To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :)

pepi - 19-03-2010, 11:49

JacekTG napisał/a:
Witam serdecznie.
Widziałem, że samochodzik na otomoto sie pojawił? Ale chyba już sprzedany... ? A jak tam VR4 sie spisuje ?

Pozdrawiam

PS. Mój Galant narazie sie spisuje bez zarzutu ( odpukać )

hej jacku pojawił sie stary to prawda ale jednak bede wyciągał z niego to co wsadzilem i sprzedawał osobno

to sie ciesze jak klient zadowolony to ja tez

pozdrawiam

pawliku - 20-03-2010, 22:01

:twisted: :twisted: :twisted: to co tankowanie i w drogę :D :twisted: :twisted: :twisted:

a teraz to jeszcze bardziej mnie zaraziłeś i już mi sie skoda zbrzydła :lol:

robertdg - 20-03-2010, 22:06

pawliku, zaadoptuj silnik VR4 do Skody ;-)
pawliku - 20-03-2010, 22:07

robertdg napisał/a:
pawliku, zaadoptuj silnik VR4 do Skody
to nie bedzie to samo.. :lol:
robertdg - 20-03-2010, 22:21

Ale wyobraź sobie miny objezdzaczy w kozackich BeeMkach i kij wie czym tam jeszcze, super sport itp., Skoda Felicja objezdza je na samym starcie o 3 długości i 2 wysokości :D

Popraktykujesz troche(ja bym na Twoim miejscu jak najwiecej korzystał z takiej szkoly, tej wiedzy nie zdobedziesz w żadnej szkole) to z pomoca pepi albo i sam zrobisz własne VR-4 ;-)

pawliku - 20-03-2010, 22:25

robertdg napisał/a:
Popraktykujesz troche(ja bym na Twoim miejscu jak najwiecej korzystał z takiej szkoly, tej wiedzy nie zdobedziesz w żadnej szkole) to z pomoca pepi albo i sam zrobisz własne VR-4
staram sie korzystac jak najwięcej :) i za to bardzo dziękuje peikowi :) jak i za wstępne nauczenie opanywania tej bestyjki :)

Wielkie dzięki ziom :D

robertdg napisał/a:
Skoda Felicja objezdza je na samym starcie o 3 długości i 2 wysokości
hehe 2 wysokości :lol: prędzej pród by pojechał a tył został tam gdzie stał :lol: :lol:
pepi - 21-03-2010, 13:02

pawliku napisał/a:

Wielkie dzięki ziom :D

spoko spoko bez przesady
ale fakt jest taki ze potrafisz przygotować maszynę do przekladki i po niej ja poskładasz
przy bialym sam juz będziesz robil wszytko :)

a co do skody hmmm vr4 nie wejdzie ale moze by faktycznie zrobić jakis experyment z innym silnikiem

pawliku - 21-03-2010, 13:04

pepi napisał/a:
zrobić jakis experyment z innym silnikiem
miał być 1,6 z VW ale lawety nie miałem :P

pepi napisał/a:
przy bialym
a czemu akurat przy białym ? :lol: przecież fełerki wuchodziły też w innych kolorkach :lol:
pawliku - 21-03-2010, 16:34

CB , tuba oraz wzmachol wyciągnięte :) wieczorem jeszcze coś pogrzebie a jutro reszta jak sie wyrobie to we wtorek bedzie gotowy :)
misjonarz. - 21-03-2010, 17:01

i jadziem na próbę :twisted: miasto bedzie nasze :twisted:
pepi - 21-03-2010, 17:02

pawliku napisał/a:
CB , tuba oraz wzmachol wyciągnięte :) wieczorem jeszcze coś pogrzebie a jutro reszta jak sie wyrobie to we wtorek bedzie gotowy :)

jeszcze troche i hmmm a może bys tak otworzył jakim mały geszeft i naprawiał miski po szkole ?? raz dwa bys zarobil na swojego vr :D

misjonarz. - 21-03-2010, 17:05

pepi napisał/a:
raz dwa bys zarobil na swojego vr :D
i paliwko do niego :mrgreen:
pawliku - 21-03-2010, 18:46

misjonarz. napisał/a:
jadziem na próbę
już nawet była i handlowa zaliczona :D

pepi napisał/a:
jeszcze troche i hmmm a może bys tak otworzył jakim mały geszeft i naprawiał miski po szkole ??
jeszcze troche to za mało powiedziane jeszcze dużo nauki przedemną w sprawie miśków :P ale o tym geszefcie to nawet nie jest zły pomysł :twisted:

pepi napisał/a:
bys zarobil na swojego vr
misjonarz. napisał/a:
paliwko do niego
hmmmm :twisted: :twisted:
pawliku - 29-03-2010, 23:28

Ekypa zawitała dzis do mnie do garażu :) no nic felcia postoi sobie na deszczu :P z racji że jutro mam szkołę to ide zaraz spać a psujów zostawiłem w garażu :D

pawliku - 30-03-2010, 23:50

a dzis zostały zrobione doświetlenia zakrętów oraz tempomat :) mioooodzio :)