Lubelskie - Lubelskie OT VIII
grzesiopol - 24-07-2013, 15:00
Dzień dobry
Jarek jak juz rozważasz zakup to bierz 2,5 V6 a jak mogę ci podpowiedzieć to kombi na pewno nie będziesz żałować. Hatchbacka nie ma więc nikt i nie powie, że to Lanos
[ Dodano: 24-07-2013, 16:03 ]
_Slawek_, u mnie Carisma 6 zim a Space Wagon 2 zimy pod chmurką i nie widziałem aby coś brało i to bez konserwacji. Pewnie kwestia trafienia konkretnego samochodu, żeby rdzewiał. Lancer niby 3 zimy od produkcji ale juz pod spodem była widziana ruda, ale Lancer za to otrzymał konkretną konserwacje aż przez tydzień jeszcze kapało spod spodu.
_Slawek_ - 24-07-2013, 16:35
| grzesiopol napisał/a: |
_Slawek_, u mnie Carisma 6 zim a Space Wagon 2 zimy pod chmurką i nie widziałem aby coś brało i to bez konserwacji. Pewnie kwestia trafienia konkretnego samochodu, żeby rdzewiał. |
A co ma carisma i SW do galanta? W rekinach przecież sporo rzeczy się zmieniało nawet po pierwszym lub drugim lifcie... i podobno te najnowsze są najgorsze Rudej na drzwiach też bym nie zauważył dopóki bym się tam nie położył, od zewn. nic nie ma, dopiero od środka widać jak się przebija przez konserwę.
| grzesiopol napisał/a: |
Lancer niby 3 zimy od produkcji ale juz pod spodem była widziana ruda, ale Lancer za to otrzymał konkretną konserwacje aż przez tydzień jeszcze kapało spod spodu. |
Złomek i Rekin też taką dostały, że z nich ciekło jeszcze przez wiele dni, co wcale nie przeszkadzało rudej harcować pod tą konserwą
Sławek twierdzi (i nie tylko on), że dobra konserwacja nie może być przeprowadzona w czasie krótszym niż 1-2 tygodnie. A u nas wszelkiej maści specjaliści robią to w 1-2 dni a później tylko wycieka ten syf przez 1-2 tyg.... Ale po 3 zimach od wyjazdu z fabryki to nie powinno się przecież jeszcze nic dziać, w końcu to nie jest mazda
[ Dodano: 24-07-2013, 17:40 ]
BTW znajomy miśkowy blacharz-lakiernik twierdzi, że najlepsze pod względem blach i zabezpieczenia są właśnie carismy, a najgorsze właśnie
...rekiny.
tomasek - 24-07-2013, 16:52
Dobry den
Dawno nie było cię tutaj Sławciu
[ Dodano: 24-07-2013, 18:30 ]
No i wymieniłem dzisiaj sam wahacze z przodu i.........nastała cisza,nic nie stuka
Jaro1974 - 24-07-2013, 21:15
A ja właśnie mazdę ( ) mam na warsztacie Przyjechała na wymianę łączników stabilizatora tylnego a stoi na hamulce Rdza okrutna ją zaatakowała
[ Dodano: 25-07-2013, 00:18 ]
Dobranoc
[ Dodano: 25-07-2013, 07:48 ]
Dzień dobry
Andrew - 25-07-2013, 07:29
Dzień dobry
inq - 25-07-2013, 14:36
Dzień dobry.
Dobrze, że połączenia na 112 są darmowe bo bym na rachunki nie wyrobił. Wczoraj po 22. na Sp. Pracy przy McDonaldzie Vectra kombi z sporą prędkością wbiła się w Audi 80, po czym uciekła między autobusami, po chodniku. Na dole na czerwonym skręciła w Andersa. Ja jechałem na zlecenie, ale oczywiście je przepisałem (w międzyczasie telefon na 112) i dogoniłem Vectrę przed rondem Lwowska/Andersa. Jechali z 20km/h, ale jak zrobiło się pod górkę to już samochód nie miał siły jechać. Wysiadło 4 chłopaków (i kilka psów, które dość pokracznie powyłapywali) i próbowali go pchać, ale nogi odmawiały posłuszeństwa i po kolei kładli się na ulicy W pewnym momencie nadjechał zółty Berlingo z dwoma panami w cywilu. Po chwili pchacze siedzieli na trawniku. Pozostał tylko kierowca, ale drzwi się zablokowały. Jak udało się je otworzyć naszym oczom wyłoniła się ok. 40 letnia blondynka nie bardzo wiedząca co się dzieje. Na szczęście nic poważnego nikomu się nie stało, ale wystarczyło by ktoś szedł po chodniku i tragedia murowana. Jestem w stanie zrozumieć jazdę na kacu, wiadomo, że można nie czuć promili, ale na wpół przytomnym siadać za kółko to już jak usiłowanie zabójstwa. Zdecydowanie muszę kupić rejestrator jazdy bo praktycznie każdej nocy jest coś wartego uwagi policji lub przynajmniej Youtube.
grzesiopol - 25-07-2013, 14:44
Dzień dobry
ANDREW, a Mirek nie byłby zainteresowany kołami zimowymi do Space Wagona
tomasek - 25-07-2013, 19:33
Doberek
Grzesiu,takie rzeczy to przez PW
[ Dodano: 25-07-2013, 20:33 ]
Albo odpowiedni dział
inq - 25-07-2013, 19:48
http://www.lublin112.pl/p...ublina-zdjecia/
O bohaterskim kierowcy, ani słowa...
Trudno, idę ścigać kolejnych złoczyńców i dbać o bezpieczeństwo mieszkańców miasta Lublina
grzesiopol - 25-07-2013, 20:51
Tomek ja tylko zadałem pytanie czy by był zainteresowany a nie czy chce kupić , ogłoszenie pójdzie i tak tylko zdjęcia trzeba zrobić.
mkm - 25-07-2013, 20:54
Sześć Lubelszczaki!
Czy region lubelski zaszczyca swoją obecnością miasto w smogu schowane na corocznym zjeździe miłośników marki Misiubuczy?
tomasek - 25-07-2013, 20:57
Reprezentacja z lubelskiego oczywiście będzie na zlocie
grzesiopol - 25-07-2013, 20:57
Co niektórzy jadą do smoczycy tj do smoka
Jaro1974 - 25-07-2013, 20:59
Bry wieczór Ja się wybieram Maćku na 100%
tomasek - 25-07-2013, 21:00
| Cytat: |
Tomek ja tylko zadałem pytanie czy by był zainteresowany a nie czy chce kupić | Spoko,dlatego też nic nie robiłem w tej sprawie
Po prostu napisałem jak najlepiej to załatwić
|
|
|