Zachodniopomorskie - BANDEROZA edycja jesień 2012 :-)
Nikka - 16-09-2012, 18:37
Meldujemy że wróciwszy !
Dziękujemy za spotkanie, wspólne toasty, zmagania sportowe i wszystkie inne. )
Nikka, Nikkon i Coolpix:)
volve - 16-09-2012, 18:58
Ufff....jak zwykle ostatni
Dzięki wszystkim za spotkanie Nie chce mi się każdemu dziękować z osobna
Dziki daj znać jak zdrowie !!!
Mam trochę dyplomów do rozdania, ale to jak się ogarnę
Olek - 16-09-2012, 19:14
My też już w domu, volve, wcale nie jesteś ostatni, bo ja się dopiero ogarnąłem.
Dziękuję wszystkim za stawienie się w tak licznym gronie, mam nadzieje że to nie koniec naszych możliwości i że w maju 2013 będzie nas jeszcze więcej
tom55555ek - 16-09-2012, 19:38
Chciałbym poinformować iż w sobotę dojechałem cało do domu, dziękuję za wszystko było wspaniale, proszę się na mnie nie obrażać że byłem tylko do soboty Następnym razem postaram się zostać do końca
Yoshiko - 16-09-2012, 21:32
własnie obejrzeliśmy zdjęcia z mojego aparatu
są super - jedynie jakieś 450 szt
w wolnej chwili zapodam na picassę - po obróbce oczywiście
bo niektóre są niewyraźne
r@f@l - 16-09-2012, 21:45
Cytat: | są super - jedynie jakieś 450 szt |
offca - 16-09-2012, 22:15
Witam wszystkich ja
Chciałam podziękować za takie zacne towarzystwo, oby następnym razem było nas jeszcze więcej
I końca świata nie może być, bo w końcu już w planach jest majowa edycja Banderozy
Ambitne plany położenia się wcześniej spaliły na panewce, bo dziecię się wyspało po drodze i buszowało w domu
2 prania nastawione, jutro jeszcze 3 kolejne i "wędzarnia" będzie zamknięta
Yoshiko napisał/a: | są super - jedynie jakieś 450 szt |
Średnio 150/dzień
Yoshiko napisał/a: | bo niektóre są niewyraźne |
Pewnie ostatnie, robione przeze mnie, bo ledwo widziałam co robię
A teraz pora się zahibernować
Dobranoc
PABLO998 - 17-09-2012, 00:58
My również bardzo dziękujemy zarówno wszystkim uczestnikom jak i organizatorom . To był w naszym przypadku bardzo krótki, ale za to baaardzo mile spędzony czas.
Dotarliśmy po 1, a ja po 5 musiałem wstać do pracy , ale czego się nie robi dla MM
Pozdrawiamy!
DZIKI - 17-09-2012, 07:47
WIELKIE PODZIĘKOWANIA I SZACUN DLA WSZYSTKICH ORGANIZATORÓW I UCZESTNIKÓW
Stworzyliście mega odjazdową imprezę która udowodniła mi że Mitsumaniacy to najbardziej odlotowa grupa którą kiedykolwiek dano mi było poznać a tym bardziej należeć do niej.
Pozostaje mi tylko przeprosić że z powodu mego stanu zdrowia nie dotrzymałem z Wami do końca imprezy. / opindol od lekarza zaliczone / Stanowczo za wcześnie po "wypadku" zabalowałem ale nie żałuje, bo to co przeżyłem z Wami to było odjazdowe na maksa.
Specjalne podziękowania dla Wszystkich za "opiekę" nad moja osoba.
banderas40 - 17-09-2012, 09:00
Cieszę się, że wszyscy dotarli do domów.
Ja dziękuję za przyjazd i udział w Banderozie bo to dzięki Wam się działo a jak wieść gminna niesie to działo się a działo .
Cieszę się że z edycji na edycję jest nas coraz więcej.
Dziki dzięki za przyjazd a co do reszty to się nie przejmuj ważne, że nikomu nic się nie stało i mimo kłopotów ze zdrowiem nie było komplikacji żadnych i mam nadzieję że na przyszłosć też nie będzie .
