To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Yoshiko - 21-02-2012, 14:07

volve napisał/a:
Jak to gdzie - w garażu :P Było tak ślisko, że kierowcy nie mogli dojść do solarek :twisted:

no chyba tak :evil:
do tego pewnie przerwa śniadaniowa :evil:

a jednak misiek też tam brał udział :doubt:

http://wiadomosci.rii.pl/index.php?H=8&HH=6253

szuwar - 21-02-2012, 21:26

stary alfer - mój nawigatorze , teraz to już na pewno nie kupię GPS :) ... do trzech razy sztuka, może kolejnym razem ja pomogę :)

Pozdrawiam

stary alfer - 21-02-2012, 21:30

szuwar napisał/a:
stary alfer - mój nawigatorze , teraz to już na pewno nie kupię GPS ... do trzech razy sztuka, może kolejnym razem ja pomogę

Nawigator jak nawigator. Kierowca ogarnia, więc jest łatwo :P

W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze :mrgreen:

xylen - 22-02-2012, 01:15

stary alfer napisał/a:

W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin. Jak będę jechał to bądź przy komputerze :mrgreen:

Poczekaj do maja to Cie poprowadzę , od chyba 10 lat średnio 4-6razy w roku pokonuje ta trasę i dopiero w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin...

Seichan - 22-02-2012, 07:28

Dzień dobry ;)

stary alfer napisał/a:
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin.

O.o
I nic się nie chwalisz? :evil:

stary alfer napisał/a:
Jak będę jechał to bądź przy komputerze

W lubelskim mogę przejąć nawigację :P

xylen napisał/a:
w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin...

Jak? W lipcu jedziemy w Wasze strony i jeśli przejeżdżasz trasę szybciej niż w 12 h, to bardzo poproszę o info ;)

stary alfer - 22-02-2012, 07:44

Seichan napisał/a:
Dzień dobry ;)

Heloł ;)

Seichan napisał/a:
tary alfer napisał/a:
W marcu szykuje mi sie wycieczka za Lublin.

O.o
I nic się nie chwalisz? :evil:

Kiedyś wspomniałem, zapomniałaś :P

Seichan napisał/a:
stary alfer napisał/a:
Jak będę jechał to bądź przy komputerze

W lubelskim mogę przejąć nawigację :P

Na razie temat palcem po wodzie pisany, więc szumu nie robię, ale za chęci dziękuję :)

[quote="Seichan"]xylen napisał/a:
xylen napisał/a:
stary alfer napisał/a:

Poczekaj do maja to Cie poprowadzę , od chyba 10 lat średnio 4-6razy w roku pokonuje ta trasę i dopiero w ub roku odkryłem jak ja najlepiej i najszybciej przejechać:) znaczy odcinek Szczecin-Lublin...

Tobie xylen również dziękuję chęci!

Sami dobrzy ludzie na tym forum :)

Yoshiko - 22-02-2012, 08:03

Dzień dobry :)

Marcinie (ja też) jak chcesz to Ci pomogę :mrgreen:

Seichan - 22-02-2012, 08:06

stary alfer napisał/a:

Kiedyś to były bliżej nie sprecyzowane zamierzenia, które obecnie przybierają postać planu umiejscowionego w czasie ;)

volve - 22-02-2012, 08:16

Dobry ;)
szuwar - 22-02-2012, 08:45

SERWUS

stary alfer napisał/a:

spoko widzę, że więcej osób wstało od ławki :) ale jak ja odejdę od kompa, to wezmę mapę :) mam ze dwie często bywałem :)

xylen - 22-02-2012, 09:52

Seichan napisał/a:

Jak? W lipcu jedziemy w Wasze strony i jeśli przejeżdżasz trasę szybciej niż w 12 h, to bardzo poproszę o info ;)

Bardzo proszę: Lublin - Puławy - Zwoleń - Radom- Nowe Miasto nad Pilica-Rawa Mazowiecka Trasa 72 Brzeziny - Stryków ( trasa 708)- płatną A2 do zjazdu BUK tuz za Poznaniem potem na 92 Pniewy-Skwierzyna za Oberskim Młynem jedziemy na Niemcy trasa 24 (omijamy Deszczno) i potem w prawo przez lasy na Trasę 22 to samego Gorzowa ( na odcinku Skwierzyna -Gorzów są koszmarne korki a ta trasa spokojnie je omijamy i czasowo lepiej na tym wychodzimy), wylatujemy na obwodnicy Gorzowa trasa S3 i prosto do Szczecina. Chyba wszystkim dostępnymi drogami pokonywałem ta trasę i wg. mnie ta jest optymalna, tylko teraz może być problem ze skrótem Brzeziny-Stryków bo tam budują słynną A2 ..

In meantime..kto zgadnie ile kosztuje w Australii Perełka? tak tak dokładnie ta sama co u nas...? podpowiem 156 AUD jakieś 150 USD za karton, 24 buteleczki 7 Dolców sztuka :) ale czego się nie robi dla Ojczyzny :P

stary alfer - 22-02-2012, 10:40

Yoshiko napisał/a:
Marcinie (ja też) jak chcesz to Ci pomogę :mrgreen:

dzięęęki :mrgreen:

Seichan napisał/a:
stary alfer napisał/a:

Kiedyś to były bliżej nie sprecyzowane zamierzenia, które obecnie przybierają postać planu umiejscowionego w czasie ;)

Ciagle tkwię w fazie zamierzeń i nie posunąłem się o cm do przodu ;)

Seichan - 22-02-2012, 11:34

xylen napisał/a:
Bardzo proszę: Lublin - Puławy - Zwoleń - Radom- Nowe Miasto nad Pilica-Rawa Mazowiecka Trasa 72 Brzeziny - Stryków ( trasa 708)- płatną A2 do zjazdu BUK tuz za Poznaniem potem na 92 Pniewy-Skwierzyna za Oberskim Młynem jedziemy na Niemcy trasa 24 (omijamy Deszczno) i potem w prawo przez lasy na Trasę 22 to samego Gorzowa ( na odcinku Skwierzyna -Gorzów są koszmarne korki a ta trasa spokojnie je omijamy i czasowo lepiej na tym wychodzimy), wylatujemy na obwodnicy Gorzowa trasa S3 i prosto do Szczecina. Chyba wszystkim dostępnymi drogami pokonywałem ta trasę i wg. mnie ta jest optymalna, tylko teraz może być problem ze skrótem Brzeziny-Stryków bo tam budują słynną A2 ..

Dziękuję :) W domu na mapie papierowej obejrzę sobie trasę ;)

xylen napisał/a:
7 Dolców sztuka :) ale czego się nie robi dla Ojczyzny :P

Zapraszam do źródła Perełki ;) Na pewno wyjdzie taniej :mrgreen:

Yoshiko - 22-02-2012, 11:56

...... że tak powiem - nic mi się nie chce :doubt:
i w ogóle mam wrażenie że już kole 15-tej jest :doubt:

xylen - 22-02-2012, 17:04

http://szczecin.gazeta.pl...PO_MINUCIE.html

ja jestem za..co myślicie?