Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
fj_mike - 02-01-2011, 20:54
... właśnie wróciłem z wycieczki do Grudziądza która zaczęła się wczoraj w południe. Było miło spotkać się z długo niewidzianą rodzinką
mabda - 02-01-2011, 22:46
... ze czestochowskie mitsumaniaczki sa nowymi kroliczkami... tawerny
Marcin-Krak - 02-01-2011, 22:57
| mabda napisał/a: | ... ze czestochowskie mitsumaniaczki sa nowymi kroliczkami... tawerny |
Ja poproszę zdjęcie Agi w stroju takowym
Szkoda, że avatary na Forum są takie małe
Jutro do pracy - a ja się dalej czuję jakbym nie wrócił z dalekiej podróży
mabda - 02-01-2011, 23:01
| Marcin-Krak napisał/a: | Ja poproszę zdjęcie Agi w stroju takowym | aga byla kocica ona zaopatrywala nas w przebrania i sobie zakupila maske kota reszcie dziewczynek zakupila uszy krolicze
| Marcin-Krak napisał/a: | Szkoda, że avatary na Forum są takie małe |
na szczescie niewiele widac, a zobowiazanie zostanie wypelnione
gulgulq - 03-01-2011, 06:40
| Aga napisał/a: |
Magda, uważaj, bo rozdam twój numer gg wszystkim wolnym facetom!!
|
proponuje zapisać ją do MKS'u (Mitsumaniakowy Klub Singla )
pierwsza kawa w nowym roku
sieegurd - 03-01-2011, 07:02
...że mam jeszcze tydzień wolnego
I jako dziwny człek nie wiem czy cieszyć się, że jeszcze tydzień laby, czy martwić, że już za tydzień do pracy
mabda - 03-01-2011, 08:42
| gulgulq napisał/a: | proponuje zapisać ją do MKS'u (Mitsumaniakowy Klub Singla ) |
istnieje cos takiego? po co?
i po co mnie zapisac?
Marcino - 03-01-2011, 10:10
ze zmieniam stanowisko jednak i za 3 miesiace bede pracował w serwisie skrzyń biegów Hybrydowych..:)
Moj szef nie jest zachwycony... ale nie powalczyli o mnie wiec.... ich strata.
Pozdrawiam
Anonymous - 03-01-2011, 10:37
Posadziłem Habanero White i Habanero Yellow - wykiełkowały...
Manuela - 03-01-2011, 10:40
| Marcino napisał/a: | | Moj szef nie jest zachwycony... ale nie powalczyli o mnie wiec.... ich strata | Olej szefa. Oni nigdy nie walczą o pracowników, dopóki im ciepło w stołek, a jak już pracownikowi uda się dać dyla w lepsze miejsce, to jeszcze mają za złe i usiłują wmawiać brak lojalności.... Powodzenia na nowym stanowisku
Uwex - 03-01-2011, 11:52
| mabda napisał/a: | ze czestochowskie mitsumaniaczki sa nowymi kroliczkami... tawerny |
szkoda , żeście nie zrobiły ( a może nie pochwaliły się ? ) zdjęcia całego stada .
Muszę przyznać , że wyglądasz wspaniale ( aż by się chciało "gonić go" - tego króliczka).
mabda - 03-01-2011, 12:12
| Cytat: |
szkoda , żeście nie zrobiły ( a może nie pochwaliły się ? ) zdjęcia całego stada . |
oczywiscie, ze zdjecie jest ale poki reszta dziewczyn nie wyrazi zgody nie zostanie ono upublicznione nigdzie indziej poza galeria agi a dziewczyn nikt nie pytal o zgode
| Uwex napisał/a: | Muszę przyznać , że wyglądasz wspaniale ( aż by się chciało "gonić go" - tego króliczka). |
dziekuje bardzo komplement zawdzieczam niewielkiej rozdzielczosci zdjecia i fotografowi - bubowi
pamar - 03-01-2011, 12:22
Idę oblookać
[ Dodano: 03-01-2011, 12:47 ]
stado wyglądaaaaaaa uuuu... nieziemsko
jest też space star Pfeiffer
reszta to czysta fantazja...
Ależ Wam zazdroszczę
gulgulq - 03-01-2011, 12:49
| mabda napisał/a: | | gulgulq napisał/a: | proponuje zapisać ją do MKS'u (Mitsumaniakowy Klub Singla ) |
istnieje cos takiego? po co?
i po co mnie zapisac? |
to taka instytucja ściśle tajna która gwarantuje Ci zakochanie się przez wspaniałego Mitsumaniaka, jego rękę oraz jego Misia gratis
mabda - 03-01-2011, 19:39
leeee, to ja tak nie chce nie bawie sie juz w zakochiwanie a tym bardziej w lapki
CHCE POWIEDZIEC, ze godzine temu zostalam ciocia
|
|
|