To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT II

mkm - 30-09-2011, 12:06

Pozdrawiam Was wszystkich.
Perełka jeszcze nie zdegustowana, bo wczoraj padłem jak ścięty.
Już tęsknię za Waszą ziemią, zazdroszczę Wam czystego powietrza i tego, że wszystko widać wyraźnie, a czas wolniej płynie...
Przy wjeździe do Krakowa przy zachodzącym słońcu po raz kolejny załamałem się czym oddycham. Nawet teraz jak patrzę przez okno to nie mam kontrastu takie zadymienie z huty idzie...
Jak Wy zniszczycie swój region to będę pierwszy, który będzie go mścił, więc dbajcie o niego! :axe:

aaaa, za jakieś 2-3tygodnie będę w Lublinie :wink:

Seichan - 30-09-2011, 12:15

Maćku, to daj znać koniecznie, kiedy dokładnie będziesz. Wypadałoby się jakos spotkać ;)

O region dbamy, co będziesz mógł doświadczyć pijąc perełkę - sama czysta i zdrowa natura :mrgreen:

Ps. Zawsze możesz się do nas przeprowadzić ;)

mkm - 30-09-2011, 12:28

Przeprowadzka kusi, oj kusi :biggrin: Choć jak wczoraj oglądałem jakąś powtókę na tvn-ie o wydobyciu łupkowego to mam obawy :doubt:
W Lublinie póki co będę najprawdopodobnie koło 21 października.
Przyjazd pewny tylko data jeszcze ruchoma :wink: plus minus dwa dni :biggrin:

Seichan - 30-09-2011, 12:35

Gazu nie znajdą. Na pewno nie na lubelszczyźnie ;)
Długo u nas będziesz?

mkm - 30-09-2011, 12:36

Znajdą nie znajdą - ryją :doubt: widziane na własne oczy.

1-2dni

Seichan - 30-09-2011, 12:40

Poryją, zakopią, gazu nie znajdą i pojadą dalej. Póki co nie ma czym się martwić ;)

Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę czasu na jakieś spotkanie ;)

mkm - 30-09-2011, 12:48

Oczywiście!
Jak już tylko będę znał dokładną datę, to z pewnym wyprzedzeniem, będę się tu zapowiadał :P

Seichan - 30-09-2011, 12:52

Mam nadzieję :!: ;)
winnipool - 30-09-2011, 13:16

Jarku i ode mnie najlepsze życzenia. Pij, znaczy żyj sto lat :)
Jaro1974 - 30-09-2011, 13:21

Dzięki Winni :wink:
winnipool - 30-09-2011, 14:41

Coś mnie telefon oszukał i nie pokazał mojego poprzedniego posta. No ale już ok. W domu u mnie szpital. Ania i Kuba na antybiotyku. Nie zarazili się ode mnie, to się rozchorowali jak mi przeszło. Nawet antybiotyk jeden biorą, tylko Kuba w zawiesinie.
Jaro1974 - 30-09-2011, 14:51

No to nieźle. Życzę rychłego powrotu do zdrowia :wink:

[ Dodano: 30-09-2011, 15:24 ]
Dobra ja znikam już. Życzę spokojnego popołudnia :mrgreen:

grzesiopol - 30-09-2011, 16:52

Jaro1974, podobno jakąś imprezę robisz, no to wszystkiego najlepszego z okazji... okazji :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: niech ci się zdrówko przyda.
radek79 napisał/a:
nie ładne te bluzy ,koszulka dużo ładniejsza
może moglibyśmy pomyśleć nad swoimi regionalnymi, ale koszty takiej bluzy mogą być duże, trzeba by było rozejrzeć się po necie, ewentualnie tam gdzie robią koszulki mogą mieć i bluzy, Radek miałeś na myśli polary?
Seichan napisał/a:
A co do koszulek - możemy zamówić je w sklepie mitsumaniakowym. Napis lubelskie będzie zrobiony dodatkowo. I mnie taka opcja chyba najbardziej by pasowała.
Renata a co z nickiem, prawdę mówiąc te koszulki mi sie nie podobają zwłaszcza ta obwódka wokół logo. chyba, żeby nam zrobili wg. naszego widzimisie
Seichan - 30-09-2011, 16:56

grzesiopol napisał/a:
Renata a co z nickiem, prawdę mówiąc te koszulki mi sie nie podobają zwłaszcza ta obwódka wokół logo. chyba, żeby nam zrobili wg. naszego widzimisie

Z tego co pisał Firek, da się dopasować koszulki do naszych potrzeb ;)

grzesiopol - 30-09-2011, 16:58

OK już wiem można z nickiem, ale dalej pozostaje ta obwódka, jeżeli to jest to samo co tutaj http://forum.mitsumaniaki...p=520175#520175 t mi się nie podobają, nie wiem jak innym

[ Dodano: 30-09-2011, 17:00 ]
Renata chyba w tym samym czasie powyższe posty pisaliśmy. To byłoby fajnie, bo materiał tych koszulek powinien być dobry no i nie trzeba by było robić własnego projektu od podstaw.