Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012
mjsystem - 23-02-2012, 10:31
komarsnk napisał/a: | No żesz kurza twarz Znowu nie zaglądnąłem na regionalne na czas i nie dołączyłem do Was
Kiedy szykuje się jakaś następna impreza integracyjna? |
Będzie ale jednodniowa. Śląskie i małopolskie będzie się na wiosnę integrować(no chyba, że weźmiesz sobie kierowcę)
Wojciech Bogacz napisał/a: | tpodsiadlo napisał/a:
kurcze. ale ja tam juz bylem... zmeczony...
Źle nie było Niektórzy byli bardziej zmordowani Ciekawe tylko jak ja wygladałem... |
Wystarczy popatrzeć na fotki
Bartek - 23-02-2012, 10:33
Trenowaliście tylko wątroby, czy inne mięśnie również?
Ciekawi mnie relacja ze stoków - Grapa-Litwinka (http://litwinka-grapa.pl/) stała się podczas minionego weekendu krótkim, płaskim kopczykiem i szukam mocniejszych wrażeń
mjsystem - 23-02-2012, 11:02
Bartek napisał/a: | Trenowaliście tylko wątroby, czy inne mięśnie również? |
Trenig był ogólny, ale o watrobie mówi się najciekawiej
Bartek napisał/a: | Ciekawi mnie relacja ze stoków - Grapa-Litwinka (http://litwinka-grapa.pl/) stała się podczas minionego weekendu krótkim, płaskim kopczykiem i szukam mocniejszych wrażeń |
Spytaj bongo22, on nie chciał sie oderwać od stoku w Wierchomli, siłą go wyrzucali do domu
komarsnk - 23-02-2012, 11:54
mjsystem napisał/a: | komarsnk napisał/a: | No żesz kurza twarz Znowu nie zaglądnąłem na regionalne na czas i nie dołączyłem do Was
Kiedy szykuje się jakaś następna impreza integracyjna? |
Będzie ale jednodniowa. Śląskie i małopolskie będzie się na wiosnę integrować(no chyba, że weźmiesz sobie kierowcę) |
Super - to będę śledził czy się pojawia jakieś oficjalne info.
[ Dodano: 23-02-2012, 11:55 ]
Tylko mnie intryguje do czego odnosi się sugestia własnego kierowcy do wiosny? do integracji? czy do JEDNODNIOWEJ imprezy?
mjsystem - 23-02-2012, 12:02
komarsnk napisał/a: | Tylko mnie intryguje do czego odnosi się sugestia własnego kierowcy do wiosny? do integracji? czy do JEDNODNIOWEJ imprezy? |
Raczej do... (integracji)
komarsnk - 23-02-2012, 12:08
mjsystem napisał/a: | komarsnk napisał/a: | Tylko mnie intryguje do czego odnosi się sugestia własnego kierowcy do wiosny? do integracji? czy do JEDNODNIOWEJ imprezy? |
Raczej do... (integracji) |
Aaa spoko spoko teraz czaję ehh ten halny
bongo_22 - 23-02-2012, 13:10
To teraz kilka zdjęć ode mnie.
Lepsza rozdzielczość dla zainteresowanych ma maila.
Z filmiku wynika, że koło 2 jeszcze się trzymałem. Ale nie wiem, o której poszedłem spać po integracji .
mjsystem napisał/a: | Spytaj bongo22, on nie chciał sie oderwać od stoku w Wierchomli, siłą go wyrzucali do domu |
Eeeee, bez przesady, sam wracałem
Bartek, stok dla średnio zaawansowanych z opcjami orczyków dla początkujących b. dobrze przygotowany. Ceny nie tak zbójeckie jak w Bukowinie czy Zakopcu. Trochę mi przypominał Gubałówkę ale jakoś fajniej się jeździło. Na pewno lepszy od Grapa-Litwinki. Zajrzyj sobie tu ->http://www.wierchomla.com.pl/ a szczegóły mogę Ci opowiedzieć na spocie.
