To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VII

Jaro1974 - 11-12-2012, 22:10

No niestety to nie jest auto którym pokonuje się zakręty na dużych prędkościach. Ja też się tak zastanawiam co by kupić ewentualnie po cari i powiem szczerze że nie zdecydowany jestem. Brak mi pomysłów. Na pewno będę chciał coś kupić mocniejszego niż teraz mam a tu jedynie galant może wchodzić w grę.

[ Dodano: 11-12-2012, 22:53 ]
Dobranoc :wink:

_Slawek_ - 12-12-2012, 00:17

Ja jak na razie po rekinie z mitsu widzę tylko Outlandera 3.0V6.
Właśnie Radku, skoro już miałeś okazję takim jeździć, to możesz napisać jak wrażenia w stosunku do galanta?
- przyspieszenie
- dźwięk silnika
- ilość miejsca
- komfort
:?:

Dobranoc ;)

[ Dodano: 12-12-2012, 06:48 ]
Dobry :)

Seichan - 12-12-2012, 08:08

Dzień dobry ;)
Andrew - 12-12-2012, 08:29

Dzień dobry.

Co do mojego usuniętego ogłoszenia nie będę nigdzie pisał, czemu zostało usunięte. Śmieszy mnie właśnie ten fakt. Ludzie wystawiają jakieś fordy itp. a ja chciałem wystawić auto pewne, jeżdżące.

Wczoraj półki w spiżarce zamontowane i oczywiście czytane :twisted:

grzesiopol - 12-12-2012, 09:03

Dzień dobry
radek79 napisał/a:
tylko boję się że mógł by stanąć po drodze :wink:
a jak nim wyjedziesz jak on bez przeglądu i OC.
Jaro1974 napisał/a:
Radek fajny galancik i za niedużą kasę :wink:
fajny, fajny i trochę w niego trzeba włożyć, ewentualna laweta żeby go przywieźć, podłączenie instalacji gazowej, przegląd, OC, zdiagnozowanie usterki, ewentualna naprawa + dodatkowe naprawy, na plus tego wozidła przemawia silnik i napęd, no i nawet ładnie wygląda, jakby dożucił opny zimowe z felgami to za tą cene można by się było zastanowić czy wziąć. O ile się nie mylę był juz wystawiany ten Gal i to kilka razy.

ANDREW, jak będzie Mirek brał Runnera to niech bierze z silnikiem 2.0. nie pamiętam tylko czy na europę wychodziły Runnery z dwoma tylnyi drzwiami, ale w Angli mozna wyłuskać taki model i to z dodatkowym pakietem tunningowym w tym i można znaleźć RVR-a, przekładka około 3.000 i ma porządny wózek.

[ Dodano: 12-12-2012, 09:09 ]
radek79, żeby to http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C27156055.html miało silnik i napęd tamtego Gala to bym sie nawet nie zastanawiał, pomimo tego, że ze zdjęć wynika, że świeżo z jeziora wyciągnięty :mrgreen: :wink:

Andrew - 12-12-2012, 09:58

grzesiopol napisał/a:
ANDREW, jak będzie Mirek brał Runnera to niech bierze z silnikiem 2.0. nie pamiętam tylko czy na europę wychodziły Runnery z dwoma tylnyi drzwiami,

Wydaje mnie się, że tylko miały drzwi z prawej strony :wink:

grzesiopol - 12-12-2012, 11:54

ANDREW napisał/a:
Wydaje mnie się, że tylko miały drzwi z prawej strony :wink:
pięcio drzwiowe też są o proszę http://www.tradecarview.c...i/rvr/12095834/ kiedyś nawet w Anglii znalazłem, nie pamietam jak w Polsce ale chyba też sie zdarzają.
Jaro1974 - 12-12-2012, 12:23

Dzień dobry :wink:
radek79 - 12-12-2012, 13:37

_Slawek_ napisał/a:
Ja jak na razie po rekinie z mitsu widzę tylko Outlandera 3.0V6.
Właśnie Radku, skoro już miałeś okazję takim jeździć, to możesz napisać jak wrażenia w stosunku do galanta?
- przyspieszenie
- dźwięk silnika
- ilość miejsca
- komfort
:?:

przyspieszenie dobre na poziomie gala ,trochę trzyma go napęd i automat 6 biegowy myślę że z manualem by pokazał dopiero na co go stać ale z tego co wiem to nie występuje
dźwięk silnika przynajmniej dla mego ucha ładniejszy w galu i jest głośno w środku szczególnie jak się mu da po garach ,galant lepiej wyciszony
ilość miejsca na korzyść outka
komfort ,outek jest miększy i podatny na przechylenia wysokie opony dobrze tłumiły dziury
po za tym to wnętrze auta a szczególnie deska to porażka wszystko takie plastikowe i mocno trzeszczy
dodam jeszcze że mój kolega szuka też suwa i chce kupić nissana murano i muszę przyznać że outek z nim przegrywa , lepszy silnik,wykończenie wnętrza i cena podobna

grzesiopol - 12-12-2012, 13:55

Kuchenka podłączona, gwarancja podbita, tylko trzeba wymienić przewód pradowy na dłuższy bo mi trochę do gniazdka brakuje aż całe 5 cm. :mrgreen: Przewód już kupiony, montaż i składanie powrotne szafek i ... trzeba cos przeczytać co by sie kuchenka nie rozpadła. :mrgreen:
Andrew - 12-12-2012, 14:03

Cytat:
trzeba cos przeczytać co by sie kuchenka nie rozpadła. :mrgreen:

Naturalna sprawa :mrgreen:

Jaro1974 - 12-12-2012, 19:08

Dobry wieczór :wink:
A co tu taka cisza :shock:

Seichan - 12-12-2012, 19:11

Ja się relaksuję 8)
tomasek - 12-12-2012, 19:25

Ja wróciłem z zebrania od Agaty :wink:
Doberek wieczorek :mrgreen: