Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
Stówa - 22-05-2017, 22:28
larelijux napisał/a: | Stówa, wielkopolskie to nie są moje okolice Dla samego spota bym nie jechał raczej 200km w jedną stronę, chociaż fakt faktem, w porównaniu z tym co się dzieje na Dolnym Śląsku to byłoby niezłe wydarzenie. Zlot całkiem spory będzie! |
Moje też:)
robertdg - 22-05-2017, 22:38
Stówa napisał/a: | robertdg napisał/a: | Stówa napisał/a: | AC i OC mam full opcje więc i tak raczej laweta i to z platformą. | Przy tak obnizonym zawieszeniu to i platforma nie pomoże, problem będzie nawet na obniżanej lawecie, ze względu na rozstaw osi w galancie |
Platforma ciężarowe, ta co opuszcza blat na asfalt, wyjeżdżasz i wciąga jak kontener. |
Nie wiem gdzie i na jakiej drodze, a może czy cała autolaweta ma dodatkowa pneumatyke zawieszenia, ale mój galor w sporcie na Eibachu na wypoziomowanej drodze nie wciagnie sie na platforme ani przodem ani tyłem bo wadzi przednim zderzakiem, a my tu o gwincie piszemy, no chyba ze znajdziesz pochylona droge aby jej pochylenie zgadzalo sie z pochyleniem platformy, to ofkors, wcisnie auto niemal lezace na podluznicach
Stówa - 22-05-2017, 23:25
No to zostanie tam gdzie padnie, albo ściągnięmy zderzak
Bizi78 - 23-05-2017, 07:23
Stówa napisał/a: | No to zostanie tam gdzie padnie, albo ściągnięmy zderzak |
Poszukasz lawety z hds-em i da rade .
Oczywiście nie polecam nikomu takich usterek w drodze .
Stówa - 23-05-2017, 08:59
Bizi78 napisał/a: | Stówa napisał/a: | No to zostanie tam gdzie padnie, albo ściągnięmy zderzak |
Poszukasz lawety z hds-em i da rade .
Obrazek
Oczywiście nie polecam nikomu takich usterek w drodze . |
No chyba jedynie co
Bartekkita - 23-05-2017, 21:12
Patrząć ile Stówa jeździ tym autem i w jakim celu to nie powinno się nic stać
sveno - 23-05-2017, 21:59
Mody na duży plus.
Działaj dalej, bo mało takich Maniaków jak Ty zostało.
Stówa - 28-05-2017, 20:24
Bartekkita napisał/a: | Patrząć ile Stówa jeździ tym autem i w jakim celu to nie powinno się nic stać |
Ha - Ha bardzo śmieszne! sveno napisał/a: | Mody na duży plus.
Działaj dalej, bo mało takich Maniaków jak Ty zostało. |
Takie słowa z twoich ust to miód na moje serce
Info z ostatniej chwili. Dostaliśmy się na Japfest! Niemiłosiernie się jaram!
Bartekkita - 28-05-2017, 22:58
Stówa napisał/a: | Ha - Ha bardzo śmieszne! |
Ale tu nie ma z czego się śmiać, ja Ci normalnie "zazdraszczam", że masz taką możliwość
Graty za Japfest, bo wiem jak bardzo chciałeś
No i Stówa!
Nacz - 29-05-2017, 17:23
Graty za Japfest! Będzie godna reprezentacja
SaZi - 06-07-2017, 17:28
Stówa, gdzie mogę kupić takie światła podwójne przeciwmgielne?
Lucek_37 - 06-07-2017, 18:44
SaZi napisał/a: | Stówa, gdzie mogę kupić takie światła podwójne przeciwmgielne? |
Kolego poczytaj na forum o tych halogenach to się dowiesz ze to biały kruk Stówa Galant super a zdjęcia na fejsie z sesji mistrzostwo.
Stówa - 06-07-2017, 22:37
Dzięki za gratulacje SaZi napisał/a: | Stówa, gdzie mogę kupić takie światła podwójne przeciwmgielne? |
Szukaj na ebay'u, lub jakiś forach czy stronach o VR4, ale nie jest to tania impreza. Lucek_37 napisał/a: | Stówa Galant super a zdjęcia na fejsie z sesji mistrzostwo. |
Dzięki wielkie! Fajnie, że tam ktoś też zagląda. A dla tych co nie mają FB, mały smaczek
mkm - 06-07-2017, 23:07
Smaczek jak smaczek, ale jak się obrabia zdjęcia to warto chwilę pomyśleć - podkręcenie kontrastu spotęgowało przestrzelony odcień przodu
Zdjęcie i Gal - super.
Hugo - 06-07-2017, 23:15
mkm napisał/a: | podkręcenie kontrastu spotęgowało przestrzelony odcień przodu | No właśnie, aż w oczy kłuje. Wolę normalne, nie picowane fotki
|
|
|