Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Anonymous - 10-12-2008, 15:14
... jestem koordynatorem projektu, a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi. Już na dzień dzisiejszy wiem, że cały projekt - o ile nie nastąpi jakaś znacząca zmiana w metodologii, na co się niestety nie zanosi - będzie wielkim niewypałem, bo nie będzie zawierał tego, czego tak naprawdę potrzebujemy. Ech...
Edit: literówki
gulgulq - 10-12-2008, 15:35
gregorbu napisał/a: | a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi. |
tacy są wszyscy szefowie
gregorbu napisał/a: |
... jestem koordynatorem projektu...będzie wielkim niewyspałem |
wiesz już kto za to odpowie... .. współczuje
Anonymous - 10-12-2008, 19:40
gregorbu napisał/a: | ... jestem koordynatorem projektu, a mam do czynienia z ludźmi, moimi przełożonymi swoją drogą, którzy nie mają zielonego pojęcia, co się z czym je, o czym mówią, czego wymagają, a zabierają głos w sprawie i dodatkowo rzucają kłody pod nogi. Już na dzień dzisiejszy wiem, że cały projekt - o ile nei stąpi jakaś znaczoąca zmiana w metodologii, na co sie neistety nei zanosi - będzie wielkim niewyspałem, bo nie będzie zawierał tego, czego tak naprawdę potrzebujemy. Ech... | Standard wielu przełożonych -wożą sie a nie mają pojęcia o co w firmie chodzi .................
YourMama - 11-12-2008, 14:08
...., strasznie mi brakuje psa w domu , a taki który mnie interesuj jest na chwile obecna Out of Range
Marcin-Krak - 11-12-2008, 18:59
... moja reklamacja z sierpnia w Erze - właśnie została rozpatrzona Tyle, że ja ją złożyłem w sierpniu - poinformowany zostałem o tym smsem - ale przynajmniej przeprosili za opóźnienie
We wrześniu też ją złożyłem
Demonic - 12-12-2008, 13:06
...właśnie zacząłem pisać moją pracę magisterską.
Marcin-Krak - 12-12-2008, 13:38
Demonic napisał/a: | ...właśnie zacząłem pisać moją pracę magisterską. |
Ja już jestem w połowie drugiego rozdziału
Powodzenia życzę
YourMama - 12-12-2008, 14:05
, praca magisterska to powazna sprawa, nie ma co sie spieszyc, tak mawia moj kolega ktory pisze prace juz 3 rok
stary alfer - 12-12-2008, 14:11
Ja napisałem w 4 mies., ale na bazie licencjackiej, więc miałem łatwiej
siwek - 12-12-2008, 17:14
to co wy piszecie w tych pracach mgr??
mi wystarczyły 3 tyg
wystarczy się skupić tylko na tym
Morfi - 12-12-2008, 17:15
.. czesc ludzi w mojej pracy poszla na urlopy nawet nieplatne a Ja wziolem L4 i nagle majster do Mnie dzwoni, że jest nawal roboty a przez ostatnie kilka dni sprzatalismy i nagle w pietek jest robota... Takiego wała he he
Jak zaczna szanowac ludzi to i Ja sie zmienie
JJK - 12-12-2008, 23:39
wczoraj zawiozłam olej i filtry i być może już jutro odbieram swojego miska z warsztatu (8 tygodni bez auta ) i schudłam, bo piechota wszędzie trzeba było.
koszmarek - 14-12-2008, 22:24
że tata mnie dziś miło zaskoczył, bo bez mrugnięcia okiem pozwolił mi się oddalić z domu na więcej niż 60km od Warszawy, ba, i to z Maretzkym. Co prawda jedziem do Fromborka, ale i tak w szoku jestem:)
sruba - 14-12-2008, 23:41
koszmarek napisał/a: | pozwolił mi się oddalić z domu na więcej niż 60km od Warszawy |
a te 60 km, to jakas graniczna odleglosc ?
3 kolejka typera:
http://forum.mitsumaniaki...p=392596#392596
JJK - 14-12-2008, 23:53
właśnie mechanik przywiózł mi mojego kochanego miśka radość wielka
[ Dodano: 14-12-2008, 23:55 ]
a i zapłaciłam niewiele za co jestem mu bardzo wdzięczna
|
|
|