Śląskie - [OT Śląski]
Tomii - 28-07-2015, 09:29
krzychu napisał/a: | Chciałem zakomunikować, że droga S69 między Bielskiem a Żywcem jest już cała otwarta. |
potwierdzam, bardzo przyjemnie się jedzie
mjsystem - 28-07-2015, 15:15
Tomii napisał/a: | potwierdzam, bardzo przyjemnie się jedzie | Znam przyjemności bliżej domu
AidsD - 28-07-2015, 22:28
Mozna powiedziec w koncu. Teraz czekamy az sie do Wegierskiej Gorki da dojechac bez problemu
Tomii - 29-07-2015, 15:39
AidsD napisał/a: | Mozna powiedziec w koncu. Teraz czekamy az sie do Wegierskiej Gorki da dojechac bez problemu |
a co jest nie tak z drogą do Węgierskiej Górki ?
Brakuje tylko odcinka nowej drogi Przybędza-Milówka.
krzychu - 29-07-2015, 16:02
Tomii napisał/a: |
Brakuje tylko odcinka nowej drogi Przybędza-Milówka. |
I takich skromnych 2 tuneli, z czego jeden będzie najdłuższym w tej części Europy?
Most najdłuższy już tam jest
Na bogato, a co mamy Pendolino, Dreamlinera to i tunel se strzelimy najlepszy.
Tomii - 29-07-2015, 19:53
krzychu napisał/a: | Tomii napisał/a: |
I takich skromnych 2 tuneli, z czego jeden będzie najdłuższym w tej części Europy?
Most najdłuższy już tam jest
Na bogato, a co mamy Pendolino, Dreamlinera to i tunel se strzelimy najlepszy. |
a co, za 10-lat nie zrobią ?
robertdg - 29-07-2015, 20:56
krzychu napisał/a: | Na bogato, a co mamy Pendolino, Dreamlinera to i tunel se strzelimy najlepszy. | Chyba najdroższy
krzychu - 29-07-2015, 21:13
Tomii napisał/a: | a co, za 10-lat nie zrobią ? |
E tam. W przetargu będzie 6 miesięcy. Potem przez powodzie, susze, mrozy, potopy piąty wykonawca dokończy. Może moje wnuki tym pojadą.
Ciekawi mnie bardziej inwestycja związana z tym ostrym zakrętem na obwodnicy Bielska. Plotka mówi, ze to w planach rozjazd nowych dróg na Kraków i Katowice
To by było coś bo ta obecna droga śmierci na Katowice mnie przeraża, a następnego pracodawcę pewnie będę musiał szukać w Katowicach....
AidsD - 29-07-2015, 22:10
Tomii napisał/a: | AidsD napisał/a: | Mozna powiedziec w koncu. Teraz czekamy az sie do Wegierskiej Gorki da dojechac bez problemu |
a co jest nie tak z drogą do Węgierskiej Górki ?
O to mi chodzilo. Cytat: |
To by było coś bo ta obecna droga śmierci na Katowice mnie przeraża, a następnego pracodawcę pewnie będę musiał szukać w Katowicach |
Mowisz o tych dwoch pasach?
Tomii - 29-07-2015, 22:13
krzychu napisał/a: |
Ciekawi mnie bardziej inwestycja związana z tym ostrym zakrętem na obwodnicy Bielska. Plotka mówi, ze to w planach rozjazd nowych dróg na Kraków i Katowice
|
Na Mysłowice ? hehe, to dopiero baaaaaaaardzo odlegla przyszłość
mjsystem - 29-07-2015, 22:16
krzychu napisał/a: | Na bogato, a co mamy Pendolino, Dreamlinera to i tunel se strzelimy najlepszy. | Jedno i drugie się wciąż psuje, a co będzie z tunelem
zimnylech - 30-07-2015, 01:27
Hehe a ciekawe kiedy most w Żywcu otworzą
krzychu - 30-07-2015, 08:06
AidsD napisał/a: |
Mowisz o tych dwoch pasach? |
O tych 2 pasach co mają co chwilę światła lub co gorsza skrzyżowania bez świateł... Co chwilę tam kogoś rozkwasi...
mjsystem napisał/a: | Jedno i drugie się wciąż psuje, a co będzie z tunelem |
To akurat nieprawda. Spróbuj zarezerwować bilet na Pendolino na dłuższej trasie Od dawna nie ma wolnych miejsc.
JCH - 03-08-2015, 14:26
mjsystem napisał/a: | A teraz bardzo proszę moderatora o utworzenie tematu "Pendolino" i przeniesienie wątku doń.
A nie, nie ma moderatora... zapomniałem... | Skoro wiesz, że nie ma, to po co prosisz
Temat wydzielony do OFF-u http://forum.mitsumaniaki...1411619#1411619
mjsystem - 03-08-2015, 21:02
JCH napisał/a: | Skoro wiesz, że nie ma, to po co prosisz | Aaaaaaaaa., jest zguba
|
|
|