Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Juiceman - 27-01-2013, 15:49
Do końca lutego musi Ci przesłać
Cezar - 27-01-2013, 16:45
... a jak nie przesle?
Juiceman - 27-01-2013, 19:33
To możesz uprzejmie poinformować US xD
mjsystem - 27-01-2013, 21:52
| JCH napisał/a: |
gigant87 napisał/a:
popatrzyłem na pogode w tel... pokazywał -18
Zmień lokalizację w telefonie
_________________ |
Telefon nie ma termometru
misjonarz. - 27-01-2013, 22:29
wypisujesz pita bez tego pracodawcy i idziesz do US i informujesz o zaistniałej sytuacji. dalej oni sobie poradzą
Krzyzak - 27-01-2013, 23:27
a mnie zaskoczył program e-deklaracje i US - we wtorek wysłałem PIT i po 2 dniach miałem zwrot podatku na koncie
Tomek - 28-01-2013, 08:47
| Cezar napisał/a: | ... a jak nie przesle? |
podajesz go do PIPy, nałożą karę
Uwex - 28-01-2013, 08:48
Krzyzak - się boją- słyszeli tę reklamę
Tomek - 28-01-2013, 08:49
| Krzyzak napisał/a: | a mnie zaskoczył program e-deklaracje i US - we wtorek wysłałem PIT i po 2 dniach miałem zwrot podatku na koncie |
bo masz fajny US
w TRN mam US, który zawsze czeka do ostatniego dnia
na szczescie zmienilem właściwość US, może będzie lepiej, a jak nie to sie przeprowadze
Jassmina - 28-01-2013, 09:05
...w sobotę poszliśmy z Traworem na górkę (nie na pięterko, tylko na górkę przez naturę utworzoną) i zjeżdżaliśmy na jabłuszkach.
Pod osłoną nocy oczywiście, żeby nie znaleźć później swoich zdjęć na wiocha.pl
Wiecie, całkiem niezłą prędkość można na takim jabłku rozwinąć. Tylko czekać , aż straż miejska tam fotopstryczek zamontuje.
Krzyzak - 28-01-2013, 10:23
| Uwex napisał/a: | | Krzyzak - się boją- słyszeli tę reklamę | tv nie oglądam, więc niestety nie znam
| tomek84 napisał/a: | | bo masz fajny US | być może dlatego, że 2 lata temu jakaś firma się pomyliła i wysłała im PIT11 z moimi danymi, które miała nie wiadomo skąd - no i prześwietlali mnie w US za 3 lata wstecz, nic nie znaleźli, wszystkie rachunki itp. zgodne co do grosza a tamtą firmę postraszyłem policją skarbową i wszystko odkręciła
może US nadaje ludziom jakieś statusy i mam tam dobrą reputację
| Jassmina napisał/a: | | Tylko czekać , aż straż miejska tam fotopstryczek zamontuje. | się śmiej:
http://www.radiogdansk.pl...ocierzynie.html
ps. - czy wszystkie dreswageny mają tak słabe światła? - dziś miajały mnie 4 auta z zenonami w odbłyśniku na H4 - 1 audi i 3 dresy
inne marki to rzadkość
fergul11 - 28-01-2013, 10:59
....ale jak go znaleźli , przecież rowery nie mają tablic rejestracyjnych
chyba forma przerosła treść
Cezar - 28-01-2013, 11:11
| fergul11 napisał/a: | Krzyzak napisał/a:
Tylko czekać , aż straż miejska tam fotopstryczek zamontuje.
się śmiej:
http://www.radiogdansk.pl...ocierzynie.html
....ale jak go znaleźli , przecież rowery nie mają tablic rejestracyjnych
chyba forma przerosła treść |
Wystarczy miec nadgorliwego sasiada pracujacego w SM
Marcin-Krak - 28-01-2013, 12:06
| fergul11 napisał/a: | ..ale jak go znaleźli , przecież rowery nie mają tablic rejestracyjnych
Podobno element znany policji i akcja była przeprowadzana specjalnie z odpowiednim nagłośnieniem
Nie lubię poniedziałku blech...
Tomek - 28-01-2013, 12:10
| Marcin-Krak napisał/a: | | fergul11 napisał/a: | ..ale jak go znaleźli , przecież rowery nie mają tablic rejestracyjnych
Podobno element znany policji i akcja była przeprowadzana specjalnie z odpowiednim nagłośnieniem
Nie lubię poniedziałku blech... |
sprawa z rowerzystą już stara
ale dla mnie to trochę jak urban legend
a nawet jakby go znaleźli, to znowu tłumaczenie, że nie mając licznika nie może kontrolować prędkości to trochę też naciągane
tym sposobem ja z auta mogę wymontować licznik i tłumaczyć się, że nie mam licznika ?
|
|
|