[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - spowiednik - czyli wszystko nt nowego lancera
spowiednik - 08-05-2009, 23:51
ja bym nie miał nic przeciwko, bo można wtedy wypić ;-P
Mati81 - 09-05-2009, 15:16
spowiednik napisał/a: | ja bym nie miał nic przeciwko, bo można wtedy wypić ;-P |
Masz rację ale co za często to niezdrowo
Navynov - 26-05-2009, 01:27
Co do wad to muszę jeszcze dodać, że moja żona chce coraz częściej nim jeździć [/quote]
Moja zonka jest zalamana bo samochodzik ledwo sie miesci w bramie garazowej, a dla niej to horror (zreszta jak pomysle, ze bedzie go wprowadzala - to dla mnie tez). Ma swoje autko Peugota 107, ale ostrzy zabki na Lancerka. Jak mialem stra Vectre B - to mowila ze jest to moj samochod, a teraz mowi ze Lancer jest nasz a peugot tez ostatecznie moze byc tez byc nasz. Kto te dziewczyny zrozumie - sa przebiegle - a do garazu ja wprowadzam mojego "przyjaciela".
Mati81 - 27-05-2009, 21:21
Kobiety wiedzą co dobre ...
piomic - 28-05-2009, 21:26
Navynov napisał/a: | jak pomysle, ze bedzie go wprowadzala... | W akcesoriach są dostępne nakładki na lusterka - karbon i chrom do wyboru...
zelu - 28-05-2009, 21:49
ja mam do Was pytanie
odebralem wkoncu lancera i cos mam nie halo z tym licznikiem od kilometrow do przegladu bo przy tym kluczyku jest napisane off. W instrukcji nie ma nic na ten temat, robilem tez ten myk zeby kluczyk zaczol sie mrygac i dodalo te kilometry do przegladu ale slychac tylko pikniecie po ok 2sek i nic sie nie dzieje tylko ciagle jest napis off.
Czy to trzeba zrobic jakos innaczej, a moze udac sie do serwisu zeby zaprogramowali cos?
tomekrvf - 28-05-2009, 23:57
zelu, serwis nie włączył Ci przypomnienia o przeglądzie. Włączy sie samo po przebiegu 100km lub mozesz uruchomić to w ten sposób:
- na wyłączonym zapłonie (OFF) wciskasz przycisk INFO
- trzymając wciśnięty przycisk INFO włączasz zapłon
Po tym zabiegu powinno działać
PS Który serwis tak wypuscił samochód?
filippoz - 29-05-2009, 00:06
tomekrvf napisał/a: | PS Który serwis tak wypuscił samochód? | zapewniam Ciebie że nie 1 i nie ostatni, znam już taki przypadek ale nie będę się zagłębiał w szczegóły co gdzie i kiedy
zelu - 29-05-2009, 11:29
tomekrvf, o dzieki zaraz zbiegam do garazu i przetestuje narazie mam 66km przejechane ;p nie bede czekal az sie samo wlaczy za te 44km ;p Autko kupione w AutoGT i jestem bardzo zadowolony z obslugi
edit:
smiga az milo
afrikaans - 01-06-2009, 15:33
witam, przymierzam się do kupna i mam małe pytanie. nie znalazłem tego pytania na forum, sorki jesli przeoczylem i dubluje - jakie opcje ma komputer pokladowy w lancerze intense i instyle? spalanie jest, termometr też... ciśnienie opon? spalone zarowki? niski poziom oleju?
Trik - 01-06-2009, 16:23
O ciśnieniu opon zapomnij w jakiejkolwiek wersji. Chyba że sam coś wykońbinujesz.
jaca71 - 01-06-2009, 23:39
Trik napisał/a: | O ciśnieniu opon zapomnij w jakiejkolwiek wersji. Chyba że sam coś wykońbinujesz. |
Chyba tak ciężko wykombinować nie jest. U mnie jest to proste jak budowa cepa: Każdy wentyl ma nadajnik, który nadaje tak długo jak ciśnienie jest ok. jak spadnie poniżej pewnego poziomu (nie wiem jakiego bo nie sprawdzałem) to przestaje nadawać i zaświeca się kontrolka. Zakupienie takiego kompletu - cztery wentyle nadajniki i odbiornik z diodą - to chyba nie jest wielki problem
Radassss - 02-06-2009, 12:02
u mnie prostrze jak mi sie wydaje ze za miekko to trzeba dopompowac
afrikaans - 02-06-2009, 14:52
co do kompa to sam znalazłem: "The new Lancer will feature an onboard computer for all trims levels allowing drivers to access outside temperature, average speed and fuel economy, estimate range till empty and a maintenance reminder."
jaca71, a ile cie kosztowal ten komplet? kumpel chcial miec cos takiego w citroenie i w ASO krzykneli mu, bodajze, 400-500pln.
jaca71 - 02-06-2009, 17:19
afrikaans napisał/a: | jaca71, a ile cie kosztowal ten komplet? kumpel chcial miec cos takiego w citroenie i w ASO krzykneli mu, bodajze, 400-500pln. |
Gratis W USA od 2008 roku jest to obowiązkowe...
Poza tym co zacytowałeś jest jeszcze przypominacz o przerwie na kawę
|
|
|