Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
gulgulq - 23-12-2008, 12:39
a ja chcę powiedziec że i tak niemam nic do gadania
sruba - 23-12-2008, 12:59
ANKIETA !
kliknijcie
Marcin-Krak - 24-12-2008, 15:28
że jestem głodny i już mi się nie chce czekać ... ciekawe czy pizze dziś dowożą bez żadnego ale
a poza tym przez to całe zamieszanie przed świąteczne co raz mniej lubię święta i chyba wolę długie weekendy
sruba - 24-12-2008, 23:32
chce powiedziec, ze dzisiaj mi skoczylo ostro cisnienie, po tym, jak w drodze do mojej siostry ustrzelilem na Slowackiego psa (jednego z trzech, ktore wloczyly sie po ulicy).
zero szans ucieczki na bok, za mna kilka samochodow (balem sie, ze po ostrym hamowaniu ktos mi zaparkuje z tylu) i w ten sposob pozbylem sie zaslepek halogenow ze zderzaka, dobrze, ze chociaz kierunkowskaz zostal (chociaz zarowka sie przepalila).
ech...
Anonymous - 25-12-2008, 02:19
no to ja parę dni temu miałem więcej szczęścia zdążyłem wychamować
akbi - 25-12-2008, 08:11
Sruba napisał/a: | w drodze do mojej siostry ustrzelilem na Slowackiego psa (jednego z trzech, ktore wloczyly sie po ulicy).
... |
ciesz sie, ze nie wyskoczylo Ci przed maske stado dzikow ...ktore często sie pojawia w tamtych okolicach
Anonymous - 27-12-2008, 01:07
nie mogłem się dzisiaj dostać do swojego colta bo mi go troszkę przymroziło
Rafal_Szczecin - 27-12-2008, 01:16
Dzidas napisał/a: |
nie mogłem się dzisiaj dostać do swojego colta bo mi go troszkę przymroziło |
Ty tez ? umylem mojego potwora wczoraj z rana , wieczorem chce wsadzic kluczyk do zamka a tu niet zamarzniete hyyh
Cezar - 27-12-2008, 01:32
Rafal_Szczecin napisał/a: | zamarzniete |
Kociak ladnie otwiera sie z pilota, ale mazde musialem troche potargac zeby dostac sie do srodka - kochane mrozy
spiryt - 27-12-2008, 10:10
przez te mrozy chyba piszczy mi nowy pasek rozrządu...Jadę regulować bo mnie wkurza
Anonymous - 27-12-2008, 12:55
spiryt napisał/a: | przez te mrozy chyba piszczy mi nowy pasek rozrządu...Jadę regulować bo mnie wkurza | mało możliwe ...... jak jest właściwie nałożony i napinacze działają poprawnie to nie ma opcji aby sie coś działo , chyba że źle założony .....
akbi - 27-12-2008, 13:23
spiryt napisał/a: | przez te mrozy chyba ............. |
Jakie mrozy
Anonymous - 27-12-2008, 13:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | Ty tez ? umylem mojego potwora wczoraj z rana , wieczorem chce wsadzic kluczyk do zamka a tu niet zamarzniete hyyh |
ja swoje autko umyłe we wigilie i dopiero wczoraj wieczorem kapnołem się że nie wytarłem uszczelek hehe
Cezar napisał/a: | Kociak ladnie otwiera sie z pilota, ale mazde musialem troche potargac zeby dostac sie do srodka |
zamki reagowały na pilota (naszczęście) ale z otwarciem drzwi to tak jak w Twojej mazdzie
saphire - 27-12-2008, 14:42
W końcu mam wymienione z tylnego zawieszenia wszystkie duże i małe tuleje, cukiereczki, łączniki stabilizatora i poduszki amorków. Teraz już trzeszczą tylko plastiki klapy i boczki bagażnika ale to będę pacyfikował dopiero na wiosnę.
spiryt - 27-12-2008, 22:06
ja w takim razie nie wiem już... To co to za cholerstwo tak piszczy!? Pompa płynu do chłodnicy? Po chwili przestaje :/ Może alternator?
|
|
|