JA z niecierpliwością czekam na wiosnę i na Edycję Wiosna 2013 .
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję bardzo z odwiedziny w Pogorzelicy.
szuwar - 17-09-2012, 09:04
Szuwar również chyli czoła przed organizatorami wszystko powiedzieliście wcześniej, ale :
Banderas, kolejny raz za ugoszczenie jak na dywanie w domu !! - również młodemu
Rodzinie M, trzymanie wszystkiego w garści, i zaskoczenie na koniec spotkania, poświeciliście dużo czasu i energii, SZACUN !!!
..... oraz wszystkim za doborowe, wyborowe ... towarzystwo.
Ze swojej strony przepraszam Tych Wszystkich (wiedzą którzy) za przytyczki, ale ten defekt jest nie do ogarnięcia ....
Fotki za parę minut, Yoshiko, przebiłaś mnie ja uzbierałem tylko 390
jAZZMAN - 17-09-2012, 09:28
Yoshiko napisał/a: | zdjęcia ... jedynie jakieś 450 szt |
To strzelałaś szybciej niż z wiatrówki
Yoshiko napisał/a: | niektóre są niewyraźne |
Następnym, razem przed 19 trzeba włączyć AntiShocka czy inny reduktor "drgań"
banderas40 napisał/a: | JA z niecierpliwością czekam na wiosnę i na Edycję Wiosna 2013 |
Ja również
Teraz mam pytanie...
Kartki na dyplomy, tusz z drukarki i tylko Yoshiko wie co jeszcze... To wszystko niesie ze sobą jakieś tam koszta. Pojedynczo może nie wielkie, ale sumując zapewne jakiś grosz się uzbiera.
Mam taką nie propozycję aby zrobić jakieś skromne wpisowe aby pokryć koszta związane z organizacją?
DonPedro - 17-09-2012, 09:37
W miniony weekend pierwszy raz w życiu uczestniczyłem w zlocie MitsuManiaków w Pogorzelicy. Impreza była bez wątpienia fantastyczna. Dziękuje za klimat, szaloną atmosferę, za radochę dostarczaną przez Dzikiego, oraz przez wszystkich zwariowanych uczestników!
Na pewno nie był to mój pierwszy i ostatni zjazd
Wybaczcie moją niedyspozycję w sobotę, ale ogarnąć dwie kobiety w jednym pokoju...hmm troche mnie to kosztowało więc musiałem coś wymyślić. One nie znają litości
Do zobaczenia na następnym zjeździe
Pablo
Yoshiko - 17-09-2012, 09:38
jAZZMAN napisał/a: | Kartki na dyplomy, tusz z drukarki i tylko Yoshiko wie co jeszcze.. |
nie byłam w tym sama - pomagał mi stary alfer któremu baaaardzo dziękuję
jAZZMAN napisał/a: | zrobić jakieś skromne wpisowe aby pokryć koszta związane z organizacją | absolutnie nie jestem za tą opcją miałam taki plan więc go wspólnymi siłami jakoś wykonałam
a po drugie jak byśmy tak policzyli koszty to każde z nas je poniósł, o lotkach Dzikiego do darta już nie wspomnę
każdy wniósł wkład jaki mógł
nie róbmy składek
organizujmy się we własnym zakresie tak jak było do tej pory
koniec - kropka.
Temat składek uważam za zamknięty.
stary alfer - 17-09-2012, 09:46
DonPedro napisał/a: | W miniony weekend pierwszy raz w życiu uczestniczyłem w zlocie MitsuManiaków w Pogorzelicy. Impreza była bez wątpienia fantastyczna. Dziękuje za klimat, szaloną atmosferę, za radochę dostarczaną przez Dzikiego, oraz przez wszystkich zwariowanych uczestników!
Na pewno nie był to mój pierwszy i ostatni zjazd
Wybaczcie moją niedyspozycję w sobotę, ale ogarnąć dwie kobiety w jednym pokoju...hmm troche mnie to kosztowało więc musiałem coś wymyślić. One nie znają litości
Do zobaczenia na następnym zjeździe
Pablo |
Dziękuję Paweł za wizytę
|
|
|