Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 21-01-2013, 20:00
| JCH napisał/a: | | uchwyt nawigacji w tym miejscu mam. | ...aaaaaaaaaa.
myslałem że jakis parrot system.
fj_mike - 21-01-2013, 20:08
| Krzyzak napisał/a: | | 2 lata temu i nad morzem się takie coś zdarzyło - wtedy auto odpaliłem na 30 minut przed wyjazdem, gorący nadmuch na max i po tym czasie ściągałem "odlew" - takie płaty schodziły, jak z prasy do gniecenia karoserii |
Było Ja na swoje nieszczęście byłem akurat w Gdańsku. Powrót do Gdyni zajął ponad 2 godziny.
vendetta - 21-01-2013, 20:10
| JCH napisał/a: | | Pomogło ogrzewanie miejsca wycieraczek od dołu zaczęło odpuszczać, potem dmuchawa i jakoś dało radę |
W dieslu to ja sobie mogę dmuchać dmuchać, dmuchać i dmuchać zanim nie pojedziesz to się nie nagrzeje cholerstwo ;/
mjsystem - 21-01-2013, 20:12
| Krzyzak napisał/a: | 2 lata temu i nad morzem się takie coś zdarzyło - wtedy auto odpaliłem na 30 minut przed wyjazdem, gorący nadmuch na max i po tym czasie ściągałem "odlew" - takie płaty schodziły, jak z prasy do gniecenia karoserii
_________________ |
O to, to było
[ Dodano: 21-01-2013, 20:13 ]
| vendetta napisał/a: | | W dieslu to ja sobie mogę dmuchać dmuchać, dmuchać i dmuchać zanim nie pojedziesz to się nie nagrzeje cholerstwo ;/ |
Bo to pewnie Ibiza była
JCH - 21-01-2013, 20:15
| vendetta napisał/a: | W dieslu to ja sobie mogę dmuchać dmuchać, dmuchać i dmuchać | Moja kolumbryna to też diesel, też nie grzeje, bądź słabo grzeje gdy nie jedzie Widać coś tam ciepła dawało bo zaczynało się topić od dołu. No i było tylko -1°C
Na takie kłopoty to niestety tylko ogrzewana szyba jak w Fordzie czy u rezona w Superbie
vendetta - 21-01-2013, 20:17
| mjsystem napisał/a: | | Bo to pewnie Ibiza była |
Głównie Ibiza, ale czasem Outek. Wychodzi na to samo Diesel to diesel.
| JCH napisał/a: | | Na takie kłopoty to niestety tylko ogrzewana szyba jak w Fordzie czy u rezona w Superbie |
Ano. Już niedługo będzie cieplej i taniej
mjsystem - 21-01-2013, 20:18
| JCH napisał/a: | | Na takie kłopoty to niestety tylko ogrzewana szyba jak w Fordzie czy u rezona w Superbie |
Albo Mitsubishi
[ Dodano: 21-01-2013, 20:19 ]
| vendetta napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Bo to pewnie Ibiza była
Głównie Ibiza. ale czasem Outek. Wychodzi na to samo Diesel to diesel. |
Bo outek w Holandii wypuszczony, gdyby był japoński....
Marcin-Krak - 21-01-2013, 20:27
JCH, młotkiem trzeba było
Ktoś ma jakieś przecieki z góry, czy jutro można się spodziewać powtórki z rozrywki ??
vendetta - 21-01-2013, 20:33
Jutro mam plener. Przewiduję piękne słońce
A tak było 22.12.2012
A nieeeeeeee to z mężem miało być ?
mjsystem - 21-01-2013, 20:43
| vendetta napisał/a: | Jutro mam plener. Przewiduję piękne słońce
A tak było 22.12.2012 |
Śliczne fotki , życzę Agatko duuużo słoneczka
mkm - 21-01-2013, 21:21
to ja też zdjęcia wrzucę... pada cały czas...
vendetta - 21-01-2013, 21:32
| mkm napisał/a: | | to ja też zdjęcia wrzucę... pada cały czas... |
Łeeeeeee myślałam, że ślubne Co Ty nam tu z tym szronem
JCH - 21-01-2013, 21:33
| Marcin-Krak napisał/a: | | młotkiem trzeba było | Żeby zadziałało do kompletu potrzebny byłby jeszcze majzel. Wiesz co to takiego O takie oto urządzenie:
| Marcin-Krak napisał/a: | | czy jutro można się spodziewać powtórki z rozrywki ?? | Prognoza mówi, że ma być śnieg. Niech by był bo mało tego śniegu, mało
Marcin-Krak - 21-01-2013, 21:36
| JCH napisał/a: | Żeby zadziałało do kompletu potrzebny byłby jeszcze majzel. Wiesz co to takiego O takie oto urządzenie: |
Wiem co to Ale z tym to za dużo roboty Młotkiem by poszło od dobrego uderzania za jednym razem
Swoją drogą śmiesznie wyglądało, jak pod pracą ludzie skrobaczkami próbowali działać prawie jak na tym rysunku
JCH - 21-01-2013, 21:39
| Marcin-Krak napisał/a: | | Ale z tym to za dużo roboty | Ale jaka precyzja
|
|
|