To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VI

tomasek - 18-09-2012, 21:25

A dlaczego wstawiłeś miśka do takich rzeżników,dołożyli szkód w miśku :evil: :axe:
Mario - 18-09-2012, 21:26

Jaro1974 napisał/a:
Dokładnie a i my sobie przypomnimy jak wygląda eclipse 3g :mrgreen: :wink:

A i ja dawno Was nie widziałem :) Mam nadzieję, że na następnym już będę.

Seichan napisał/a:
A tego pseudo-mechanika, który tyle się pastwił nad biednym miśkiem, bym normalnie psami poszczuła :evil:

A do niego Renatko, na pewno się udam :wink:

[ Dodano: 18-09-2012, 21:27 ]
tomasek napisał/a:
A dlaczego wstawiłeś miśka do takich rzeżników,dołożyli szkód w miśku

Nie ma co już o tym rozmawiać ;) Ważne, że teraz jest w końcu tam gdzie powinien :)

Jaro1974 - 18-09-2012, 21:28

MaRIo_ napisał/a:
Seichan napisał/a:
A tego pseudo-mechanika, który tyle się pastwił nad biednym miśkiem, bym normalnie psami poszczuła :evil:

Do kamieniołomu :!: :evil: :evil: :evil: :wink:

Seichan - 18-09-2012, 21:31

MaRIo_ napisał/a:

Jaro1974 napisał/a:
Do kamieniołomu :!: :evil: :evil: :evil: :wink:

Mariusz, coś czuję, że jakby zaszła potrzeba, to miałbyś silne wsparcie :mrgreen:

radek79 - 18-09-2012, 21:32

Seichan napisał/a:

ja bym go na pal nabił :wink:

Seichan - 18-09-2012, 21:33

MaRIo_ napisał/a:
Ważne, że teraz jest w końcu tam gdzie powinien :)

Od początku powinien tam od razu trafić.
Co jak co, ale wszystkie drogi mitsumaniaków prowadzą na Staffa :mrgreen:

Mario - 18-09-2012, 21:36

Dzisiaj już miałem zamiar tam jechać, jak tylko dowiedziałem się co i jak.
Może i dobrze, że nie bardzo mogłem bo akurat w trasie byłem, z zimną głową chyba będzie lepiej :wink:

Seichan napisał/a:
Od początku powinien tam od razu trafić.

I tam już będzie najprawdopodobniej trafiał (chociaż mam nadzieję, że za często pomocy nie będzie potrzebował oczywiście), ale powiem tak..pierwsze wrażenia jak najbardziej ok.

Seichan - 18-09-2012, 21:41

Ja pamiętam jak kupiliśmy staruszka i miał wymieniany rozrząd. 3 razy w ciągu miesiąca bodajże...Dopiero za 3 razem udało się prawidłowo wymienić rozrząd, ale oczywiście koszty x 3 :evil:
Mario - 18-09-2012, 21:47

MaRIo_ napisał/a:
Ja pamiętam jak kupiliśmy staruszka i miał wymieniany rozrząd. 3 razy w ciągu miesiąca bodajże...Dopiero za 3 razem udało się prawidłowo wymienić rozrząd, ale oczywiście koszty x 3 :evil:

Gdzieś właśnie ostatnio czytałem, jak o tym Renato kiedyś pisałaś.
Widać trzeba się przekonać na własnej skórze...

tomasek - 18-09-2012, 21:47

Albo czasami posłuchać innych :mrgreen:
Seichan - 18-09-2012, 21:49

Staruszka kupiliśmy w 2004. Kto wtedy o mitsumaniakach słyszał? :P
Mario - 18-09-2012, 21:49

No i w końcu posłuchałem :)
Teraz czekamy, aż autko wyjedzie i będę musiał nadrobić stracone kilometry, więc może ożyć trochę temat : " Mitsumaniak widziany" :twisted:

Jaro1974 - 18-09-2012, 21:50

Na szczęście ja mam zaufanego człowieka od rozrządów więc z tym mam spokój. Resztę sukcesywnie sam sobie robię i nawet nie źle mi to idzie. Oczywiście nie chwalę się tutaj ale jeśli potrafię sam coś zrobić to po co szukać dodatkowych wydatków na siłę :wink:
Seichan - 18-09-2012, 21:51

Ja myślę :!:
A poza tym mam nadzieję, że odżyjąnasze spoty regionalne, bo się ostatnimi czasy lipnie zrobiło. Tyko starzy "wyjadacze", nowych brak.

[ Dodano: 18-09-2012, 21:52 ]
Jaro1974 napisał/a:
Resztę sukcesywnie sam sobie robię i nawet nie źle mi to idzie. Oczywiście nie chwalę się tutaj ale jeśli potrafię sam coś zrobić to po co szukać dodatkowych wydatków na siłę :wink:

Jak ktoś potrafi to czemu nie ;)
Ja wychodzę z założenia, że każdy w czymś jest dobry. Ja na samochodach się nie znam, więc wolę nie pchać łapek, gdzie nie trzeba :P

Mario - 18-09-2012, 21:53

Seichan napisał/a:
Kto wtedy o mitsumaniakach słyszał? :P

Ja to wtedy jeździłem samochodami, ale takimi na baterie :lol: :lol: :mrgreen: chociaż nie, przesadziłem, parę lat wcześniej :)
Wtedy to czasem już jeździłem po pustych parkingach :mrgreen: (edit: siedząc na poduszce :mrgreen: )

[ Dodano: 18-09-2012, 21:55 ]
Seichan napisał/a:
A poza tym mam nadzieję, że odżyjąnasze spoty regionalne, bo się ostatnimi czasy lipnie zrobiło

A to wszystko dlatego, że mnie nie ma :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

[ Dodano: 18-09-2012, 21:55 ]
O trochę sobie chociaż humor poprawiłem na forum :biggrin: