Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
stary alfer - 22-02-2012, 17:15
| xylen napisał/a: | http://szczecin.gazeta.pl...PO_MINUCIE.html
|
Peszek
Pięknie jest, oby tak dalej. Parkingowi ignoranci i egoiści strzeżcie się
A poważnie już to oby tak dalej. Ja wielokrotnie powtarzam, że im lepsza fura tym gorszy wybór w kwestiach parkowania. A dokładnie parkowanie gdzie popadnie.
Yoshiko - 22-02-2012, 17:21
| stary alfer napisał/a: | | im lepsza fura tym gorszy wybór w kwestiach parkowania |
a może im lepsza fura tym kierowca bardziej "niepełnosprawny" na umyśle taki figo-fago
xylen - 22-02-2012, 17:50
| Yoshiko napisał/a: | a może im lepsza fura tym kierowca bardziej "niepełnosprawny" na umyśle taki figo-fago | coś w tym jest..dobrze ze w końcu robią z tym porządek , parę takich akcji i może w końcu niektórzy zastanowią się jak parkują ..
volve - 22-02-2012, 18:02
Taaa....zastanowią...weźmy przykład koło mojej pracy, parkujące samochody po mojej strony ulicy nie mają szans na zostawienie tych 2m chodnika. Wczoraj była akcja, przyjechała straż i założyła blokady(nie pierwszy raz, takie akcje są przynajmniej raz w miesiącu). Jakieś 2 godziny później zostalo już tylko jedno auto z blokadą, a kolo niego zaczęli kierowcy parkować z powrotem, nie zwracając nawet uwagi na tą blokadę.
Ale oczywiście jestem za takimi akcjami, w końcu do czegoś się ta straż miejska przyda i zarobi na swoje utrzymanie.
Seichan - 23-02-2012, 07:28
Dzień dobry
volve - 23-02-2012, 07:45
Witam!
Ehh...nie ma to jak brak kolorowego tuszu w drukarce w domu :/ Przez to rano nie wydrukowałem PITa i nie zaniosłem do US. No nic, drukuję w pracy i jutro rano zaniosę
szuwar - 23-02-2012, 09:34
Siema.
| xylen napisał/a: | http://szczecin.gazeta.pl...PO_MINUCIE.html
ja jestem za..co myślicie? |
to popieram
...jest małe ale, szczególnie do samowolki jaką jest naklejanie tzw. "karnych nalepek". Pożyczyłem kumplowi autko, postawił w osiedlowej uliczce, nie zastawiając nikomu wjazdu i nie na zakazie .... ale drażniło kogoś, że pod jego domem i poobklejał autko chyba 50 naklejkami ....
co do miejsc oznaczonych dla niepełnosprawnych nie ma litości !!!
edit : wykropkowany wukgaryzm dalej pozostaje wulgaryzmem, do tego MM nie "odpłacają"
Seichan - 24-02-2012, 07:18
Dzień dobry
stary alfer - 24-02-2012, 07:21
Czółko Renata
Czółko Miśki
volve - 24-02-2012, 07:30
Witam!
Byłem w US, na zeznaniu PIT wpisałem NIP Naczelnika ZUS Na szczęście pani bez problemu poprawiła, mówiła że jej też się tak zdarzyło
Yoshiko - 24-02-2012, 08:57
| volve napisał/a: | | na zeznaniu PIT wpisałem NIP Naczelnika ZUS |
dobreeeeee
nie lepiej było wysłać netem
dzień dobry misiaki
dziś jestem smarkata i pociągająca jednocześnie
szuwar - 24-02-2012, 09:07
Siema
| volve napisał/a: | na zeznaniu PIT wpisałem NIP Naczelnika ZUS |
rozumiem, że musiałeś zwrócić podatek
| Cytat: | dziś jestem smarkata i pociągająca jednocześnie |
dwuznaczne, ale przyjmę wersję bez podtekstów
volve - 24-02-2012, 09:19
| Yoshiko napisał/a: | | nie lepiej było wysłać netem |
W tamtym roku wysyłałem przez neta, ale w tym nie chciało mi się szukać, jaką kwotę wpisałem w zeszłym roku(jak nie ma się podpisu elektronicznego, to wymagany jest bodajże dochód z poprzedniego zeznania). W sumie US mam po drodze
| szuwar napisał/a: | | rozumiem, że musiałeś zwrócić podatek |
Nie Teraz czekam na zwrot
| Yoshiko napisał/a: | | dzień dobry misiaki |
Już miałem pisać sms'a z pytaniem gdzies jesteś, bo od środy się nie odzywałaś
stary alfer - 24-02-2012, 09:26
| Yoshiko napisał/a: | dziś jestem smarkata i pociągająca jednocześnie |
Nie ma to jak się w jednym zdaniu odmłodzić i podkreślić atrakcyjność
| szuwar napisał/a: | dwuznaczne, ale przyjmę wersję bez podtekstów |
Ja nie dałem rady
szuwar - 24-02-2012, 10:03
| stary alfer napisał/a: |
Ja nie dałem rady |
mi ciężko było przytrzymać wodze fantazji, ale dąłem radę
a odchodząc od tematu to ruszyła się kwestia bannera, jest już przygotowywany projekt do druku, mamy wszystkie materiały więc na maj będzie miało co zawisnąć
|
|
|