To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - GALANT'e

sveno - 18-12-2011, 12:46

cuuube napisał/a:
mam 'cos' dla Ciebie :P
thx, szkoda, że taki mały rozmiar, bo niezła tapeta by była :)
Chyba najpiękniejszy kolor Galanta jaki wychodził :)
zrób coś z tą końcówką wydechu bo aż razi :P

Hugo - 18-12-2011, 21:08

cuuube masz jeszcze te blendy na tylną szybę?
Anonymous - 28-12-2011, 18:51

Zolar napisał/a:
Te skóry to odnawiałeś?
nie, teraz przyznam sie szczerze ze nawet od roku nie byl czyszczony i sprzatany a robi za busa czasem i wozi towar na 'budowe' bo remontuje dom
robertdg napisał/a:
zmieniłeś coś z przodu, że tak prezentujesz
tez nie
poprostu latem raz go umylem dla odmiany grzebania w domu i oczywiscie zaraz pojawily sie chmurki , a slonce tak swicilo z tylu ze az fura razila po oczach

k@rol - 28-12-2011, 21:03

ależ on ładny...jak już ktoś wcześniej napisał "rwie suty" :wink: piękna sztuka i breloki też wypasione :D szerokości!!
Oleg_M - 28-12-2012, 13:22

Wielki kolor! Czy ktoś sprzedaje Galant w tym kolorze? cuuube? :roll:
Anonymous - 28-12-2012, 19:24

ja nie sprzedaje ale nie trzeba wiele szukac , choc kolor rzadki
http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=3
.
http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=4
.
http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=6
sa tez inne

Krystian99 - 28-12-2012, 20:23

Rok od ostatniego postu cuuube, szraibni coś o miśku ;)
Anonymous - 28-12-2012, 20:56

faktycznie rowno rok :rolleyes:

czasu malo i coraz mniej , nie wiem za co sie chwycic ...dziecko , zona , remont domu(wlasnorecznie) , nadgodziny ,bieganie po sadach w sprawach rodzinnych obled normalnie :evil:

auto zaniedbalem , nie pamietam kiedy ostatnio mylem. zawias prosi sie o naprawe juz ponad miesiac wtryskiwacz od gazu tez juz niedomaga. olej w skrzyni wymieniam od kupna auta :oops: , tzn rok minal zanim kupilem olej pozniej z pol roku az kupilem filtr i tak przesmigalem 100 tysiecy km w 5 lat, ale wiosna wkoncu mam nadzieje ugadam sie z Hugo na wymiane

Hugo - 28-12-2012, 21:07

cuuube napisał/a:
ale wiosna wkoncu mam nadzieje ugadam sie z Hugo na wymiane
Hehe, chyba dokladnie rok temu o tym gadaliśmy i miałeś w marcu przyjechać, ale w marcu 2012 r., a nie 2013 :mrgreen: Jakby co to pisz, no problem.
Anonymous - 28-12-2012, 21:20

w marcu urodzilo mi sie dziecko , konczylem co sie da zeby wprowadzic sie juz na swoje (to stary dom) wiec mozna sporo zrobic samemu tylko trzeba czasu i tak mi zeszlo na tym poltora roku przed wprowadzeniem :lol: .teraz jesienia zaczalem ocieplanie na zewnatrz i zrobilem jakies 70% a czeka mnie jeszcze poddasze i spory ogrod takze kilka lat jeszcze z glowy bo na wszystko trzeba zarobic dziengi.
Anonymous - 28-12-2012, 21:25

blende mam odlozona dla Ciebie ale nie zrobilem w nowej firmie kolejnej matrycy (poprzednia dorabiajaca firma sie zamknela) takze temat jest aktualny tak jak ustalilismy
Oleg_M - 28-12-2012, 21:26

Ohh, Stephan, widzisz, że samochód potrzebuje opieki i konserwacji. I ktoś, kto nie chciałby prowadzić dzienniki drewna w nim. :wink:

Powrót do tematu, ma kolor D91B ktoś na sprzedaż? :) Widziałem jazdę cuuube on cardomain w 2008 i kupiłem mój niewiele później. Nie tak dobre, jak w cuuube jest jeden, ale nadal najbardziej piękny samochód jaki kiedykolwiek miałem.

Mam sprzedał go w lecie, ale wciąż mam nadzieję, aby znaleźć taki, w dobrym stanie i D91 kolor. Dość rzadko, ale lubię go najbardziej.

Hugo - 28-12-2012, 21:42

cuuube napisał/a:
blende mam odlozona dla Ciebie ale nie zrobilem w nowej firmie kolejnej matrycy (poprzednia dorabiajaca firma sie zamknela) takze temat jest aktualny tak jak ustalilismy
No to super, nadal jestem zainteresowany, nawet bardziej niż wtedy :wink:
Sunderland86 - 28-12-2012, 22:17

Piękne auto. Kiedy jechałem kupić auto dla siebie to w moim przedziale cenowym były dwa - mój obecny i drugi właśnie w tym kolorze i na niego byłem napalony ale gdy dojechałem na miejsce to okazało się, że odjechał 2 godziny wcześniej :( . Czytając ten temat parę lat wstecz marzyłem aby zmodzić sobie tak gala.
moniaquba - 28-12-2012, 22:22

cuuube - przeczytałem cały temat 1,5 h :) Gratulację wszystkich modów - super efekt. Buduj dom zajmuj się dzieckiem, żoną - na Rekina przyjdzie też czas... Szerokości i powodzenia Kolego!!! Wszystkiego Naj w Nowym Roku :)