To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Pieraś - 20-05-2011, 15:16

wewnatrz warg niech sobie zrobi tatoo ;-)
Anonymous - 20-05-2011, 22:49

nie wiem czy mogę wrzucić film ale islandka będzie zadowolona :D

http://vimeo.com/17135848

SuicideGirl Belle and Sebastian Music Video - NSFW from SuicideGirls on Vimeo.

luckyluck - 20-05-2011, 23:07

Derpin napisał/a:

nie wiem czy mogę wrzucić film ale islandka będzie zadowolona :D

Łohoho, nie tylko Islandka. :D

islandka - 21-05-2011, 17:10

Derpin,
cudne :)
luckyluck, ;)

Hubeeert - 21-05-2011, 18:03

Derpin niezłe, szkoda, że się upaćkały bo są całkiem ładne :-)
nerus - 21-05-2011, 18:20

Hubeeert napisał/a:
szkoda, że się upaćkały bo są całkiem ładne

dlatego ładne.....jak dla mnie to im uroku dodaje :D

Hubeeert - 21-05-2011, 20:07

A mi się przypomina stary dowcip.
W latach 50 do lekarza przychodzi młoda dziewczyna i wyraxnie wstydzi się rozebrać.
Gdy wreszcie lekarz przekonuje ją do zdjęcia koszuli ZMP okazuje sie , że na lewej piersi ma wytatuowanego Marksa a na prawej Engelsa.
Lekarz reaguje usmiechem na co oburzona aktywistka pyta:
- Coś Was śmieszy towarzyszu?
- Nie, ale wyobrażam sobie jak za 20 lat wyciągną sie im twarze :-)

Dziś robisz tatuaż. Za 20 lat będziesz Profesorem, posłem, adwokatem, prezesem i będziesz się wstydził podwinąć rękawy koszuli. Nie mam nic przeciwko tatuażom. Sam chętnie bym coś sobie wydziargał ;-) , ale bez przesady.

islandka - 21-05-2011, 20:20

Ludzie jak można nazwać temat '' Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie''.
Przecież to nasza subiektywna ocena ...
Zamieszczamy zdjęcia które NAM i wyłącznie nam się podobają...i to jest właśnie ...SUBIEKTYWIZM...:)...jeśli jeszcze komuś to jest podobny gust
...a obiektywizm...to oczywistość...np...czy coś jest czarne czy białe
Po co te dyskusje...jednemu podoba się to drugiemu coś innego ... i to jest cudne... no i uszanujmy

Subiektywizm to :
kierowanie się w działaniu oraz w ocenie faktów i zjawisk wyłącznie własnym sposobem widzenia; stronniczość.

Obiektywizm to:
przedstawianie i ocenianie czegoś w sposób zgodny ze stanem faktycznym, niezależnie od własnych opinii, uczuć i interesów

sorry musiałam bo mnie męczyło :p

Hubeeert - 21-05-2011, 20:26

islandka one mi się podobają bo są całkiem ładne. Wyrażam jedynie swoją opinię na temat tatuażu jako takiego :P
A temat nazwałem ja ;-) wydzielając go z zupełnie innej dyskusji. Zażaleń już nie przyjmuję :twisted:

islandka - 21-05-2011, 20:29

Hubeeert,
:p

Pieraś - 22-05-2011, 11:33

Ilandka ... nie ma co dyskutowac o obiektywizmie itp ... wszystkie tego typu tematy tu, czy w czasopismach itp. to jeden wielki subiektywizm. Nie mnie jednak kusi by powiedziec np. "bardzo ladne dziewczyny ale oszpecone tatuazami i kolczykami:. Dla mnie na dzien dobry dyskwalifikacja :wink:
Krzyzak - 22-05-2011, 21:01

staram się nie dyskwalifikować ludzi ze względu na wygląd - dostają na początku białą kartę, którą potem zapisują i w zależności od swoich poczynać albo są skreślani albo nie

jednak niestety często wygląd zewnętrzny (w sensie dodatków a nie tego, jak wygląda się od urodzenia) odzwierciedla stan umysłu... popatrzcie np. na takiego Wiśniewskiego - beznadziejnie głupi człowiek, który nie potrafi śpiewać

oczywiście są wyjątki, które wymieniłem na początku - gdyby nie ta biała karta, to pewnie skreśliłbym np. tommicrazy, który jest wspaniałym człowiekiem... z tatuażami na całym ciele i samochodzie :)

BUBU - 22-05-2011, 21:50

Hmm Krzyżak nie jestem pewien , ale porównanie tommicrazy do pięknej kobiety, czy nie jest zbyt ryzykownym pomysłem :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Krzyzak - 23-05-2011, 06:55

BUBU napisał/a:
ale porównanie tommicrazy do pięknej kobiety, czy nie jest zbyt ryzykownym pomysłem

w końcu zdobył tytuł miss szkoły :P
ale to jeszcze nie miał tatuaży

Fragu - 23-05-2011, 17:50