To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - BOKS

Cezar - 12-12-2009, 00:11

xjacobs napisał/a:
od jutra trenuję sprint...

To i uniki tez zacznij, bo jak Cie czyms trafi to bedzie lipa :wink: :P

sruba - 12-12-2009, 00:13

Pudzian zaimponowal mi agresja i szybkoscia, ale dla niego testerem jego umiejetnosci moglby byc Nastula, a nie ktos taki jak Najman, ktory z gory skazany byl na porazke...
zobaczymy czy mu sie bedzie chcialo i co pokaze dalej :wink:

karolgt - 12-12-2009, 00:13

a nie wierzyli że od kopnięć złamał komuś nogę. W sumie jakby ładnie uderzyl ręką to myśle że to by była masakra. Jakby nie patrzeć, konfrontacja
noga vs. noga
a
ręka vs głowa

to uderzenie w noge jest mniej groźne.

xjacobs - 12-12-2009, 00:14

Cezar napisał/a:
xjacobs napisał/a:
od jutra trenuję sprint...

To i uniki tez zacznij, bo jak Cie czyms trafi to bedzie lipa :wink: :P
musiałbym sobie oczy na potylicę dospawać :(
Cezar - 12-12-2009, 00:20

Teraz olsztyniak bedzie walczyl :D
karolgt - 12-12-2009, 00:21

nie wiem właśnie jak z Nastulą. Coś słyszałem że móglby walczyc z Pudzianem, a kiedys wydawało mi się że Nastula już zakończył karierę, przynajmniej dawno o nim nic nie było słychać.

Ale walka niezła, i tak go Pudzian chyba oszczędzał, bo ładował w plecy a nie głowe jak Najman uciekał :)

maxwell61 - 12-12-2009, 00:52

Najman mógł powalczyć ale na arenie gladiatorów...miałby gdzie ociekać i zmęczyć Pudziana...na ringi brak hektarów...walka jak dla mnie przesądzona z góry...sam Najman dał to do zrozumienia w wywiadach..
Rafal_Szczecin - 12-12-2009, 00:59

Najman duzo mowil, a uciekal jak baba. ale przeciez on taki madry byl, a wyszlo jak zawsze. A tak najezdzal na Pudziana, ze on zly i nie dobry, i w ogole dostanie takie baty, ze z hukiem bedzie sie o tym mowic, ze Mariusz nadaje sie tylko do przerzucania ziemniakow. dobrze powiedzial Pudzian, ze on nie jest tu od gadania a od robienia, i swoje zrobil . chwala mu za to , brawo Pudzian !
roch_27 - 12-12-2009, 01:02

http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg PUDZIAN :!: Oby tak dalej - 3mam kciuki
a ten kelner Najman to niech sam zacznie "przerzucać ziemniaki" może wtedy nabierze siły by walczyć co najmniej w Wawrzykiem :D a co dopiero z Mariuszem Dominatorem ;)

McDoune - 12-12-2009, 02:45

el testobuhahahahaha

jednak lepiej aktywność w stylu BB mu wychodziła.

Morfi - 12-12-2009, 06:44

No Pudzian zaskoczył mnie, we wczesniejszych walkach nawet tej szybkości i determinacji nie było.
No Pudzian nie dość, że silny to i szybki. A to są wielkie atuty. A technike pewnie bedzie teraz trenował :D , gdyż zapewne takie walki są lepiej płatne aniżeli cykl siłaczy :P i częściej go zobaczymy

igi - 12-12-2009, 08:25

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg

Dzięki za linka bo wczoraj już nie dałem rady siedzieć :drinkers: :rolleyes:

A dziś z rana to dzięki temu mam zajebisty humorek :) . Pudzian by go zabił.

roch_27 napisał/a:
walczyć co najmniej w Wawrzykiem

Widziałeś jak Nejman tam uciekał? Mam wrażenie że jakbym zdenerwował nieco mocniej swoją żone i on stał jej na drodze to by mu wklepała

On jest jak francuska armia - dużo szczeka a później na wsteczny i uciekamy :lol:

siwek - 12-12-2009, 09:22

Gratulacje dla Pudziana.

Jednak nie ma się czym podniecać, przy jego masie i SILE to z takim przeciętniakiem musiał wygrać. Pudzian ma szanse wg mnie dużo w tym osiągnąć i to głównie przez swoją siłe, biorąc pod uwagę chociażby kopanie, ma tyle siły w nogach że kopnięciem może przewrócic...

Oby pokazał się z jak najlepszej strony z kolejnym zawodnikiem, z wyższej półki.

ZUB3R - 12-12-2009, 09:43

Pudzian do wszystkiego podchodzi z całym sercem, w strongmenach, w tańcu z gwiazdami a teraz na ringu. Ma w sobie wielka pewność siebie i nigdy się nie cofa. Jeszcze troche i będzie bohaterem narodowym. Kaczyński powinien mu dać Order Odrodzenia Polski, bo wiecej już zrobił dla promowania Polski i jednoczenia Polakow niż Beenchakker.
Anonymous - 12-12-2009, 10:00

ZUB3R napisał/a:
Kaczyński powinien mu dać Order Odrodzenia Polski,
Myślę,że tu Cię lekko poniosło :biggrin: