Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :) 

pepi - 19-03-2010, 11:49

| JacekTG napisał/a: | 	 		  Witam serdecznie.

Widziałem, że samochodzik na otomoto sie pojawił? Ale chyba już sprzedany... ? A jak tam VR4 sie spisuje ?

Pozdrawiam

PS. Mój Galant narazie sie spisuje bez zarzutu ( odpukać ) | 	  

hej jacku pojawił sie stary to prawda ale jednak bede wyciągał z niego to co wsadzilem i sprzedawał osobno 

to sie ciesze jak klient zadowolony to ja tez 

pozdrawiam
												 pawliku - 20-03-2010, 22:01

to co tankowanie i w drogę                

a teraz to jeszcze bardziej mnie zaraziłeś i już mi sie skoda zbrzydła  
												 robertdg - 20-03-2010, 22:06
  pawliku, zaadoptuj silnik VR4 do Skody  
												 pawliku - 20-03-2010, 22:07

| robertdg napisał/a: | 	 		  | pawliku, zaadoptuj silnik VR4 do Skody | 	  to nie bedzie to samo..  
												 robertdg - 20-03-2010, 22:21
  Ale wyobraź sobie miny objezdzaczy w kozackich BeeMkach i kij wie czym tam jeszcze, super sport itp., Skoda Felicja objezdza je na samym starcie o 3 długości i 2 wysokości   

Popraktykujesz troche(ja bym na Twoim miejscu jak najwiecej korzystał z takiej szkoly, tej wiedzy nie zdobedziesz w żadnej szkole) to z pomoca pepi albo i sam zrobisz własne VR-4  
												 pawliku - 20-03-2010, 22:25

| robertdg napisał/a: | 	 		  | Popraktykujesz troche(ja bym na Twoim miejscu jak najwiecej korzystał z takiej szkoly, tej wiedzy nie zdobedziesz w żadnej szkole) to z pomoca pepi albo i sam zrobisz własne VR-4  | 	  staram sie korzystac jak najwięcej    i za to bardzo dziękuje peikowi    jak i za wstępne nauczenie opanywania tej bestyjki   

Wielkie dzięki ziom   

| robertdg napisał/a: | 	 		  |  Skoda Felicja objezdza je na samym starcie o 3 długości i 2 wysokości  | 	  hehe 2 wysokości    prędzej pród by pojechał a tył został tam gdzie stał     
												 pepi - 21-03-2010, 13:02

| pawliku napisał/a: | 	 		  

Wielkie dzięki ziom   

| 	  

spoko spoko bez przesady 

ale fakt jest taki ze potrafisz przygotować maszynę do przekladki i po niej ja poskładasz 

przy bialym sam juz będziesz robil wszytko   

a co do skody hmmm vr4 nie wejdzie ale moze by faktycznie zrobić jakis experyment z innym silnikiem
												 pawliku - 21-03-2010, 13:04

| pepi napisał/a: | 	 		  | zrobić jakis experyment z innym silnikiem | 	  miał być 1,6 z VW ale lawety nie miałem   

| pepi napisał/a: | 	 		  | przy bialym | 	  a czemu akurat przy białym ?    przecież fełerki wuchodziły też w innych kolorkach  
												 pawliku - 21-03-2010, 16:34
  CB , tuba oraz wzmachol wyciągnięte    wieczorem jeszcze coś pogrzebie a jutro reszta jak sie wyrobie to we wtorek bedzie gotowy  
												 misjonarz. - 21-03-2010, 17:01
  i jadziem na próbę    miasto bedzie nasze  
												 pepi - 21-03-2010, 17:02

| pawliku napisał/a: | 	 		  CB , tuba oraz wzmachol wyciągnięte    wieczorem jeszcze coś pogrzebie a jutro reszta jak sie wyrobie to we wtorek bedzie gotowy    | 	  

jeszcze troche i hmmm a może bys tak otworzył jakim mały geszeft i naprawiał miski po szkole ?? raz dwa bys zarobil na swojego vr  
												 misjonarz. - 21-03-2010, 17:05

| pepi napisał/a: | 	 		  raz dwa bys zarobil na swojego vr    | 	  i paliwko do niego  
												 pawliku - 21-03-2010, 18:46

| misjonarz. napisał/a: | 	 		  |  jadziem na próbę | 	  już nawet była i handlowa zaliczona   

| pepi napisał/a: | 	 		  | jeszcze troche i hmmm a może bys tak otworzył jakim mały geszeft i naprawiał miski po szkole ??  | 	  jeszcze troche to za mało powiedziane jeszcze dużo nauki przedemną w sprawie miśków    ale o tym geszefcie to nawet nie jest zły pomysł     

| pepi napisał/a: | 	 		  | bys zarobil na swojego vr   | 	 
  	  | misjonarz. napisał/a: | 	 		  |  paliwko do niego | 	  hmmmm       
												 pawliku - 29-03-2010, 22:28
  Ekypa zawitała dzis do mnie do garażu    no nic felcia postoi sobie na deszczu    z racji że jutro mam szkołę to ide zaraz spać a psujów zostawiłem w garażu   

pawliku - 30-03-2010, 22:50
  a dzis zostały zrobione doświetlenia zakrętów oraz tempomat    mioooodzio  

| 

|  

|