To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Aga - 07-09-2010, 14:34

akbi napisał/a:
Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia.

grzecznie ale stanowczo zapytam:
czyja to decyzja?

była jakaś ankieta czy sonda??
być może masz rację...
może większość forumowiczów jest za tym terminem...
jednak radziłabym się o tym naocznie przekonać
żeby potem nikt Wam nie zarzucił odgórnie podejmowanych decyzji

niech zadecyduje większość!

jazy1 - 07-09-2010, 14:34

http://www.hotel-wodnik.com.pl/pl/site/166/domki/
koszmarek - 07-09-2010, 14:37

jazy1, BASEN JEST!!!! :D

A na serio to strasznie nadęto wygląda O_O' Ale ceny, jak się zakręcimy, mogą być podobne to tegorocznych(tak patrząc po tym co podają na stronie)

jazy1 - 07-09-2010, 14:39

Jest :D :D
pamar - 07-09-2010, 14:41

akbi napisał/a:
Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia.
londolut napisał/a:
Pogoda na 100% dopisze

Stawiam wszystkie moje mrówki w nodze, że tym razem to będzie... niedziela ;)

jazy1 - 07-09-2010, 14:46

Problem jest jeden . Trwa budowa Bloku w Elektrowni , Jest dużo firm zewnętrznych których pracownicy mieszkają na Słoku ( ośrodek wypoczynkowy w skład którego wchodzi Hotel Wodnik ) w domkach , i raczej nie wyprowadzą się do przyszłego roku.
Juiceman - 07-09-2010, 15:11

Aga napisał/a:

czyja to decyzja?

Pewnie Administracji, która reprezentuje zdanie większości forumowiczy xD ^^ tak jak w rządzie = )

Bartek - 07-09-2010, 15:28

Cytat:
czyja to decyzja?

moja, a co - będzie kogo bić za deszcz :D

ceny podlegają negocjacji - to co Forest nam rozesłał nie wygląda gorzej niż tegoroczne, a to dopiero gra wstępna do negocjacji ;)

Juiceman, zdecydowaliśmy, że skoro nie ma lepszego terminu, to zostaje ten co jest, a dogodzenie wszystkim jest niemożliwe, stąd decyzja demokratyczną drogą ukazu, coby niepotrzebnych dyskusji nie ciągnąć w nieskończoność.......

Aga napisał/a:
żeby potem nikt Wam nie zarzucił odgórnie podejmowanych decyzji

biorę to na klatę. 8 razy się data sprawdziła, sprawdzi się i 9 raz.....

krzypolo - 07-09-2010, 15:37

Ja będę na pewno ..... i tym razem na dłużej......
jazy1 - 07-09-2010, 16:20

koszmarek napisał/a:
A na serio to strasznie nadęto wygląda

I TAK JEST
Porządku cały czas pilnuje firma ochroniarska,której czasem się wydaje że jest wszechwładna (podobnie jest na Wawrzkowiźnie , zresztą odległej od Wodnika o 3,4 km. Potrafią np wyrzucić z ośrodka bo wydaje im się , że jest za głośno ( fakt naoczny sprzed pary lat ).Grupa basenowa jeżeli dobrze zatrybiłem bo na zlocie nie byłem nie miała by szans Ale może teraz coś się zmieniło i jest inaczej.
Ale ogólnie jest fajnie, według mnie na Wawrzkowiźnie jest zdecydowanie lepiej ( jest tam też hotel . bodajże Wawrzek się nazywa.Na zdjęciach wszystko widać.

pamar - 07-09-2010, 16:28

Sorki za kolejny mały ocik, ale nie mogę się powstrzymać :mrgreen:
:!: WAWRZKOWIZNA :!: niezły zgrzyt dla Kordiana będzie jak by co (i weź to Niemcom przetłumacz jak by chcieli nas nawiedzić ;) )

jacek11 - 07-09-2010, 16:31

jazy1 napisał/a:
Ale ogólnie jest fajnie, według mnie na Wawrzkowiźnie jest zdecydowanie lepiej

jest dokładnie tak jak mówisz.na Wawrzkowiźnie super.Na Słoku,tam gdzie Wodnik,jest też fajnie,ale nie ma takiego klimatu jak na Wawrzkowiźnie.Tyle że Wodnik pomieści wszystkich,a Wawrzek,razem z domkami raczej nie.

jazy1 - 07-09-2010, 16:34

Obejrzyjcie to

http://www.supra-team.pl/?p=3&n=59&c=
http://babie-lato.pl/inde...id=24&Itemid=55

Ten ośrodek jest po drugiej stronie zbiornika na Wawrzkowiźnie. Warunki bardziej spartańskie ale i ceny inne. Właściciel czy dzierzawca na potrzeby firm budujących nowy blok elektrowni wstawił tam sporo przyczep kempingowych, tak że miejsc jest sporo , może nawet wstawiłby więcej, No i tam pełen luz nikomu by to nie przeszkadzało. Wielkim minusem jest BRAK BASENU :mrgreen: ale za to samochody można parkować koło domków. Nie radzę ewentualnie tylko drażnić wędkarzy ( bo i ja mogę być wsród nich ) :twisted:

[ Dodano: 07-09-2010, 16:37 ]
jacek11 napisał/a:
Tyle że Wodnik pomieści wszystkich,a Wawrzek,razem z domkami raczej nie.

nie wiem kiedy byłeś tam ostatni raz,wybudowali drugie skrzydło w hotelu, także wydaje mi się, że hotel plus domki wystarczą.

jacek11 - 07-09-2010, 16:54

jazy1, pamiętaj też o parkingu na ok.200 samochodów.Na samym ośrodku tyle się nie zmieści,chyba że ktoś będzie pilnował za szlabanem.
Aga - 07-09-2010, 17:24

Bartek napisał/a:

moja, a co - będzie kogo bić za deszcz :D

to lepiej już zacznij się modlić o pogodę :twisted:

zbyt wiele osób było za zmianą terminu
o ile mnie pamięć nie myli Ty również
Bartuś, tak z ręką na sercu, kto ci postawił ultimatum...?
:doubt: