To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

pawliku - 27-12-2008, 23:31

Morfi napisał/a:
Kobieta i koń coś pieknego. Przy zachodzie słońca
:shock:
Morfi - 27-12-2008, 23:35

i te zdiecie ala Lara Croft 8)
spiryt - 27-12-2008, 23:42

bo was zblokuje! To forum o autach! zachód słońca to sobie dorobiłeś!:P
pawliku - 27-12-2008, 23:43

spiryt napisał/a:
bo was zblokuje! To forum o autach!
oczywiście :lol:
Anonymous - 28-12-2008, 17:27

odwiedziłem forum poraz 999 :mrgreen: :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 29-12-2008, 01:09

nogi z du^y powyrywam kazdemu kogo spotkam lub zobacze, ze uciekl z miejsca wypadku/kolizji/stluczki .
i dziekuje tym,ktorzy nie sa obojetni na ludzkie krzywdy .

polska to taki kraj, w ktorym mozna przerysowac samochod, i sobie poprostu odjechac maja gleboko w powazaniu wszystko i wszystkich, czasami poprostu mam dosc tego kraju ... :cry:

Cezar - 29-12-2008, 01:11

Rafal co tam sie stalo?
Rafal_Szczecin - 29-12-2008, 01:19

stawiam auto na parkingu w jednym z centrum handlowych, wracam po kilku h, wsiadam do auta, do drzwi nagle podbiega mi kobieta i mowi ,ze mi babka wjechala samochodem w blonik i pojechala, i ze bylo to doslownie 10 min temu ,ale ze zapisala nr tego auta .

wysiadam ( jak wsiadalem nie widzialem co by cos bylo ) patrze na blonik od strony pasazera, a tam wgniecenie i przerysowanie, no poprostu noz w kieszeni sie otwiera, dzwonie na policje, czekam godzine i 40 min , przyjezdzaja, spisuja jakies duperele, robia 3 zdjecia, trwa to moze max 7 minut i mowia, ze ktos sie ze mna bedzie kontaktowal.
jeszcze bedzie tak ,ze babka sie nie przyzna ( bo zrobila to hakiem ,a jak wiadomo tam raczej sladu nie bedzie ) i dupa blada, nie dosc ze przerysowala mi swiezo polakierowane i poskladane auto to jeszcze bede musial bulic z wlasnej kieszeni wrrrrrrr :evil:

Cezar - 29-12-2008, 01:26

no wspolczuje :|

Mazda Czarnej tez dostala podobnie na parkingu (klapa bagaznika), ale nr sprawcy spisane i jak dobrze zakumalem to bedzie jakas sprawa i prawdopodobnie odszkodowanie :)
Na niebieskich tez trzeba bylo troche czekac, ale zrobili wszystko cacy :wink:

Wiec badz dobrej mysli, bo moze cos odzyskasz, tylko bedzie to trwalo :roll:

Rafal_Szczecin - 29-12-2008, 01:29

Cezar napisał/a:
ale nr sprawcy spisane i jak dobrze zakumalem to bedzie jakas sprawa i prawdopodobnie odszkodowanie
Na niebieskich tez trzeba bylo troche czekac, ale zrobili wszystko cacy

Wiec badz dobrej mysli, bo moze cos odzyskasz, tylko bedzie to trwalo

ta wlasnie ,tylko to bedzie trwalo i trwalo ,a ja chce ciagle miec misia w stanie tip top ,a tu teraz bede jezdzil z przerysowanym i lekko wgniecionym blotnikiem wrr

Cezar - 29-12-2008, 01:34

no niestety tak jak juz napisales
Rafal_Szczecin napisał/a:
polska to taki kraj
od siebie dodam dziwny kraj :wink:

moze to trwac bardzo dlugo, a moze zalapiesz sie jeszcze na gwiazdke i bedzie bardzo szybko zalatwione, czego zycze :)

sruba - 29-12-2008, 14:07

szlag mnie zaraz trafi...
i tyle :evil:

Anonymous - 29-12-2008, 14:19

Sruba napisał/a:
szlag mnie zaraz trafi... i tyle :evil:
Mnie dziś już raz trafił. Moja "pracowita" koleżanka ma czas na długie prywatne rozmowy telefoniczne z rodziną i połową koleżanek, jaką poznałą w ciągu swych 33 lat życia, rezerwację i wielokrotne zmiany rezerwacji balu sylwestrowego w Szczyrku, spacery po biurze... Niestety bidulka nie wyrabia się z obowiązkami... Do południa zrealizowała 3 zamówienia, ja - 13. Nie znoszę nierobów!
spiryt - 29-12-2008, 14:22

kurcze, przeciez to chamswo masakryczne! jak mozna cos zniszczyc i odjechac tak po prostu?
sruba - 29-12-2008, 14:45

Grzesiu - u mnie to raczej bezsilnosc w stosunku do zagadnien IT (a konkretnie jednego programu zwiazanego z TFI), anizeli czynnika ludzkiego.
Najsmieszniejsze jest to, ze do jutra i tak nie jestem w stanie nic poradzic, zweryfikowac czy zrobilem dobrze, czy jednak popelnilem blad.