Nasze Miśki - ZIELONA SIGMA EXE 12V 

wojtas - 28-10-2016, 08:09

| GóR3K napisał/a: | 	 		  | Sigma doczekała się naprawy pękniętego wahacza po 1,5 roku stania  | 	  

Lepiej późno niż wcale   
												 angelos - 28-10-2016, 10:44

| GóR3K napisał/a: | 	 		  Malutki Update   

Sigma a :(doczekała się naprawy pękniętego wahacza po 1,5 roku stani

Niestety razem z tym wiązała się wymiana wielu elementów zawieszenia i hamulców.

Niestety większość gratów z ASO   

Dla Sigmy wyjdzie to na dobre ,dla portfela już nie   

Ale już niedługo misiek będzie pokonywał kolejne kilometry .

Sigma doczekała się naprawy podłogi i konserwacji, nowy wydech końcowy magnaflow i pare inny ciekawych zmian ale o tym później   

| 	  

Czemu w ASO? do zawieszenia akurat jest duzo czesci.

Dobrze to wyglada.
												 GóR3K - 18-11-2016, 20:32

| angelos napisał/a: | 	 		   	  | GóR3K napisał/a: | 	 		  Malutki Update   

Sigma a :(doczekała się naprawy pękniętego wahacza po 1,5 roku stani

Niestety razem z tym wiązała się wymiana wielu elementów zawieszenia i hamulców.

Niestety większość gratów z ASO   

Dla Sigmy wyjdzie to na dobre ,dla portfela już nie   

Ale już niedługo misiek będzie pokonywał kolejne kilometry .

Sigma doczekała się naprawy podłogi i konserwacji, nowy wydech końcowy magnaflow i pare inny ciekawych zmian ale o tym później   

| 	  

Czemu w ASO? do zawieszenia akurat jest duzo czesci.

Dobrze to wyglada. | 	  

Do tylnego zawieszenia niestety nic nie ma    prócz amorów i końcówek stabilizatora   

a u mnie wymienione zostało:,

MB663055

MB809177

MS450994

MF430124

MF106151

MB515165

MS450994

MF430124

MA180615

MB663346

MF445244

Aktualnie auto stoi na wymianie wszystkiego co związane z hamulcami z tyłu,a później juz sama przyjemność czyli składanie całości  
												 angelos - 19-11-2016, 12:41
  Do tylnego zawieszenia to się zgodzę   . Nie chce nawet pytac o koszty.
												 marycjusz - 01-12-2016, 17:32
  Michał a gdzie zamawiałeś te wszystkie tuleje do tylnej zawiechy ? No i jaki to jest koszt ?
												 zbyszek05 - 13-10-2017, 19:14
  Witam ....to ze dlugo mnie nie ma znaczy ze nie odwiedzam waszych cukiereczkow,rodzynkow .....no i .....

i ....zauważyłem na mobile.de twoje autko - napisze tak - skłonny byłbym negocjowac ta cene a nawet     .Wiemy przeciez ile to pochłoneło czasu i "czasu" lecz  chcialłbym tam widzieć 24v z manualem w kolorze czarnym - mimo wszystko -  sprzedasz to autko  a ten kto ja kupi bedzie smigal ciesząc się z prowadzenia i jakosci dawnych mitsubishi. Pozdrawiam
												 Wojciech Bogacz - 01-11-2017, 19:20
  Też widziałem ogłoszenie - poznałem po felgach - szkoda, że na sprzedaż i sam byłbym kuszony - jakby to na prawdę było 24V to ojojojoj   )))

| 

|  

|