Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
miszkin - 23-12-2008, 13:09
cns80, Ależ Panie Moderatorze, co ja takiego zrobiłem? Przecież Misiek stoi grzecznie na parkingu pod czujnym okiem Pan Włodzia...
Ale tak wyraźnej insynuacji/sugestii nie sposób się będzie oprzeć... Materiał dowodowy dostarczę wkrótce
krotka , to wszystko przez Ciebie...
krotka - 23-12-2008, 13:32
cns80 napisał/a: | To była insynuacja co by się tym nie chwalić. Jak nie przestaniecie to naślę wam Hubeeerta . Teraz macie obowiązek zamieścić tu zdjęcia waszych samochodów prawidłowo zaparkowanych przed znakiem . Za karę |
Przed znakiem tam się akurat nie da... ;D Wogóle tam się nigdzie nie da, żeby przepisów nie łamać Chyba, że bym pojechała do szkoły 2h wczesniej
Ale mogę Cię ugłaskać komplementem fajne masz fotki MMS'a
....
a Ty Miszkin.. zwalić winę na kobietę... słów mi brak
miszkin - 23-12-2008, 13:56
krotka napisał/a: | Przed znakiem tam się akurat nie da... ;D Wogóle tam się nigdzie nie da, żeby przepisów nie łamać Chyba, że bym pojechała do szkoły 2h wczesniej |
Da, da, tylko właśnie trzeba przed 8 rano być
Cytat: | Ale mogę Cię ugłaskać komplementem fajne masz fotki MMS'a |
Lizus...
Cytat: | a Ty Miszkin.. zwalić winę na kobietę... słów mi brak |
A bo to wszystkiemu winne są kobiety... Tylko prowokować potrafią. A faceci potem dostają po łbach
cns80,
Prosszzz
cns80 - 23-12-2008, 20:35
Widzę troszkę wazelinki . Macie świątecznie wybaczone
Piwor - 24-12-2008, 00:27
cns80 napisał/a: | Widzę troszkę wazelinki . |
Dzień bez wazeliny, to dzień stracony.
Dziś około 20:20 parkowałem pod Galerią Mokotów i jakiś facet w Space czymś przystaną przy mnie, popatrzył się na naklejki, uśmiechnął się do mnie i pojechał. Przyznać się, kto jeździ grafitowo szarym Space cośtam?
Nycunio - 24-12-2008, 01:29
te Miszkin a ta Twoja czerowna strzała to jakie ma 2 Literki pierwsze na blachach?
jakbyś dojrzał białe ducato nowe na wj xxx88 to ja, bo to słuzbowe.
miszkin - 24-12-2008, 10:48
Moja czerwona strzała ma na blachach SO. Od dziś bez prawej szyby i mojej ukochanej alpinki
Nie ma co, super prezent na święta...
cns80 - 24-12-2008, 10:52
miszkin napisał/a: | Nie ma co, super prezent na święta... | ktoś dostanie Alpinę.
Współczuję Ci, bo bardzo boli strata czegoś na co się ciężko pracuje. A zwłaszcza jeśli to się stanie w takim dniu
Mimo wszystko - Wesołych i Spokojnych Świąt.
miszkin - 24-12-2008, 11:07
Racja, ale nie pierwszy to już raz... Tak jak mówisz, ktoś dostanie alpinkę. 9887 w dobrej cenie... ech... Ale to tylko radio... Najgorsza jest bezsilność, świadomość, że nic nie możesz zrobić wobec takiego sk...syństwa. No ale najważniejsze, że szybę udało mi się już znaleźć Byłoby kiepsko jechać 300 km na takim mrozie bez szyby
[ Dodano: 24-12-2008, 11:09 ]
Tak czy inaczej, święta będą spokojne I takich również wszystkim życzę!
Gene - 25-12-2008, 17:54
Miszkin, bardzo Ci wspolczuje. Mam nadzieje, ze na Policje zglosiles wlamanie. Koszmarna sprawa z taka akcja. Srodka nie poniszczyli? Bo czesto radio wyrwa a straty w tapicerce sa gorsze.
Pozdrawiam
Wojtasss - 26-12-2008, 14:53
Nie wiem gdzie taki post umieścić, ale skoro o spotkaniach tu jest mowa..
Mam pytanko, a w zasadzie prośbę do któregoś z użytkowników cari.
Przestał działać mi obrotomierz, a mianowicie pokazuje obroty nieadekwatnie do faktycznych. Wyjąłem go z tapicerki poczyściłem styki, ale nic to nie pomogło. Zastanawiam się teraz czy to wina samego licznika czy może jakiegoś czujnika, kabelka. Jako że nie chcę kupować w ciemno nowego (a w zasadzie używanego licznika) nie wiedząc czy to faktycznie w nim tkwi problem chciałbym przymierzyć jakiś sprawny?? Czy istnieje taka możliwość i czy ewentualnie ktoś mógłby okazać się na tyle pomocny??
mlun - 26-12-2008, 19:29
To powinno iść do Carisma-Techniczne.
cns80 - 26-12-2008, 20:45
Niech ten post tu zostanie, bo może ktoś będzie chciał pomóc. W "Carisma-Techniczne" proponuję założyć temat o tym co może być przyczyną, ale najpierw sprawdzić czy taki już nie istniej, bo wydaje mi się że już był taki temat.
Piwor - 26-12-2008, 21:07
Wojtasss, mam ta samą Cari (no prawie, GLS), więc w razie tragedii mogę pomóc.
miszkin - 26-12-2008, 21:20
Gene napisał/a: | Miszkin, bardzo Ci wspolczuje. Mam nadzieje, ze na Policje zglosiles wlamanie. Koszmarna sprawa z taka akcja. Srodka nie poniszczyli? Bo czesto radio wyrwa a straty w tapicerce sa gorsze.
Pozdrawiam |
Gene, no cóż, bywa... Środek cały, alpiny ponoć bardzo łatwo się wyciąga. Na początku roku buchnęli mi pionka no i mam jeszcze ślady na "drewienku"
Zaczynam się zastanawiać czy to, że jeżdżę po Warszawie z blachami SO ma jakieś znaczenie? Czy kolesie szukają takich "zamiejscowych"? Czy po prostu nie warto inwestować w fajne granie...
|
|
|