Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005
Anonymous - 03-08-2005, 20:14
Witach Wszystkich Klubowiczów i Sympatyków!!!!
JESTEM ZA
Ja i moja żona(tak musi być) będziemy w piątek,
i do poniedzałku,bo z Oleśnicy tyle kilosów i wracać zaraz
to nie pasi.
Jeszcze jedno jak można do- "Firebee "-pokój dla nas na trzy nocki
od piątku do niedzieli(czy trzeba coś dopłacić czy reszta na miejscu)
Z pozdrowieniem
LUCJANS1+LUCIASA
Matejko - 04-08-2005, 13:14
Osoby, ktore sa na liscie, a jednak nie maja zamiaru lub nie moga przyjechac proszone sa o napisanie tego w tym temacie lub na pw do śFirka
Osoby, ktore przyjada, a nie ma ich na liscie proszone sa o zglaszanie sie w celu ich dopisania - potrzebne nam to
Firebee - 04-08-2005, 13:36
Lucjans - doplacisz na miejscu!
Pozdrawiam
Firek
Bartek - 04-08-2005, 14:36
Mamy gotowe naklejki zlotowe - jutro powinienem miec je w reku. Mysle, ze (ke)firek sie zgodzi, coby rozeslac je do chetnych za symboliczne 1,5 zl (znaczek pocztowy + koperta) platne na zlocie. Wysylajcie zapotrzebowania na PMa, dla pozostalych naklejki na zlocie ofkors free
Matejko - 04-08-2005, 16:18
Jest sens rozsylac?? Kazdy na wjezdzie zostaine poczestowany naklepka
Bartek - 04-08-2005, 16:25
Matejko napisał/a: | Jest sens rozsylac?? Kazdy na wjezdzie zostaine poczestowany naklepka |
Wlasnie " na wjezdzie"..... a tak przez co najmniej 2 tygodnie bedzie reklamowal nasz zlot. Oczywiscie opcja tylko dla chetnych
TNT w Bialymstoku podjal sie dystrybucji wsrod okolicznych maniakow
Rafal_Szczecin, j.w. w Szczecinie
Josie w 3-miescie
Wysylke robie w poniedzialek, wiec zamowienia z regionow do konca niedzieli
jakby ktos byl tak mily i podjal sie dystrybucji w swojej okolicy - PMik i no problemo....
Matejko - 04-08-2005, 17:01
Bartek napisał/a: | Matejko napisał/a: | Jest sens rozsylac?? Kazdy na wjezdzie zostaine poczestowany naklepka |
Wlasnie " na wjezdzie"..... a tak przez co najmniej 2 tygodnie bedzie reklamowal nasz zlot. Oczywiscie opcja tylko dla chetnych
|
ano widzisz mlody jestem nie pomyslalem
Anonymous - 04-08-2005, 17:08
Ja poprosze naklejke Z wawy jestem mozemy sie jakos Bartek zgadac.
Co do listy - dopiszcie mnie na liste zlotowcow, przepraszam, net mi padl niedawno (bylem na forum mitsumaniakow jak mi sie hdd wysypal ;/) na 90% bede ;]
piwkotom - 04-08-2005, 17:38
To ja pragne aby mnie rowniesz dopisac na ta liste z malzonka i psiakiem. Wpisalem sie na liste w MKP ale one sa troszke rozbiezne, wiec coby bylo jasne tesz jade. Sobota od poludnia do wieczora mniej wiecej
Chooper - 05-08-2005, 00:53
to ja z regionu centralnej macierzy wezme sztuk trzy..(3) dla siebie, Younga i kolegi PiwkoToma (to mu ukratkiem cichaczem pod blokiem nakleję , ), o reszcze z Łodzi nic nie wiem, decydował nie bedę...
piwkotom - 05-08-2005, 01:10
Chooper napisał/a: | to ja z regionu centralnej macierzy wezme sztuk trzy..(3) dla siebie, Younga i kolegi PiwkoToma (to mu ukratkiem cichaczem pod blokiem nakleję , ), o reszcze z Łodzi nic nie wiem, decydował nie bedę... |
No wlasnie chcialem cos takiego zasugerowac ale jakis taki niesmialy jestem
Rafal_Szczecin - 06-08-2005, 00:36
nie chcem nikogo martwic ale chyba mamy problem ...
http://www.mariuszstec.pl/rozne/KJS/kjs1.htm
a przeciez w tych dniach jest zlot i Mariusz miał byc razem z nami ...
Hubeeert - 06-08-2005, 01:11
No cóż - to jego praca Rafał. My jesteśmy w tym terminie w Grudziądzu i sie bawimy. On jest w Krasniku i pracuje. Szkoda ale takie jest życie.
Efa! - 06-08-2005, 02:18
A może Mariusz przyjedzie do nas w sobotę? Rafał, ja tam widzę na tej stronce info o tym, że pokaz Mariusza będzie w niedzielę...
Rafal_Szczecin - 06-08-2005, 10:15
Efa faktycznie ale jest napsiane ze bedzie uroczyste otwarcie, tak wiec uroczyste otwarcie bez najwazniejszego czlonka ? wkoncu to "KJSteca" ale moze lepiej zapytamy Polsalera jak wroci, on bedzie wiedziec bo wkoncu ma osobisty kontakt z Mariuszem.
|
|
|