Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
wojtas - 22-05-2017, 09:13
Sorki za OT ale mkm, jaki wosk polecasz. Jak dla mnie jesteś góru w tych sprawach, a ja jestem za leniwy by szukać po forach
Bizi78 - 22-05-2017, 12:19
Sporo userów używa:
larelijux - 22-05-2017, 12:51
Tyle fajnych Galantów się już pozgłaszało na Japfest, że ja ze swoim mogę jako widz najwyżej pojechać
Stówa - 22-05-2017, 13:42
Ja mam bardzo marne szanse się dostać, ale stwierdziłem, że kto nie próbuje nie wygrywa. Wysyłaj zgłoszenie może chociaż Tobie sie uda Bo my z Miśkiem raczej nie przejdziemy kwalifikacji
wojtas - 22-05-2017, 16:26
Dziękuję Bizi, Stówa ma rację jak kręcą Ciebie takie imprezy to trzeba próbować.
Bartekkita - 22-05-2017, 17:31
mkm, mógłbyś rozwinąć to z ceramiką?
Stówa - 22-05-2017, 20:38
No cieszę się bardzo zainteresowaniem moimi modami w temacie dotyczącym mojego auta, nie przeszkadzajcie sobie chłopy. Hahahaha
Bzyk_R1 - 22-05-2017, 20:46
Stówa, Nie no bajka siadło ładnie
larelijux - 22-05-2017, 20:48
Ja już widziałem wcześniej na fejsie
Swoją drogą jest w rozsypce teraz, nie? Bo pisałeś, że na zlot do Poznania nie pojedziesz, a szkoda... Mamy naprawdę solidną ekipę
mkm - 22-05-2017, 20:48
Nie śmiećmy Stówie
Sklecę temat dlaczego nie lubię powłok
Stówa, no to dobra... Jak się jeździ na gwincie?
Za ucho łatwo się holuje? Fajnie że czerwone - coś bym teraz na czerwono pod maską maźnął - podpórkę? Hydrografikę na osłonie silnika?
Bizi78 - 22-05-2017, 21:34
mkm napisał/a: | coś bym teraz na czerwono pod maską maźnął - podpórkę? |
Ja bym kija wywalił i wrzucił teleskopy .
Stówa - 22-05-2017, 21:36
Cytat: |
Nie śmiećmy Stówie
Sklecę temat dlaczego nie lubię powłok
Stówa, no to dobra... Jak się jeździ na gwincie?
Za ucho łatwo się holuje? Fajnie że czerwone - coś bym teraz na czerwono pod maską maźnął - podpórkę? Hydrografikę na osłonie silnika? |
Dzięki Za ucho nie holowałem i mam nadzieję, że nie będę musiał. AC i OC mam full opcje więc i tak raczej laweta i to z platformą. Ucho będzie ostatecznością, bo jest przykręcone do belki i mam nadzieję, że mi przód nie wyjedzie. Jest pod maską czerwona rozpórka, a na osłonie silnika ma być małe arcydzieło, ale to za jakiś czas. Trzeba się odkuć trochę. Co do gwintu to mało jeździłem, zrobiłem może z 30km jak odebrałem auto z warsztatu i pojechał do tapicera. Na pewno jest dużo lepiej w zakrętach bo leci jak po sznurku, a po drugie jest bardzo twardo. Na razie skrecony na maksa, ale mamy 32 stopniową regulacje twardości więc jak już przestaniemy łamać zderzaki to będziemy luzować. Problem w Galu jest taki, że Avance ma bardzo wysunięty przód przed kołem i nawet na małych załamaniach asfaltu, przód już minie dołek a koło wpada i potrafi zderzak zgarnąć. Kwestia przyzwyczajenia.
larelijux napisał/a: |
Ja już widziałem wcześniej na fejsie
Swoją drogą jest w rozsypce teraz, nie? Bo pisałeś, że na zlot do Poznania nie pojedziesz, a szkoda... Mamy naprawdę solidną ekipę |
Mamy solidną ekipę, bo w końcu nie byle kto jest szefem Galant Crew. Dobrze, że działacie. Auto musi być gotowe na Grudziądz więc wszystkie inne spoty mogę, a nie muszę. Do poznania z Częstochowy mam kawałek, a jeszcze musiałbym zbieżność ustawić rano. Muszę odpuścić, ale przypominam, że planuje dniowa imprezę w MRU w waszych okolicach. Śledzić grupę:p
robertdg - 22-05-2017, 21:52
Stówa napisał/a: | AC i OC mam full opcje więc i tak raczej laweta i to z platformą. | Przy tak obnizonym zawieszeniu to i platforma nie pomoże, problem będzie nawet na obniżanej lawecie, ze względu na rozstaw osi w galancie
Stówa - 22-05-2017, 22:06
robertdg napisał/a: | Stówa napisał/a: | AC i OC mam full opcje więc i tak raczej laweta i to z platformą. | Przy tak obnizonym zawieszeniu to i platforma nie pomoże, problem będzie nawet na obniżanej lawecie, ze względu na rozstaw osi w galancie |
Platforma ciężarowe, ta co opuszcza blat na asfalt, wyjeżdżasz i wciąga jak kontener.
larelijux - 22-05-2017, 22:19
Stówa, wielkopolskie to nie są moje okolice Dla samego spota bym nie jechał raczej 200km w jedną stronę, chociaż fakt faktem, w porównaniu z tym co się dzieje na Dolnym Śląsku to byłoby niezłe wydarzenie. Zlot całkiem spory będzie!
|
|
|