I jeszcze jedno. W Krakowie zatankowałem najlepszy gaz jaki kiedykolwiek trafił do mojej butli. Stacja BP na ul. 29 listopada, pierwsza po lewej od wjazdu z Warszawy. Na niej tankowaliśmy z Wojtkiem jadąc do Wierchomli. Mój gal spalił 10l/100km dwa razy przejeżdżając przez Kraków, zaliczając górskie serpentynki przy niezbyt sprzyjającej aurze i zakopując się kilkukrotnie w śniegu. Zatankowałem tam w drodze powrotnej i pobiłem rekord przejazdu na jednym tankowaniu. 407 km z czego 1/4 po Wa-wie przy deszczu, śniegu i na zimówkach (wcześniej lato, trasa W-wa - morze 376 km max na letnich kapciach). Więc polecam tą stację krakusom i wszystkim przejeżdżającym przez Krk:)
[ Dodano: 23-02-2012, 13:23 ]
Aha, oglądamy z małżowiną zdjęcia z górskiego spotu i następuje taki dialog:
- Ale ładna dziewczynka
- To Madzia
- A to kto?
- Magda
- A tu?
- Magda
- ?
- Magda
-
- Magda
- Chyba żartujesz.....
sveno - 23-02-2012, 14:27
Cieszę się, że się podobało Co Wy na to, żeby zrobić powtórkę za rok? Bedziemy lepiej przygotowani, bo już wiemy co i jak z kuligiem, Krynicą, gokartami w Tyliczu
bongo_22 napisał/a: | - Ale ładna dziewczynka
- To Madzia
- A to kto?
- Magda
- A tu?
- Magda
- ?
- Magda
-
- Magda
- Chyba żartujesz.....
| Padłem
bongo_22 - 23-02-2012, 14:44
Powtórka za rok obowiązkowa
mjsystem - 23-02-2012, 16:38
bongo_22 napisał/a: | Powtórka za rok obowiązkowa |
My też za:)
mAGDA - 23-02-2012, 16:49
No super Kuba to na jakim zlocie Ty byłe?
P.S A tak prywatnie to jakie bajki czytasz swojemu dzieciaczkowi cos Ci obiecałam
bongo_22 - 23-02-2012, 17:32
mAGDA napisał/a: | No super Kuba to na jakim zlocie Ty byłe? |
Wygląda na to, że na zlocie Magd Mitsumaniaczek
mAGDA napisał/a: | P.S A tak prywatnie to jakie bajki czytasz swojemu dzieciaczkowi cos Ci obiecałam |
Ostatnio na tapecie są książkowe adaptacje filmów Disney'a, ale właściwie każda klasyka gatunku jest dobra, oprócz Braci Grimm - zbyt krwawe . Fajnie, ze pamiętasz, ja też chętnie posłucham
mAGDA - 23-02-2012, 17:45
Wygląda na to, że na zlocie Magd Mitsumaniaczek
no tak gdyby nie nasz Lancer to był by zlot gali i Magd
Ostatnio na tapecie są książkowe adaptacje filmów Disney'a, ale właściwie każda klasyka gatunku jest dobra, oprócz Braci Grimm - zbyt krwawe . Fajnie, ze pamiętasz, ja też chętnie posłucham [/quote]
ok, w takim razie coś dla Was wybiorę
Wojciech Bogacz - 23-02-2012, 18:30
mjsystem napisał/a: | bongo_22 napisał/a: | Powtórka za rok obowiązkowa |
My też za:) |
Ja podobnie. Jadę na pewno.
mAGDA napisał/a: | no tak gdyby nie nasz Lancer to był by zlot gali i Magd |
To może w przyszłym roku przyjadę Lancerkiem ??? Stary ale dojedzie bez problemu Tylko posprzątać bym musiał hehe. No i może tym razem także dla odmiany jakąś nie-Magdę wezmę ??
wojzi - 23-02-2012, 18:41
komarsnk napisał/a: | No żesz kurza twarz Znowu nie zaglądnąłem na regionalne na czas i nie dołączyłem do Was |
Mea culpa. Posłałem masówkę, ale okazało się, że nie było Cię w grupie małopolskiej, więc maila nie dostałeś. Ale błąd już naprawiony i jesteś w grupie, więc kolejne info o spotach będziesz dostawał.
|
|
|