Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Yoshiko - 21-02-2012, 14:07
| volve napisał/a: | Jak to gdzie - w garażu Było tak ślisko, że kierowcy nie mogli dojść do solarek |
no chyba tak
do tego pewnie przerwa śniadaniowa
a jednak misiek też tam brał udział
http://wiadomosci.rii.pl/index.php?H=8&HH=6253
szuwar - 21-02-2012, 21:26
stary alfer - mój nawigatorze , teraz to już na pewno nie kupię GPS ... do trzech razy sztuka, może kolejnym razem ja pomogę
Pozdrawiam
stary alfer - 21-02-2012, 21:30
| szuwar napisał/a: | | stary alfer - mój nawigatorze , teraz to już na pewno nie kupię GPS ... do trzech razy sztuka, może kolejnym razem ja pomogę |
Nawigator jak nawigator. Kierowca ogarnia, więc jest łatwo
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze
xylen - 22-02-2012, 01:15
| stary alfer napisał/a: |
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze |
Poczekaj do maja to Cie poprowadzę , od chyba 10 lat średnio 4-6razy w roku pokonuje ta trasę i dopiero w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin...
Seichan - 22-02-2012, 07:28
Dzień dobry
| stary alfer napisał/a: | | W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. |
O.o
I nic się nie chwalisz?
| stary alfer napisał/a: | | Jak będę jechał to bądź przy komputerze |
W lubelskim mogę przejąć nawigację
| xylen napisał/a: | | w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin... |
Jak? W lipcu jedziemy w Wasze strony i jeśli przejeżdżasz trasę szybciej niż w 12 h, to bardzo poproszę o info
stary alfer - 22-02-2012, 07:44
| Seichan napisał/a: | Dzień dobry |
Heloł
| Seichan napisał/a: | tary alfer napisał/a:
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin.
O.o
I nic się nie chwalisz? |
Kiedyś wspomniałem, zapomniałaś
| Seichan napisał/a: | stary alfer napisał/a:
Jak będę jechał to bądź przy komputerze
W lubelskim mogę przejąć nawigację |
Na razie temat palcem po wodzie pisany, więc szumu nie robię, ale za chęci dziękuję
[quote="Seichan"]xylen napisał/a:
| xylen napisał/a: | stary alfer napisał/a:
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze
Poczekaj do maja to Cie poprowadzę , od chyba 10 lat średnio 4-6razy w roku pokonuje ta trasę i dopiero w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin... |
Tobie xylen również dziękuję chęci!
Sami dobrzy ludzie na tym forum
Yoshiko - 22-02-2012, 08:03
Dzień dobry
Marcinie (ja też) jak chcesz to Ci pomogę
Seichan - 22-02-2012, 08:06
| stary alfer napisał/a: | Kiedyś wspomniałem, zapomniałaś |
Kiedyś to były bliżej nie sprecyzowane zamierzenia, które obecnie przybierają postać planu umiejscowionego w czasie
volve - 22-02-2012, 08:16
Dobry
szuwar - 22-02-2012, 08:45
SERWUS
| stary alfer napisał/a: | W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze |
spoko widzę, że więcej osób wstało od ławki ale jak ja odejdę od kompa, to wezmę mapę mam ze dwie często bywałem
xylen - 22-02-2012, 09:52
| Seichan napisał/a: |
Jak? W lipcu jedziemy w Wasze strony i jeśli przejeżdżasz trasę szybciej niż w 12 h, to bardzo poproszę o info |
Bardzo proszę: Lublin - Puławy - Zwoleń - Radom- Nowe Miasto nad Pilica-Rawa Mazowiecka Trasa 72 Brzeziny - Stryków ( trasa 708)- płatną A2 do zjazdu BUK tuz za Poznaniem potem na 92 Pniewy-Skwierzyna za Oberskim Młynem jedziemy na Niemcy trasa 24 (omijamy Deszczno) i potem w prawo przez lasy na Trasę 22 to samego Gorzowa ( na odcinku Skwierzyna -Gorzów są koszmarne korki a ta trasa spokojnie je omijamy i czasowo lepiej na tym wychodzimy), wylatujemy na obwodnicy Gorzowa trasa S3 i prosto do Szczecina. Chyba wszystkim dostępnymi drogami pokonywałem ta trasę i wg. mnie ta jest optymalna, tylko teraz może być problem ze skrótem Brzeziny-Stryków bo tam budują słynną A2 ..
In meantime..kto zgadnie ile kosztuje w Australii Perełka? tak tak dokładnie ta sama co u nas...? podpowiem 156 AUD jakieś 150 USD za karton, 24 buteleczki 7 Dolców sztuka ale czego się nie robi dla Ojczyzny
stary alfer - 22-02-2012, 10:40
| Yoshiko napisał/a: | Marcinie (ja też) jak chcesz to Ci pomogę |
dzięęęki
| Seichan napisał/a: | stary alfer napisał/a:
Kiedyś wspomniałem, zapomniałaś
Kiedyś to były bliżej nie sprecyzowane zamierzenia, które obecnie przybierają postać planu umiejscowionego w czasie |
Ciagle tkwię w fazie zamierzeń i nie posunąłem się o cm do przodu
Seichan - 22-02-2012, 11:34
| xylen napisał/a: | | Bardzo proszę: Lublin - Puławy - Zwoleń - Radom- Nowe Miasto nad Pilica-Rawa Mazowiecka Trasa 72 Brzeziny - Stryków ( trasa 708)- płatną A2 do zjazdu BUK tuz za Poznaniem potem na 92 Pniewy-Skwierzyna za Oberskim Młynem jedziemy na Niemcy trasa 24 (omijamy Deszczno) i potem w prawo przez lasy na Trasę 22 to samego Gorzowa ( na odcinku Skwierzyna -Gorzów są koszmarne korki a ta trasa spokojnie je omijamy i czasowo lepiej na tym wychodzimy), wylatujemy na obwodnicy Gorzowa trasa S3 i prosto do Szczecina. Chyba wszystkim dostępnymi drogami pokonywałem ta trasę i wg. mnie ta jest optymalna, tylko teraz może być problem ze skrótem Brzeziny-Stryków bo tam budują słynną A2 .. |
Dziękuję W domu na mapie papierowej obejrzę sobie trasę
| xylen napisał/a: | 7 Dolców sztuka ale czego się nie robi dla Ojczyzny |
Zapraszam do źródła Perełki Na pewno wyjdzie taniej
Yoshiko - 22-02-2012, 11:56
...... że tak powiem - nic mi się nie chce
i w ogóle mam wrażenie że już kole 15-tej jest
xylen - 22-02-2012, 17:04
http://szczecin.gazeta.pl...PO_MINUCIE.html
ja jestem za..co myślicie?
|
|
|