Outlander II Ogólne - Narzekania i pochwały OII
lexus - 16-09-2013, 16:27
Warto przeczytać jak nas walą w rogi -wszyscy http://auto-swiat.onet.pl...nych-samochodow
13zbyszek13 - 04-02-2014, 20:09
Mimo pełnego zadowolenia bez żadnego narzekania na O II
po 4,5 roku i przejechanych w tym okresie 130 000 km przyszedł czas na rozstanie.
Podjąłem decyzję zmieniam markę na HONDĘ.
rezon - 04-02-2014, 20:20
13zbyszek13 napisał/a: | Podjąłem decyzję zmieniam markę na HONDĘ | O przedostatnia nadziejo na powtórzenie Outka - przemyśl sprawę. Może jednak dalej Misiu Jak zmienisz markę to chwalić Outlandery będą tylko posiadacze Lancerów i Coltów - ostatnio strasznie się burzyli w wątku OIII A BTW nowa CRV w benzynie czy dalej traktor?
mitsu00 - 04-02-2014, 20:25
13zbyszek13 napisał/a: | Mimo pełnego zadowolenia bez żadnego narzekania na O II
po 4,5 roku i przejechanych w tym okresie 130 000 km przyszedł czas na rozstanie.
Podjąłem decyzję zmieniam markę na HONDĘ. |
A jednak kosiarka....
mkm - 04-02-2014, 20:25
rezon napisał/a: | chwalić Outlandery będą tylko posiadacze Lancerów i Coltów |
Bronić rezon, bronić
rezon - 04-02-2014, 21:04
najpierw wypada Outka dobrze poznać, a później bronić. Nic z bliska nie jest tak piękne jak wyglądało z daleka Jest chociaż jedna osoba na forum, która powtórzyła Outka?
Trik - 04-02-2014, 21:14
rezon napisał/a: | Jest chociaż jedna osoba na forum, która powtórzyła Outka? | Wprawdzie nie z forum, ale poznałem jedno małżeństwo co tę sztukę powtórzyło i mają teraz OII 2.0DID i OIII 2.0CVT. Znam też rodzinę, która zaczęła od SS (cały czas na chodzie w rodzinie), potem dokupili OII 2.4CVT przed liftem (chciałem odkupić ale nie zamierzają sprzedawać), a jeszcze potem dokupili ASX 1.8DID. "Miłość" do marki bywa ślepa .
rezon - 04-02-2014, 21:31
Pytałem o kogoś z forum - czy była chociaż jedna osoba, która powtórzyła. Chyba wciąż takiej nie ma. Zawsze można znaleźć kogoś po za forum, kto z różnych względów trzyma się danej marki. Wśród forumowych użytkowników innych Misiów nie problem znaleźć powtórki (chociażby lista Coltów powyżej), a hit sprzedaży SUV'ów 2007-2008 wciąż jakoś się nie powtarza. Sam użytkowałem kiedyś po kolei dwie prywatne i służbową Octavie, po Outku kupiłem Superba (w cenie nowego Outka) czyli badziewna Skoda aż tak bardzo mnie nie rozczarowała, żeby jej nie powtarzać. A tak bronionego przez użytkowników nie-Outków - Outlandera nikt na forum nie powtarza? Ja tam "jezdem ciasnogłowy inżynier", ale kiedyś uczono mnie, że podstawą sukcesu sprzedażowego są powtarzający zakupy (sam >90% zleceń mam od byłych lub przez nich polecanych klientów) - a w wątku Outkowym takich brak. Czyżby za 100kzł oczekiwano jednak czegoś więcej?
borsak1 - 05-02-2014, 07:52
rezon, a ja powtórzę gdyby nie ta paskudna buda OIII i odkurzacz zamiast silnika chętnie kupiłbym 2-gi raz OII po lifcie w dieselku z MIVEC-iem. Tak bym tego nie oceniał rezon ja byłem bardzo zadowolony ale po prostu Mitsubishi już do mnie nie przemawia, to rozdmuchana mydelniczka a nie samochód który ma jakiś tam wygląd. Nawet wśród znajomych ostatnio zapytany dlaczego nie biorę Outlandera skoro byłem tak mega zadowolony, uzasadniłem to krótko google, 2 zdjęcia do porównania OII i OIII. Szczerze nie musiałem już nic mówic, po minach ludzi wnioskowałem że już znają odpowiedź.
rezon napisał/a: | Czyżby za 100kzł oczekiwano jednak czegoś więcej? | My POLAKA mundry naród, ale uważamy ze w aucie rozmiarów Outlandera ma być super bo kosztuje mniej niż RAV4 która jest mniejsza. Ot taka mała dygresja.
13zbyszek13 - 05-02-2014, 10:35
rezon napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | Podjąłem decyzję zmieniam markę na HONDĘ | O przedostatnia nadziejo na powtórzenie Outka - przemyśl sprawę. Może jednak dalej Misiu Jak zmienisz markę to chwalić Outlandery będą tylko posiadacze Lancerów i Coltów - ostatnio strasznie się burzyli w wątku OIII A BTW nowa CRV w benzynie czy dalej traktor? |
2,0 benzyna w automacie wersja exekutiv biała perła decyzja zapadła.
mitsu00 - 05-02-2014, 10:46
13zbyszek13 napisał/a: | 2,0 benzyna w automacie wersja exekutiv biała perła decyzja zapadła. |
Nuda bedzie bo zupelnie nic nie bedzie sie psulo ani dzialo Niech ci sluzy jak najlepiej....
13zbyszek13 - 05-02-2014, 10:56
mitsu00 napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | 2,0 benzyna w automacie wersja exekutiv biała perła decyzja zapadła. |
Nuda bedzie bo zupelnie nic nie bedzie sie psulo ani dzialo Niech ci sluzy jak najlepiej.... |
Dzięki za nowego
ale na starego nic złego nie dam powiedzieć jestem nadal bardzo zadowolony.
mitsu00 - 05-02-2014, 10:57
13zbyszek13 napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | 2,0 benzyna w automacie wersja exekutiv biała perła decyzja zapadła. |
Nuda bedzie bo zupelnie nic nie bedzie sie psulo ani dzialo Niech ci sluzy jak najlepiej.... |
Dzięki za nowego
ale na starego nic złego nie dam powiedzieć jestem nadal bardzo zadowolony. |
Jakies mody planujesz?
13zbyszek13 - 05-02-2014, 11:08
Pewnie tak podoba mi się spojler tylny na klapie, dodatkowe progi w kształcie wiosła, nakładki na zderzak przód i tył, chlapacze przód i tył i pewnie zestaw alpine.
rezon - 05-02-2014, 13:15
13zbyszek13 napisał/a: | 2,0 benzyna w automacie wersja exekutiv biała perła decyzja zapadła. | jak dla mnie to trochę mułowaty, ale tak jak pisze mitsu00 to nudny silnik - oczywiście w bardzo pozytywnym sensie Miłej jazdy
|
|
|