To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

miszkin - 23-12-2008, 13:09

cns80, Ależ Panie Moderatorze, co ja takiego zrobiłem? :D :D Przecież Misiek stoi grzecznie na parkingu pod czujnym okiem Pan Włodzia... 8)

Ale tak wyraźnej insynuacji/sugestii nie sposób się będzie oprzeć... :D :D Materiał dowodowy dostarczę wkrótce :)

krotka , to wszystko przez Ciebie... :D

krotka - 23-12-2008, 13:32

cns80 napisał/a:
To była insynuacja co by się tym nie chwalić. Jak nie przestaniecie to naślę wam Hubeeerta :wink: . Teraz macie obowiązek zamieścić tu zdjęcia waszych samochodów prawidłowo zaparkowanych przed znakiem :twisted: . Za karę :mrgreen:

Przed znakiem tam się akurat nie da... ;D Wogóle tam się nigdzie nie da, żeby przepisów nie łamać :) Chyba, że bym pojechała do szkoły 2h wczesniej ;)

Ale mogę Cię ugłaskać komplementem :D fajne masz fotki MMS'a :)

....
a Ty Miszkin.. zwalić winę na kobietę... słów mi brak :D

miszkin - 23-12-2008, 13:56

krotka napisał/a:
Przed znakiem tam się akurat nie da... ;D Wogóle tam się nigdzie nie da, żeby przepisów nie łamać :) Chyba, że bym pojechała do szkoły 2h wczesniej ;)

Da, da, tylko właśnie trzeba przed 8 rano być :)

Cytat:
Ale mogę Cię ugłaskać komplementem :D fajne masz fotki MMS'a :)

Lizus... :P

Cytat:
a Ty Miszkin.. zwalić winę na kobietę... słów mi brak :D

A bo to wszystkiemu winne są kobiety... Tylko prowokować potrafią. A faceci potem dostają po łbach :twisted:

cns80,

Prosszzz ;)

cns80 - 23-12-2008, 20:35

Widzę troszkę wazelinki ;) . Macie świątecznie wybaczone :mrgreen:
Piwor - 24-12-2008, 00:27

cns80 napisał/a:
Widzę troszkę wazelinki ;) .

Dzień bez wazeliny, to dzień stracony. :P

Dziś około 20:20 parkowałem pod Galerią Mokotów i jakiś facet w Space czymś przystaną przy mnie, popatrzył się na naklejki, uśmiechnął się do mnie i pojechał. Przyznać się, kto jeździ grafitowo szarym Space cośtam? :P

Nycunio - 24-12-2008, 01:29

te Miszkin a ta Twoja czerowna strzała to jakie ma 2 Literki pierwsze na blachach?
jakbyś dojrzał białe ducato nowe na wj xxx88 to ja, bo to słuzbowe.

miszkin - 24-12-2008, 10:48

Moja czerwona strzała ma na blachach SO. Od dziś bez prawej szyby i mojej ukochanej alpinki :(

Nie ma co, super prezent na święta...

cns80 - 24-12-2008, 10:52

miszkin napisał/a:
Nie ma co, super prezent na święta...
ktoś dostanie Alpinę.
Współczuję Ci, bo bardzo boli strata czegoś na co się ciężko pracuje. A zwłaszcza jeśli to się stanie w takim dniu :(
Mimo wszystko - Wesołych i Spokojnych Świąt.

miszkin - 24-12-2008, 11:07

Racja, ale nie pierwszy to już raz... Tak jak mówisz, ktoś dostanie alpinkę. 9887 w dobrej cenie... ech... Ale to tylko radio... Najgorsza jest bezsilność, świadomość, że nic nie możesz zrobić wobec takiego sk...syństwa. No ale najważniejsze, że szybę udało mi się już znaleźć :-) Byłoby kiepsko jechać 300 km na takim mrozie bez szyby :-)

[ Dodano: 24-12-2008, 11:09 ]
Tak czy inaczej, święta będą spokojne :-) I takich również wszystkim życzę!

Gene - 25-12-2008, 17:54

Miszkin, bardzo Ci wspolczuje. Mam nadzieje, ze na Policje zglosiles wlamanie. Koszmarna sprawa z taka akcja. Srodka nie poniszczyli? Bo czesto radio wyrwa a straty w tapicerce sa gorsze.
Pozdrawiam

Wojtasss - 26-12-2008, 14:53

Nie wiem gdzie taki post umieścić, ale skoro o spotkaniach tu jest mowa..

Mam pytanko, a w zasadzie prośbę do któregoś z użytkowników cari.
Przestał działać mi obrotomierz, a mianowicie pokazuje obroty nieadekwatnie do faktycznych. Wyjąłem go z tapicerki poczyściłem styki, ale nic to nie pomogło. Zastanawiam się teraz czy to wina samego licznika czy może jakiegoś czujnika, kabelka. Jako że nie chcę kupować w ciemno nowego (a w zasadzie używanego licznika) nie wiedząc czy to faktycznie w nim tkwi problem chciałbym przymierzyć jakiś sprawny?? Czy istnieje taka możliwość i czy ewentualnie ktoś mógłby okazać się na tyle pomocny??

mlun - 26-12-2008, 19:29

To powinno iść do Carisma-Techniczne.
cns80 - 26-12-2008, 20:45

Niech ten post tu zostanie, bo może ktoś będzie chciał pomóc. W "Carisma-Techniczne" proponuję założyć temat o tym co może być przyczyną, ale najpierw sprawdzić czy taki już nie istniej, bo wydaje mi się że już był taki temat.
Piwor - 26-12-2008, 21:07

Wojtasss, mam ta samą Cari (no prawie, GLS), więc w razie tragedii mogę pomóc.
miszkin - 26-12-2008, 21:20

Gene napisał/a:
Miszkin, bardzo Ci wspolczuje. Mam nadzieje, ze na Policje zglosiles wlamanie. Koszmarna sprawa z taka akcja. Srodka nie poniszczyli? Bo czesto radio wyrwa a straty w tapicerce sa gorsze.
Pozdrawiam

Gene, no cóż, bywa... Środek cały, alpiny ponoć bardzo łatwo się wyciąga. Na początku roku buchnęli mi pionka no i mam jeszcze ślady na "drewienku" ;)

Zaczynam się zastanawiać czy to, że jeżdżę po Warszawie z blachami SO ma jakieś znaczenie? Czy kolesie szukają takich "zamiejscowych"? Czy po prostu nie warto inwestować w fajne granie... :(