Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
sruba - 30-12-2008, 11:32
czyli gdzie ?
Krzyzak - 30-12-2008, 11:33
Sruba napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | ze wnerwiaja mnie te wszystkie vw-geny i audi, bo strasznie smrodza tym tdi - czyli tumany dymu i smrodu |
hahaha,
mitsubishi w dieslu nie smrodza ?? |
nie wiem - rzadko mam okazje za takim jechac...
Pawla (Kibloo) nie smrodzi wcale, wczoraj jechalem za starszym l200 i tez nie smrodzilo
niestety silniki vw sa strasznie smrodliwe - takie moje obserwacje...
spiryt - 30-12-2008, 11:34
berlin:/ Ile razy wyjade stwierdzam ze u nas fajniej:)
sruba - 30-12-2008, 12:11
Krzyzak napisał/a: | Pawla (Kibloo) nie smrodzi wcale, wczoraj jechalem za starszym l200 i tez nie smrodzilo
niestety silniki vw sa strasznie smrodliwe - takie moje obserwacje... |
Darek - widocznie jezdzisz za nieodpowienimi VW
mysle, ze nowy VW (jak Kibloo'a L200) tez nie bedzie smrodzil.
to po prostu Twoja niechec do marki wylazi - bo smrodza i peżoty i bmw i nissany i te jezdzace jeszcze mitsubishi w dizlu...
Morfi - 30-12-2008, 12:12
...własnie sie przejechalem autkiem po 6 dniach pauzy. Odpalil bez problemow pomimo ujemnej temeratury w grazau
Gene - 30-12-2008, 14:55
Moje Pajero troche kopcilo jak musialem gonic kolumne warszawska jadaca do Strykowa.
Hubeeert - 30-12-2008, 15:00
Jeździłem kilkoma TDi (VW), DTI (OPEL), HDI (Peugeot), nawet CRDI (Kia - tfu!).
Wiem jedno - kopcenie to wynik zużycia silnika, nieprawidłowej lub braku regulacji i kiepskiego paliwa. Każdy może zakopcić. Moje TDI nie kopciły, Ople średnio, Pug właściwie nie (chyba, że na zimno) a Kia wogóle.
Nie miej pretensji do samochodów tylko właścicieli
siwek - 30-12-2008, 16:52
nawet nie mam ostatnio czasu posiedzieć na forum
Marcin-Krak - 30-12-2008, 19:57
Jak nie lubię przygotowań do świąt, tak samo nie lubię tego co się dzieje przed Sylwestrem.
Właśnie czuję się jak na froncie wojennym
Skupić się człowiek na pisaniu pracy zaliczeniowej nie może
Morfi - 30-12-2008, 20:00
Marcin-Krak, lepiej zacznij przygotowywac swoja watrobe na jutrzejsze trunki.
Ja juz od 3 dni powoli, ale skutecznie sie przygotowywuje
Marcin-Krak - 30-12-2008, 20:02
Morfi napisał/a: | Marcin-Krak, lepiej zacznij przygotowywac swoja watrobe na jutrzejsze drunki. |
Na przyjemności trzeba też zasłużyć
Poza tym hmmm spędzam Sylwester w takim towarzystwie, że muszę się pokazać z dobrej strony ufff - ogólnie to trzymajta za mnie kciuki
Morfi - 30-12-2008, 20:08
Z Tesciami ??
Anonymous - 31-12-2008, 02:17
to będzie najdłuższy sylwester jaki przeżyłem .....bo zacząłem go obchodzić już od wczoraj 20:00
Krzyzak - 31-12-2008, 09:31
Sruba napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | Pawla (Kibloo) nie smrodzi wcale, wczoraj jechalem za starszym l200 i tez nie smrodzilo
niestety silniki vw sa strasznie smrodliwe - takie moje obserwacje... |
Darek - widocznie jezdzisz za nieodpowienimi VW
mysle, ze nowy VW (jak Kibloo'a L200) tez nie bedzie smrodzil.
to po prostu Twoja niechec do marki wylazi - bo smrodza i peżoty i bmw i nissany i te jezdzace jeszcze mitsubishi w dizlu... |
Sruba - chyba zbyt persolanie potraktowales... slabo mnie znasz widac...
niestety jadac do pracy najczesciej spotykam auta vw i audi, ktore potwornie kopca i smierdza - stad to, co napisalem przedwczoraj, bo po zamknieciu obiegu mocno paruja mi szyby, wiec albo widze, albo sie truje... i tak to wlasnie u mnie wybuchlo...
mam gdzies czym kto jezdzi - juz to pisalem - wazne jest to, jakim jest czlowiekiem
ale pewnie 99% posiadaczy diesli widzi tylko wlasny interes i pomimo czarnej chmury z tylu nie ma zamiaru zainwestowac w test i ew. naprawe silnika
diesle smierdzialy, smierdza i beda smierdziec - nawet te nowe smierdza jakims chlorem czy czyms takim,,, katalizatory wylapuja jedynie czarny dym a smrod z rury zostaje
sruba - 31-12-2008, 09:38
Krzyzak napisał/a: | Sruba - chyba zbyt persolanie potraktowales... slabo mnie znasz widac... |
eeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie...
widac slabo mnie znasz...
zauwazylem po prostu, ze zawsze narzekasz na tdi.
i tylko na nie, tak jakby inne diesle byly czysciutkie i ekologiczne.
swoja droga - ciekawym, co jest bardziej przyjazne dla srodowiska, moj tdi, ktory lyka 6 litrow diesla, czy gal akbiego pochlaniajacy 12 benzyny...
[ Dodano: 31-12-2008, 09:41 ]
akbi:
Cytat: |
CO2 emission: 279 g/km
|
sruba:
Cytat: |
CO2 emission: 195 g/km
|
w/g spritmonitora
|
|