Sport - Inne - Typer XIII
igi - 05-04-2010, 15:04
Wyniki w odpowiednim temacie.
Mamy finał drużynówki! MMS - WMG.
Decyzja do zawodników tych drużyn czy chcecie grać 1 mecz czy 2 ?:)
Reszty nie chce mi się komentować
Marcin-Krak - 05-04-2010, 15:16
| igi napisał/a: | Reszty nie chce mi się komentować |
Też nie chciałem tego robić, ale:
Czuję się jakbyśmy grali o złoto-platynowe gacie. Chyba nie o to chodziło śrubie i gumasowi jak zaczynali działać. Zdaję sobie sprawę, że Ojciec Prowadzący był najlepszy i ja Mu tam do pięt nie dorastam. Dlatego chętnie swoją działkę oddam komuś innemu. A sam zastanawiam się czy po zakończeniu tego sezonu mam ochotę dalej uczestniczyć w typerze - chciałem napisać bawić się - ale jakoś ostatnio nie bardzo widzę żeby dla niektórych była to zabawa
Howgh.
akbi - 05-04-2010, 16:36
igor - co do pytania - jestem za 2 meczami - mecz i rewanz
Marcin ... olej "lamentasow" ... kolejka byla minela i koniec tematu.
Wszyscy powinnismy uszanowac decyzje Igora i tyle ... co najwyzej mozemy wykorzystac nasze doswiadczenie do ew zmiany regulaminu w przyszlym sezonie.
spac - 05-04-2010, 17:36
Jeśli gramy jeszcze 7 kolejek (czyli do końca ekstraklasy) to może finał drużynówki zagrajmy do 3 zwycięstw, ewentualnie do 2, bo mogą zdarzyć się pojedynki nierozstrzygnięte
Albo... do 3 punktów (jak w szachach - 1 za zwycięstwo, 0,5 za remis)
Anonymous - 05-04-2010, 18:30
Akbi dogoniłeś mnie w generalce
Marcin nie martwiaj sie Dla poprawy humoru zaśpiewam Ci " Jak długo na waawaelu Zygmunta bije dzwon................................ "
Reszta przestańta marudzić, Igor jest tu jak sędzia na boisku - czy sie komuś to podoba czy nie - to tylko jego problem, bo i tak będzie tak jak Igor chce bo tu teraz rządzi........... jak ktoś ma jakieś problemy niech napisze do Kasi
igi - 05-04-2010, 19:22
Marcin to nie chodzi o typy tylko o podjętą przeze mnie decyzje więc bez marudzenia bo będziesz zaczynał zawsze od minus kilku pkt.
Niedługo zaczniemy kolejny sezon i podyskutujemy w innym temacie na temat zasad i prowadzącego naszą ZABAWĘ.
macia - 05-04-2010, 19:59
He, wystarczy zwrócić uwagę na błąd i wszyscy odbierają to osobiście Proponuję nieco lodu na głowę i uznanie, że nie każda krytyka jest złośliwa, a krytyk maruderem. Jak w szkole = nauczyciel poprawia błędy w wypracowaniu, co nie oznacza, że autor jest głupi i nie powinien więcej pisać
Marcin-Krak - 05-04-2010, 23:30
Kwestią jest to, jak zostanie ten błąd wytknięty.
Oraz to, że odkąd nie ma Ojca Prowadzącego, to jakoś te uwagi stały się mniej miły
Ale ja się Tomkowi nie dziwię w sumie - też miałbym dość jakby taki jeden z Krakowa cały czas pisał, że wałek, teraz ma za swoje i jeszcze Generał z Białegostoku też ma za swoje
igi - 06-04-2010, 06:31
dobra dość już tego tematu bo się minusy posypią
igi - 06-04-2010, 11:39
temat o nowych zasadach czy dyskusji o obecnych założony więc proszę o wypowiedzi a teraz inne pytanko:
Podczas MŚ bawimy się w typowanie? Tylko terminy krótkie ale pytanko czy chcecie?!
akbi - 06-04-2010, 11:42
| igi napisał/a: | | Tylko terminy krótkie ale pytanko czy chcecie?! |
nooo peeewnieeee
trzeba by tylko jakąś fajną formułę przyjąć dla urozmaicenia
igi - 06-04-2010, 21:21
Śruba ile zebraliście przed meczem dla sędziego?
Bo gwizdał Wam jak się patrzy
miki4x4 - 07-04-2010, 06:43
| akbi napisał/a: | | trzeba by tylko jakąś fajną formułę przyjąć dla urozmaicenia |
może drużynowo i forma turnieju ? Z racji tego, że terminy krótkie i czasem komuś nie uda się 'zatypować', brać pod uwagę np tylko 2 z 3 typujących ?
Morfi - 07-04-2010, 06:48
Oczywiście, że typujemy
igi - 07-04-2010, 07:18
nie wiem czy nam wyjdzie drużynowo chyba że będziemy typować mecze w max 2 grupach ale wtedy jakoś sensownie trzeba obliczyć za ile pkt bramki.
Indywidualnie gramy tak czy siak
|
|
|