Sport - Inne - BOKS
roch_27 - 12-12-2009, 10:26
igi napisał/a: | Widziałeś jak Nejman tam uciekał? Mam wrażenie że jakbym zdenerwował nieco mocniej swoją żone i on stał jej na drodze to by mu wklepała | widziałem, widziałem http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8
Anonymous - 12-12-2009, 10:42
brawa dla pudziana, troche przypominal mi mojego chorego psychicznie kolege ktory wlasnie tak kopal swoja zone (az podskakiwala) tylko ze on ja jeszcze trzymal za reke aby daleko nie odleciala, nastepnym razem proponuje taki myk dla pudziana (a zeby nie bylo to ten moj kumpel oddal kilka kopniakow zanim do niego nie podbieglem).
gdyby ktos nie widzial walki to tutaj mozna obejrzec parodie http://www.youtube.com/watch?v=NIF9T_XwhL4
krzychu - 12-12-2009, 10:52
Pudzian chyba nawet nie zebrał jednego ciosu.... A jak zobaczyłem tą pierwszą gardę to widać było że koleś nie ta liga... Normalnie HIT większy niż jak gołota przegrał szybciej niż nagrywarki LG. Można śmiało powiedzieć że Pudzian zaskoczył dynomana.
sruba - 12-12-2009, 11:22
spokojnie panowie, spokojnie...
to był tylko Najman. jak zleje jakiegoś konkreta w tej dyscyplinie, to wtedy bedzie mozna sie zachwycac...
bo poki co podniecacie sie zwyciestwem Lancera Evo X nad Golfem MK II
karolgt - 12-12-2009, 11:49
komentator nieźle też się podniecił ~42 sek filmu: 42 sek
Endrjus - 12-12-2009, 13:20
Walka potoczyła się jak dla mnie idealnie, Pudzian pieknie stłukł ten marketingowy wytwór. Najman jest marnym bokserem, który albo przegrywał albo wymęczał zwycięstwa z kelnerami. A Pudzian nie dość że masakrycznie silny to w dodatku bardzo szybki jak na swoja mase. Bardzo mnie ciekawi jak wypadłby z dobrym zawodnikiem MMA, myślę, że tu już by tak różowo nie było (póki co brak techniki i doświadczenia). Pożyjemy, zobaczymy.
tucci - 12-12-2009, 14:52
Pudzian moj czlowiek, posiedzi nad technika troszke czasu i beda z niego ludzie w MMA...tak jak sruba napisal, nie ma co sie podniecac zwyciestwem, ono bylo 100% pewne...nie zgodze sie jednak z porownaniem tego tam, jak mu tam, acha oponenta ringowego, porownanego do "Golfem MK II"-tu moze byc co najwyzej Polonez Caro GSI buuahhhaaa
Marino - 12-12-2009, 17:48
słyszałem że powstała nowa jednostka miary czasu... jeden najman odpowiada 44 sekundy. Najman pewnie po przebudzeniu dziś rano pomyślał że dostał niezłe baty, po czym sprawdził stan konta i od razu poprawił mu się humor.
Daro - 12-12-2009, 21:32
Nie wiem, czy tak bym się poniżył dla 50 tysięcy przed całą Polską
Rafal_Szczecin - 12-12-2009, 21:35
Daro napisał/a: | ie wiem, czy tak bym się poniżył dla 50 tysięcy przed całą Polską |
zabraklo Ci dwojki z przodu .
a dla 250 ?
Anonymous - 12-12-2009, 22:01
250 to było do podziału.
200 dla Pudziana
50 dla tego drugiego bez względu na wynik walki.
Rafal_Szczecin - 12-12-2009, 23:42
a to przepraszam
karolgt - 13-12-2009, 01:08
to nie są łatwe pienidze i nie można powiedzieć ze dostał 200 czy tam 50k za 44 sekundy, bo trzeba policzyć kilka miesięcy treningów, opłacenie trenerów, miejsce, sale, odżywki itd itd.
* a stawka za godzine dla Pudziana wychodzi coś koło 16 mln zł gdyby tak to liczyć
plusem tej walki było to, że Pudzian ma szanse osiągnąć sporo w tym sporcie, jeszcze nie teraz, ale musi się podszkolić i może być w czołówce
drugim plusem jest zwiększenie zainteresowania KSW ogólnie mówiąć w Polsce
minusem natomiast jest to, że nagle narodziło się milion "znafców" mma i zaśmiecają fora nie mając o tym pojęcia
Anonymous - 13-12-2009, 10:36
Dobrze ,że na naszym forum są tylko ci najprawdziwsi znawcy interesujacy sie tym od dziecka
Morfi - 13-12-2009, 10:38
Prawie jak walki uliczne
Ja czekam na kolejne walki pudziana.
|
|
|