To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

wlodek93 - 28-03-2015, 20:17

no kylu trzeba bedzie cos wykombinowac masz racje :D takie zaproszenie az grzech odmowic ;pp
mariunio7 - 29-03-2015, 00:45

No gratulacje Pietia ja postaram sie pojawic choc ostatnio z czasem kiepsko.Pozdro :D
pietja - 29-03-2015, 09:26

Fajnie gdybyscie sie pojawili w nie małym gronie :-)
Kylu PEPE do mnie dzwonił i chce byśmy jakiegoś spota ogarnęli... co Ty na to? :-)

Kylu - 30-03-2015, 01:53

Trzeba, i to koniecznie. teraz na tygodniu będę miał wolną chwilę, najlepiej po 19. Zgadamy się. ;)
gawron - 30-03-2015, 09:25

Gratuluje Piotruś:):) Co masz mieć lepiej niż ja:)

[ Dodano: 30-03-2015, 09:26 ]
Pany wpisujcie sie w temacie korowodu slubnego dla Maarcela jak możecie jechać:)

bobek28121988 - 31-03-2015, 19:22

Witam, Jeśli tylko nie będę pracował w sobotę to chętnie się zjawie na korowodzie ślubnym, a na spota chętnie w padnę tylko z czasem ostatnio słabo. To kiedy najbliższy spot organizujemy :-)
gawron - 31-03-2015, 23:28

bobek28121988 napisał/a:
Witam, Jeśli tylko nie będę pracował w sobotę to chętnie się zjawie na korowodzie ślubnym, a na spota chętnie w padnę tylko z czasem ostatnio słabo. To kiedy najbliższy spot organizujemy :-)

Korowód w niedziele nie w sobotę

koliber124 - 02-04-2015, 06:39

Witam starych wiarusów i pozostałych których jeszcze nie znam :twisted:
Dawno was nie widziałem, przynajmniej większości no i....... co powiecie na spotkanie przed świąteczne jutro tj. w piątek wieczorkiem na GS....powiedzmy o 19???? :twisted: :twisted: :twisted:
Super byłoby się spotkać...
P.S. Pietja z uwagi na to że wkraczasz "ze stanu wolnego" w "stan ograniczony" :mrgreen:
to stwierdziłem, że muszę przy tym być :mrgreen: ....więc będę 11go i jeśli pozwolisz to pocpykam Ci kilka foto :twisted:

bobek28121988 - 02-04-2015, 09:13

gawron napisał/a:
bobek28121988 napisał/a:

Na zaproszeniu jest sobota 11 kwietnia, może ja czegoś nie rozumiem lub o czymś nie wiem...

Miło powitać ponownie naszego moderatora :-) duuuuuuużo czasu minęło od ostatniego spota z tobą. Pozdrawiam

gawron - 02-04-2015, 12:18

bobek28121988 napisał/a:
gawron napisał/a:
bobek28121988 napisał/a:

Na zaproszeniu jest sobota 11 kwietnia, może ja czegoś nie rozumiem lub o czymś nie wiem...

Miło powitać ponownie naszego moderatora :-) duuuuuuużo czasu minęło od ostatniego spota z tobą. Pozdrawiam

marceel1 napisał/a:
Witam, odnawiam temat bo również chciałbym Was prosić o podobną akcję. Jeżeli chodzi o datę to 05.04.15 w kościele św. Jana Chrzciciela w Radomiu ul. Rwańska 6 a sala w Kotarwicach. Chętnych podobnie jak kolega proszę o wpisywanie się na listę. Z góry dziękuję i nie ukrywam, że zależy mi żeby motyw galanta towarzyszył nam w tym dniu..

Pomyliłeś śluby Bobek:)

szawel - 02-04-2015, 16:43

Mogę jutro wpaść na spocik
banan10 - 02-04-2015, 18:57

koliber124 napisał/a:
Witam starych wiarusów i pozostałych których jeszcze nie znam :twisted:
Dawno was nie widziałem, przynajmniej większości no i....... co powiecie na spotkanie przed świąteczne jutro tj. w piątek wieczorkiem na GS....powiedzmy o 19???? :twisted: :twisted: :twisted:
Super byłoby się spotkać...
P.S. Pietja z uwagi na to że wkraczasz "ze stanu wolnego" w "stan ograniczony" :mrgreen:
to stwierdziłem, że muszę przy tym być :mrgreen: ....więc będę 11go i jeśli pozwolisz to pocpykam Ci kilka foto :twisted:

Cześć Tata:)
Jutro przybęde o 19 stej
Pozdr Mitsumaniaków!!!

[ Dodano: 02-04-2015, 19:06 ]
pietja napisał/a:
Coś tu mułem zajeżdża Szawel... nikt nie ma ochoty nawet pisać... o spocie nie wspomnę :P

P.S. pohandlowałeś z Goliatem w końcu?

[ Dodano: 25-03-2015, 20:48 ]
Jako, że ze spotami jest jakiś dramat, więc w taki sposób informuję :twisted:

[url=http://images66.foto...6am.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://images70.foto...3dm.jpg]Obrazek[/URL]

Piszę się na wesele:)
Gratulację

[ Dodano: 02-04-2015, 19:12 ]
Tata i chłopaki walimy jutro flakona pod jajka w majonezie?
:partyman:
Jutro się spotkamy :wav:
:cheers:

Ksiao - 02-04-2015, 19:39

o 19 jutro bardzo chetnie :D
pietja - 02-04-2015, 19:58

Jutro o 19 jestem i ja, tylko nie wiem czy znajdzie się miejsce na spota w gs-ie :biggrin:
koliber124 napisał/a:

Koliber nie ma problemu :) Wszystkich zapraszam w końcu, więc mam nadzieję, że będziecie... bramkę zrobicie... jakieś łututututu :mrgreen:
Z pustymi rękami nie odjedziecie na pewno :biggrin:

banan10 napisał/a:
Piszę się na wesele:)
Gratulację :cheers:

Dzięki wielkie banan... ostatnio na Ciebie trąbiłem gdy skręcałeś w Podwalną ale nie załapałeś :P

Kylu - 02-04-2015, 21:15

Ożywienie na forum, i to mi się podoba. :)
Też się chętnie piszę na wszystko! :mrgreen: