To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 10-12-2008, 15:14

... jestem koordynatorem projektu, a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi. Już na dzień dzisiejszy wiem, że cały projekt - o ile nie nastąpi jakaś znacząca zmiana w metodologii, na co się niestety nie zanosi - będzie wielkim niewypałem, bo nie będzie zawierał tego, czego tak naprawdę potrzebujemy. Ech... :cry:

Edit: literówki

gulgulq - 10-12-2008, 15:35

gregorbu napisał/a:
a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi.

tacy są wszyscy szefowie :roll:

gregorbu napisał/a:

... jestem koordynatorem projektu...będzie wielkim niewyspałem

wiesz już kto za to odpowie... :( .. współczuje

Anonymous - 10-12-2008, 19:40

gregorbu napisał/a:
... jestem koordynatorem projektu, a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi. Już na dzień dzisiejszy wiem, że cały projekt - o ile nei stąpi jakaś znaczoąca zmiana w metodologii, na co sie neistety nei zanosi - będzie wielkim niewyspałem, bo nie będzie zawierał tego, czego tak naprawdę potrzebujemy. Ech... :cry:
Standard wielu przełożonych -wożą sie a nie mają pojęcia o co w firmie chodzi .................
YourMama - 11-12-2008, 14:08

...., strasznie mi brakuje psa w domu :( , a taki który mnie interesuj jest na chwile obecna Out of Range :(
Marcin-Krak - 11-12-2008, 18:59

... moja reklamacja z sierpnia w Erze - właśnie została rozpatrzona :mrgreen: Tyle, że ja ją złożyłem w sierpniu :roll: - poinformowany zostałem o tym smsem - ale przynajmniej przeprosili za opóźnienie :twisted:
We wrześniu też ją złożyłem :P

Demonic - 12-12-2008, 13:06

...właśnie zacząłem pisać moją pracę magisterską.
Marcin-Krak - 12-12-2008, 13:38

Demonic napisał/a:
...właśnie zacząłem pisać moją pracę magisterską.

Ja już jestem w połowie drugiego rozdziału :mrgreen:
Powodzenia życzę :P

YourMama - 12-12-2008, 14:05

, praca magisterska to powazna sprawa, nie ma co sie spieszyc, tak mawia moj kolega ktory pisze prace juz 3 rok :D
stary alfer - 12-12-2008, 14:11

Ja napisałem w 4 mies., ale na bazie licencjackiej, więc miałem łatwiej :P
siwek - 12-12-2008, 17:14

to co wy piszecie w tych pracach mgr??

mi wystarczyły 3 tyg :D

wystarczy się skupić tylko na tym :P

Morfi - 12-12-2008, 17:15

.. czesc ludzi w mojej pracy poszla na urlopy nawet nieplatne a Ja wziolem L4 :D i nagle majster do Mnie dzwoni, że jest nawal roboty a przez ostatnie kilka dni sprzatalismy i nagle w pietek jest robota... Takiego wała he he
Jak zaczna szanowac ludzi to i Ja sie zmienie :P

JJK - 12-12-2008, 23:39

wczoraj zawiozłam olej i filtry i być może już jutro odbieram swojego miska z warsztatu :lol: (8 tygodni bez auta :cry: ) i schudłam, bo piechota wszędzie trzeba było.
koszmarek - 14-12-2008, 22:24

że tata mnie dziś miło zaskoczył, bo bez mrugnięcia okiem pozwolił mi się oddalić z domu na więcej niż 60km od Warszawy, ba, i to z Maretzkym. Co prawda jedziem do Fromborka, ale i tak w szoku jestem:)
sruba - 14-12-2008, 23:41

koszmarek napisał/a:
pozwolił mi się oddalić z domu na więcej niż 60km od Warszawy

a te 60 km, to jakas graniczna odleglosc ?

3 kolejka typera:
http://forum.mitsumaniaki...p=392596#392596

JJK - 14-12-2008, 23:53

właśnie mechanik przywiózł mi mojego kochanego miśka :biggrin: radość wielka

[ Dodano: 14-12-2008, 23:55 ]
a i zapłaciłam niewiele za co jestem mu bardzo wdzięczna :)