To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

londolut - 09-05-2008, 00:27

rosomak1983 napisał/a:
jaki byłby swiat gdyby wszyscy jezdzili takimi samymi autami
Niby tak ale bez przesady. Do samochodów przedstawionych w tym temacie nie wsiadł bym nawet na siłę :P
Anonymous - 12-05-2008, 19:14

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5179954
ciekawy egzemplarz :badgrin:

Anonymous - 12-05-2008, 19:33

w tym to dopiero

londolut napisał/a:
To wszystko pasuje jak świni siodło :doubt:

a zwlaszcza w srodku :]

Wook@sH - 12-05-2008, 21:00

szkdoa ze nie ma wyraźniejszego zdjęcia ze środka, bo na tym zdjęciu wypaśnie to wyglada :) (przy;pomnę ze jeden z mitsumaniaków w swojej Carismie też ma deskę dwukolorową i nie słyszałem złych słów o tym aucie ;) ) A co do tego Colta, szkoda ze to kolejny samochodzik gdzie prace nie zostały dokończone, bo zapowiadało sie naprawdę bardzo dobrze :)
londolut - 12-05-2008, 21:07

Wook@sH napisał/a:
przy;pomnę ze jeden z mitsumaniaków w swojej Carismie też ma deskę dwukolorową i nie słyszałem złych słów o tym aucie ;)
Ale ja ten komentarz wstawiłem do CA0, które wyłowił z netu mkm ;)
mlody89 napisał/a:
Oprócz tej naciągniętej maski na oczy to całkiem wporzo. A tapicerka mnie nie podchodzi ale są gusta i guściki. Ogólnie nie jest taki zły :)
Wook@sH - 12-05-2008, 21:14

a ja pisałem o tym co podał link mlody89 ;) :P A ten badlook wraz z tymi lampami też nie jest zły ;) ponoć w światku tuningowców bardziej krytykowane są brewki :)
Twaróg - 12-05-2008, 21:40

Ten CJ0 calkiem spoko, gdyby nie: maska (badlook), naklejki na drzwiach i tylnej klapie, pas na tylnej szybie, migacze na tylnim zderzaku, lusterka M3, ścięty drążek skrzyni biegów.
londolut - 13-05-2008, 06:15

Twaróg napisał/a:
Ten CJ0 calkiem spoko, gdyby nie: maska (badlook), naklejki na drzwiach i tylnej klapie, pas na tylnej szybie, migacze na tylnim zderzaku, lusterka M3, ścięty drążek skrzyni biegów.

Czyli jednym słowem wszystko :lol: :lol:

orz1 - 13-05-2008, 09:24

widać że koleś się starał zrobić ładnie to wnętrze, ale zapomniał o kierownicy, a co do reszty to tak jak napisał Twaróg :D
Rafal_Szczecin - 13-05-2008, 09:30

ee wypraszam sobie ,ja tez bede cial(skracal) drazek :D
londolut - 13-05-2008, 18:03

Cytat:
ee wypraszam sobie ,ja tez bede cial(skracal) drazek :D
To dobrze jest, lepiej się biegi wrzucają :) Ale reszta w tym aucie to lekka pomyłka ;)
Morfi - 13-05-2008, 20:37

A mi sie te auto podoba. Troszke maska za długa przy swiatłach jakies 2-3 cm. A tak pozatym jest ok :D
pawela - 14-05-2008, 10:53

Wook@sH napisał/a:
przy;pomnę ze jeden z mitsumaniaków w swojej Carismie też ma deskę dwukolorową i nie słyszałem złych słów o tym aucie ;)

hahaha właśnie :badgrin:
Morfi napisał/a:
A mi sie te auto podoba. Troszke maska za długa przy swiatłach jakies 2-3 cm. A tak pozatym jest ok :D

mniej więcej tak samo ;)

Wook@sH - 14-05-2008, 18:48

pawela napisał/a:

Jesteś kolejną osobą po londolut ,która myśli że nawiązywałem do czyjejś wypowiedzi swój komentarz. Panowie,czytajcie uważnie.

Ja pisałem o tym samochodzie ;)

mlody89 napisał/a:

pawela - 14-05-2008, 19:30

Wook@sH napisał/a:
pawela napisał/a:

Jesteś kolejną osobą po londolut ,która myśli że nawiązywałem do czyjejś wypowiedzi swój komentarz. Panowie,czytajcie uważnie.

Ja pisałem o tym samochodzie ;)

mlody89 napisał/a:

Wook@sH po prostu źle zaznaczyłem cytowanie. Moja wypowiedź to samo hahaha właśnie :badgrin:

Już poprawilem :)