Sport - Inne - BOKS
Cezar - 12-12-2009, 00:11
xjacobs napisał/a: | od jutra trenuję sprint... |
To i uniki tez zacznij, bo jak Cie czyms trafi to bedzie lipa
sruba - 12-12-2009, 00:13
Pudzian zaimponowal mi agresja i szybkoscia, ale dla niego testerem jego umiejetnosci moglby byc Nastula, a nie ktos taki jak Najman, ktory z gory skazany byl na porazke...
zobaczymy czy mu sie bedzie chcialo i co pokaze dalej
karolgt - 12-12-2009, 00:13
a nie wierzyli że od kopnięć złamał komuś nogę. W sumie jakby ładnie uderzyl ręką to myśle że to by była masakra. Jakby nie patrzeć, konfrontacja
noga vs. noga
a
ręka vs głowa
to uderzenie w noge jest mniej groźne.
xjacobs - 12-12-2009, 00:14
Cezar napisał/a: | xjacobs napisał/a: | od jutra trenuję sprint... |
To i uniki tez zacznij, bo jak Cie czyms trafi to bedzie lipa | musiałbym sobie oczy na potylicę dospawać
Cezar - 12-12-2009, 00:20
Teraz olsztyniak bedzie walczyl
karolgt - 12-12-2009, 00:21
nie wiem właśnie jak z Nastulą. Coś słyszałem że móglby walczyc z Pudzianem, a kiedys wydawało mi się że Nastula już zakończył karierę, przynajmniej dawno o nim nic nie było słychać.
Ale walka niezła, i tak go Pudzian chyba oszczędzał, bo ładował w plecy a nie głowe jak Najman uciekał
maxwell61 - 12-12-2009, 00:52
Najman mógł powalczyć ale na arenie gladiatorów...miałby gdzie ociekać i zmęczyć Pudziana...na ringi brak hektarów...walka jak dla mnie przesądzona z góry...sam Najman dał to do zrozumienia w wywiadach..
Rafal_Szczecin - 12-12-2009, 00:59
Najman duzo mowil, a uciekal jak baba. ale przeciez on taki madry byl, a wyszlo jak zawsze. A tak najezdzal na Pudziana, ze on zly i nie dobry, i w ogole dostanie takie baty, ze z hukiem bedzie sie o tym mowic, ze Mariusz nadaje sie tylko do przerzucania ziemniakow. dobrze powiedzial Pudzian, ze on nie jest tu od gadania a od robienia, i swoje zrobil . chwala mu za to , brawo Pudzian !
roch_27 - 12-12-2009, 01:02
http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg PUDZIAN Oby tak dalej - 3mam kciuki
a ten kelner Najman to niech sam zacznie "przerzucać ziemniaki" może wtedy nabierze siły by walczyć co najmniej w Wawrzykiem a co dopiero z Mariuszem Dominatorem
McDoune - 12-12-2009, 02:45
el testobuhahahahaha
jednak lepiej aktywność w stylu BB mu wychodziła.
Morfi - 12-12-2009, 06:44
No Pudzian zaskoczył mnie, we wczesniejszych walkach nawet tej szybkości i determinacji nie było.
No Pudzian nie dość, że silny to i szybki. A to są wielkie atuty. A technike pewnie bedzie teraz trenował , gdyż zapewne takie walki są lepiej płatne aniżeli cykl siłaczy i częściej go zobaczymy
igi - 12-12-2009, 08:25
Cytat: | http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg |
Dzięki za linka bo wczoraj już nie dałem rady siedzieć
A dziś z rana to dzięki temu mam zajebisty humorek . Pudzian by go zabił.
roch_27 napisał/a: | walczyć co najmniej w Wawrzykiem |
Widziałeś jak Nejman tam uciekał? Mam wrażenie że jakbym zdenerwował nieco mocniej swoją żone i on stał jej na drodze to by mu wklepała
On jest jak francuska armia - dużo szczeka a później na wsteczny i uciekamy
siwek - 12-12-2009, 09:22
Gratulacje dla Pudziana.
Jednak nie ma się czym podniecać, przy jego masie i SILE to z takim przeciętniakiem musiał wygrać. Pudzian ma szanse wg mnie dużo w tym osiągnąć i to głównie przez swoją siłe, biorąc pod uwagę chociażby kopanie, ma tyle siły w nogach że kopnięciem może przewrócic...
Oby pokazał się z jak najlepszej strony z kolejnym zawodnikiem, z wyższej półki.
ZUB3R - 12-12-2009, 09:43
Pudzian do wszystkiego podchodzi z całym sercem, w strongmenach, w tańcu z gwiazdami a teraz na ringu. Ma w sobie wielka pewność siebie i nigdy się nie cofa. Jeszcze troche i będzie bohaterem narodowym. Kaczyński powinien mu dać Order Odrodzenia Polski, bo wiecej już zrobił dla promowania Polski i jednoczenia Polakow niż Beenchakker.
Anonymous - 12-12-2009, 10:00
ZUB3R napisał/a: | Kaczyński powinien mu dać Order Odrodzenia Polski, | Myślę,że tu Cię lekko poniosło
|
|
|