Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Aga - 07-09-2010, 14:34
akbi napisał/a: | Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia. |
grzecznie ale stanowczo zapytam:
czyja to decyzja?
była jakaś ankieta czy sonda??
być może masz rację...
może większość forumowiczów jest za tym terminem...
jednak radziłabym się o tym naocznie przekonać
żeby potem nikt Wam nie zarzucił odgórnie podejmowanych decyzji
niech zadecyduje większość!
jazy1 - 07-09-2010, 14:34
http://www.hotel-wodnik.com.pl/pl/site/166/domki/
koszmarek - 07-09-2010, 14:37
jazy1, BASEN JEST!!!!
A na serio to strasznie nadęto wygląda O_O' Ale ceny, jak się zakręcimy, mogą być podobne to tegorocznych(tak patrząc po tym co podają na stronie)
jazy1 - 07-09-2010, 14:39
Jest
pamar - 07-09-2010, 14:41
akbi napisał/a: | Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia. |
londolut napisał/a: | Pogoda na 100% dopisze |
Stawiam wszystkie moje mrówki w nodze, że tym razem to będzie... niedziela
jazy1 - 07-09-2010, 14:46
Problem jest jeden . Trwa budowa Bloku w Elektrowni , Jest dużo firm zewnętrznych których pracownicy mieszkają na Słoku ( ośrodek wypoczynkowy w skład którego wchodzi Hotel Wodnik ) w domkach , i raczej nie wyprowadzą się do przyszłego roku.
Juiceman - 07-09-2010, 15:11
Aga napisał/a: |
grzecznie ale stanowczo zapytam:
czyja to decyzja? |
Pewnie Administracji, która reprezentuje zdanie większości forumowiczy xD ^^ tak jak w rządzie = )
Bartek - 07-09-2010, 15:28
Cytat: | grzecznie ale stanowczo zapytam:
czyja to decyzja? |
moja, a co - będzie kogo bić za deszcz
ceny podlegają negocjacji - to co Forest nam rozesłał nie wygląda gorzej niż tegoroczne, a to dopiero gra wstępna do negocjacji
Juiceman, zdecydowaliśmy, że skoro nie ma lepszego terminu, to zostaje ten co jest, a dogodzenie wszystkim jest niemożliwe, stąd decyzja demokratyczną drogą ukazu, coby niepotrzebnych dyskusji nie ciągnąć w nieskończoność.......
Aga napisał/a: | żeby potem nikt Wam nie zarzucił odgórnie podejmowanych decyzji |
biorę to na klatę. 8 razy się data sprawdziła, sprawdzi się i 9 raz.....
krzypolo - 07-09-2010, 15:37
Ja będę na pewno ..... i tym razem na dłużej......
jazy1 - 07-09-2010, 16:20
koszmarek napisał/a: | A na serio to strasznie nadęto wygląda |
I TAK JEST
Porządku cały czas pilnuje firma ochroniarska,której czasem się wydaje że jest wszechwładna (podobnie jest na Wawrzkowiźnie , zresztą odległej od Wodnika o 3,4 km. Potrafią np wyrzucić z ośrodka bo wydaje im się , że jest za głośno ( fakt naoczny sprzed pary lat ).Grupa basenowa jeżeli dobrze zatrybiłem bo na zlocie nie byłem nie miała by szans Ale może teraz coś się zmieniło i jest inaczej.
Ale ogólnie jest fajnie, według mnie na Wawrzkowiźnie jest zdecydowanie lepiej ( jest tam też hotel . bodajże Wawrzek się nazywa.Na zdjęciach wszystko widać.
pamar - 07-09-2010, 16:28
Sorki za kolejny mały ocik, ale nie mogę się powstrzymać
WAWRZKOWIZNA niezły zgrzyt dla Kordiana będzie jak by co (i weź to Niemcom przetłumacz jak by chcieli nas nawiedzić )
jacek11 - 07-09-2010, 16:31
jazy1 napisał/a: | Ale ogólnie jest fajnie, według mnie na Wawrzkowiźnie jest zdecydowanie lepiej |
jest dokładnie tak jak mówisz.na Wawrzkowiźnie super.Na Słoku,tam gdzie Wodnik,jest też fajnie,ale nie ma takiego klimatu jak na Wawrzkowiźnie.Tyle że Wodnik pomieści wszystkich,a Wawrzek,razem z domkami raczej nie.
jazy1 - 07-09-2010, 16:34
Obejrzyjcie to
http://www.supra-team.pl/?p=3&n=59&c=
http://babie-lato.pl/inde...id=24&Itemid=55
Ten ośrodek jest po drugiej stronie zbiornika na Wawrzkowiźnie. Warunki bardziej spartańskie ale i ceny inne. Właściciel czy dzierzawca na potrzeby firm budujących nowy blok elektrowni wstawił tam sporo przyczep kempingowych, tak że miejsc jest sporo , może nawet wstawiłby więcej, No i tam pełen luz nikomu by to nie przeszkadzało. Wielkim minusem jest BRAK BASENU ale za to samochody można parkować koło domków. Nie radzę ewentualnie tylko drażnić wędkarzy ( bo i ja mogę być wsród nich )
[ Dodano: 07-09-2010, 16:37 ]
jacek11 napisał/a: | Tyle że Wodnik pomieści wszystkich,a Wawrzek,razem z domkami raczej nie. |
nie wiem kiedy byłeś tam ostatni raz,wybudowali drugie skrzydło w hotelu, także wydaje mi się, że hotel plus domki wystarczą.
jacek11 - 07-09-2010, 16:54
jazy1, pamiętaj też o parkingu na ok.200 samochodów.Na samym ośrodku tyle się nie zmieści,chyba że ktoś będzie pilnował za szlabanem.
Aga - 07-09-2010, 17:24
Bartek napisał/a: |
moja, a co - będzie kogo bić za deszcz
|
to lepiej już zacznij się modlić o pogodę
zbyt wiele osób było za zmianą terminu
o ile mnie pamięć nie myli Ty również
Bartuś, tak z ręką na sercu, kto ci postawił ultimatum...?
|
|
|