To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO - tu chwalimy i wieszamy psy

krzychu - 20-04-2009, 13:28

Jackie - marudzę masz rację. Ale na "moich" forach tak nie piszą. A adminowi wypada pisać zrozumiale dla każdego nie tylko dla etatowych forumowiczów.

Marcin-Krak - to teraz by wypadało rozdać RB mi i Jackie-emu ale bezpieczniej będzie usunąć wszystkie zbędne posty. :twisted: Jackie chyba nie ma nic przeciw.

EOT :finga:

Krzychu

Anonymous - 21-04-2009, 15:59
Temat postu: Przegląd L200, ASO "AUTO-CENTRUM" w Opolu. Wielki
Witajcie Koledzy. Dzisiaj wróciłem z 2 przeglądu L200 i muszę Wam polecić gorąco ASO "AUTO-CENTRUM" na ulicy Krapkowickiej 18 w Opolu. Wspaniali ludzie i atmosfera w tym serwisie. Wszystko rzeczowo objaśniają i tłumaczą co będzie robione w ramach przeglądu, no i można przyglądać się wszystkim "operacjom" na samochodzie :lol:
Pewnie zdziwicie się czemu jeżdżę na serwis aż do Opola? Niestety w Częstochowie skazany jestem jedynie na serwis Sobczyka, który jest zaprzeczeniem serwisu. Na pierwszym przeglądzie jak chciałem się przygladać czynnościom, zostałem wyproszony do poczekalni w innym budynku, w związku z czym nie mogłem kontrolować co tam jest robione. A wygląda na to że przegląd został zrobiony 'aplikacyjnie' tzn prawdopodobnie zostały 'odfajkowane' pozycje na liście czynności bez rzeczywistego sprawdzania. Na moje uwagi odnośnie stwierdzonych wad, odpowiedź w ASO Sobczyk Częstochowa jest typu 'ten typ tak ma..'. Zdecydowanie niepolecam serwisu w Częstochowie. Uważam że te 200km w dwie strony warto zrobić, zeby mieć pewnośc że wszystko czynności przewidziane w przeglądzie są rzetelnie zrobione. Jeszcze raz polecam ASO "AUTO-CENTRUM" w Opolu. Pozdrawiam

kkriss - 23-04-2009, 19:33

Witam, dziś byłem w ASO swój pierwszy raz - a dokłądniej w Mitcar w Warszawie - serwis jak serwis, ale ludzie całkiem mili - kasy ze mnie nie zerżneli a jeszcze wymienili przycisk od szyb przy kierowcy za free, także miłe zaskoczenie.
Polecam

turek61 - 24-04-2009, 00:41

Mi się będzie chciało wydać 50 zł. ale np. na przynęty wędkarskie.Zbliża się sezon na szczupaka :wink:
islandka - 24-04-2009, 18:29

ASO Auto Test, Aleja Piłsudskiego 273, Marki...moje pierwsze doświadczenie BARDZO POZYTYWNE. :shock: Bardzo miła obsługa .... super kontak .... wszystko wytłumaczyli....jak blondi :wink: .... bo ja świeżyzna jestem :oops:
romero - 24-04-2009, 23:31

Wcale się nie dziwie.Kobiecie zawsze łatwiej :)
Pozdrawiam serdecznie.

Hubeeert - 25-04-2009, 08:28

islandka napisał/a:
, Marki...
Ja mam bardzo pozytywne wrażenia z mojej wizyty u nich. jak tylko usłyszeli o jakim Miśku mowa od razu wyszli odlądać. 8)
islandka - 25-04-2009, 17:44

właśnie......ja nie byłam umówiona na wizytkę. Zadzwoniłam...a on powiedzieli żebym zaraz przyjechała to zobaczą co da się zrobić.... no i przyjeli mnie :D
Super kontakt. Czekałam na część....dzwonili....stały kontakt. Bardzo LUDZKI CZŁOWIEKI Ci SERWISANCI :wink: POLECAM!!!!!!!!!!

Multi - 06-05-2009, 00:32

Drodzy Mitsumaniacy

Czy mozecie polecic wizyte w Her-Gum w Zabrzu?

Moje drobne problemy:
- ustawienie zbieznosci (od poczatku byla minimalnie zle)
- usterka radia (glosniej, ciszej, jakies tlumienia, raz jakby mono raz stereo itp.)

Bylem juz w jednym serwisie w Katowicach niedlugo po odbiorze i po 3 godzinach uslyszalem:
- kratka wlotu powietrza zrobiona -> rzeczywiscie zrobiona - nie otwierala sie
- radio zrobione -> nie mialem czasu sie klocic, ale wiedzialem ze nie ruszyli tego
- zbieznosc zrobiona -> ustawili tak, ze zamiast troche w prawo to teraz jedzie troche w lewo

Jesli macie jakas inna propozycje co do ktorego serwisu powinienem sie udac to prosze bardzo (w miare blisko katowic - nie mam zbyt wiele czasu wolnego ostatnio).

Pozdrawiam,
Multi

JCH - 06-05-2009, 10:28

Multi napisał/a:
Czy mozecie polecic wizyte w Her-Gum w Zabrzu?
Nie oczekuj cudów..... O kurczę, co ja piszę :shock: , przecież ASO powinno takie rzeczy z marszu robić. Poszukaj na Forum, był wątek o usterce w silniku DID w Space-Starze - Her-Gum nie dało rady :?
Anonymous - 17-06-2009, 22:16

szukam wewnetrznych nakladek ze stali nierdzewnej do Galanta EA napisalem w tej sprawie do Mitsu Polska odeslali mnie do dilerow...
wyslalem zapytanie do AUTOGT , AUTOWACHE oraz GRAFIXU - nikt nie raczyl odpisac :axe: :roll: :twisted:

sla - 17-06-2009, 23:27

cuuube napisał/a:
nikt nie raczyl odpisac :axe: :roll: :twisted:

trzeba było napisać ,że chcesz kupić samochód, najlepiej Pajero w top wersji, a przy okazji nakładki do Galanta wtedy pewnie by odpisali.

Hubeeert - 17-06-2009, 23:31

sla napisał/a:
trzeba było
zadzwonić.
tomekrvf - 18-06-2009, 00:39

cuuube napisał/a:
szukam wewnetrznych nakladek ze stali nierdzewnej do Galanta EA

Numer katalogowy MZ526847EX - zestaw 4 sztuk
O cenę nie pytaj......

mkm - 18-06-2009, 01:29

Jak juz zadzwoni to moze niech zapyta...