To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????

Jackall - 10-02-2013, 17:04

mjsystem, niby tak ale pasuje, żeby gospodarze się o tym dowiedzieli :mrgreen:
bongo_22 - 10-02-2013, 17:06

Jackall napisał/a:
Mam jeszcze pytanie - propozycję: może na jedną kolację wzorem zeszłego roku zrobimy grilla?

Właśnie miałem o to samo zapytać :) Grill vel ognisko musi być!!! A co do miejsca spotkania to chyba MOP i jazda przez Brzesko jest lepszym i szybszym rozwiązaniem niż Zakopianka (oczywiście nie dla Dawida :) )

mAGDA - 10-02-2013, 18:03

pomysł oczywiście bardzo dobry ale będzie nas znacznie więcej i wypadałoby - mjsystem, zapytać gospodarzy czy nie będzie to problem
Wojciech Bogacz - 10-02-2013, 19:20

Jackall napisał/a:
Skoro mamy już coś na kształt autostrady to można ją wykorzystać i dojechać nią do Brzeska.

Tak w zasadzie to chętnie bym się tą autostradką przewiózł - Galant lubi takie drogi :) Kto jest za ?

mjsystem napisał/a:
no kurczę taki ugodowy jestem

Za to Cię Sławku lubimy właśnie hehe

Jackall napisał/a:
Mam jeszcze pytanie - propozycję: może na jedną kolację wzorem zeszłego roku zrobimy grilla?

mjsystem napisał/a:
No to oczywiste!!!!!!!!

Popieram całkowicie - grill był spoko a kwaśnica jeszcze lepsza :mrgreen:

sveno - 11-02-2013, 12:35

Kilka pytań i informacji:
-kto może niech zabierze sanki
-grill w sobotę w ramach kolacji
-czy ktoś się pisze na kulig w dużych saniach za koniem, bo to trzeba rezerwować już teraz no i trochę to kosztuje (w tamtym roku coś około 100zł za sanie 4 lub 6-cio osobowe)
-w sobotę do południa odjeżdża inna duża grupa z Wierchomli, na dwójki nie ma co liczyć.
-co z tymi osobami:
tpodsiadlo (2 ?)
Guga_deLux
dawidoski13+Magda+Sylwia
Marcin-Krak
?? Ma ktoś kontakt do Dawida? Jadą oni?
-dzwoniłem do Tylicza, smutna wiadomość, gokartów na śniegu i w tym roku nie będzie :(

sveno - 11-02-2013, 12:44

NEWS z ostatniej chwili:
Kto może niech zabierze łańcuchy na koła.

W ostatnich dniach spadło tyle śniegu, że są duże problemy z poruszaniem się, a na parkingu pod domem nie ma już go gdzie odgarniać, no i podjazd...
jak tak dalej będzie padało to nie będzie wesoło....

Morfi - 11-02-2013, 12:48

A ja mam słabe zimówki :(
sveno - 11-02-2013, 12:49

jeszcze jedno pytanie:
-czy ktoś z Krakowa może przygarnąć na pokład 2 osoby? Są to nasi znajomi i zamiast płacić PKP za bilet wolą się komuś dorzucić do paliwa.

Wojciech Bogacz - 11-02-2013, 14:10

sveno napisał/a:
jeszcze jedno pytanie:
-czy ktoś z Krakowa może przygarnąć na pokład 2 osoby? Są to nasi znajomi i zamiast płacić PKP za bilet wolą się komuś dorzucić do paliwa.

Nie ma sprawy - mam dwa miejsca i chętnie przygarnę jakieś gaduły :) Skąd i kiedy trzeba to wesołe towarzystwo odebrać ?

Jackall - 11-02-2013, 14:28

sveno napisał/a:
czy ktoś się pisze na kulig w dużych saniach za koniem, bo to trzeba rezerwować już teraz
Większy fun jest na małych sankach, szczególnie w wersji extreme :twisted:
sveno napisał/a:
dzwoniłem do Tylicza, smutna wiadomość, gokartów na śniegu i w tym roku nie będzie
wielka szkoda :cry:
sveno napisał/a:
W ostatnich dniach spadło tyle śniegu, że są duże problemy z poruszaniem się, a na parkingu pod domem nie ma już go gdzie odgarniać, no i podjazd...
jak tak dalej będzie padało to nie będzie wesoło....
oj to dopiero będzie wesoło :mrgreen: ciekawe czy emerytowóz w tym roku również się sprawdzi :wink:
sveno napisał/a:
czy ktoś z Krakowa może przygarnąć na pokład 2 osoby? Są to nasi znajomi i zamiast płacić PKP za bilet wolą się komuś dorzucić do paliwa.
jeżeli Wojtek nie da rady to ja mogę :wink:
Marcin-Krak - 11-02-2013, 14:50

sveno napisał/a:
Marcin-Krak

Obecny :wink: Jak na razie kombinuję co zrobić żeby w sobotę nie "być musieć" w Krakowie o 12 :roll: :?

Wojciech Bogacz - 11-02-2013, 15:10

Jackall napisał/a:
oj to dopiero będzie wesoło ciekawe czy emerytowóz w tym roku również się sprawdzi

Zgaduję, że tylko dwa samochody nie będą w tym roku miały problemu z wjazdem na podwórko 8)

Spokojnie - wziąłem linkę cholowniczą to się powciąga tych co im cierpliwości braknie :mrgreen:

JCH - 11-02-2013, 17:34

Marcin-Krak napisał/a:
Jak na razie kombinuję co zrobić żeby w sobotę nie "być musieć" w Krakowie o 12
Ty.... kombinator... [-X [-X [-X
Nie kombinuj tylko się melduj na miejscu :P

mjsystem - 11-02-2013, 17:59

Marcin-Krak napisał/a:

sveno napisał/a:
Marcin-Krak

Obecny Jak na razie kombinuję co zrobić żeby w sobotę nie "być musieć" w Krakowie o 12

Napiszemy Ci usprawiedliwienie :mrgreen:

wyderka - 11-02-2013, 21:28

Ludzie a kiee tynn spot jest? nie fceee mi się cytać 17 stronnn :P to tak po góralsku, bo może bym wpadł na jaką godzinkę :)