To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Uwex - 07-06-2011, 19:27

stary alfer - Ty to masz w ogóle lepiej, bo przez tą lupę to więcej widzisz . :D

i zgadzam się z
stary alfer napisał/a:
przeganianie jest mocno nie na miejscu.

stary alfer - 07-06-2011, 19:34

Uwex napisał/a:
stary alfer - Ty to masz w ogóle lepiej, bo przez tą lupę to więcej widzisz .

:wink:

A wiesz co jest Uwex w tym wszystkim najbardziej zabawne?

Mnie te dziewczyny ze zdjęć naprawdę się podobają i najmniej zwracam uwagę na tatuaże. Zdjęcie często są ciekawsze, a dziewczyny bardziej naturalne i po prostu ładniejsze :)

Fragu - 07-06-2011, 20:36

stary alfer napisał/a:
Mnie te dziewczyny ze zdjęć naprawdę się podobają i najmniej zwracam uwagę na tatuaże. Zdjęcie często są ciekawsze, a dziewczyny bardziej naturalne i po prostu ładniejsze :)

w 101% się z Tobą zgadzam ! <polewa>

islandka - 07-06-2011, 22:36

powiem tak...te kobiety które zamieszczałam były piękne...dla mnie ... i nie ważne czy przy okazji miały tatuaże czy nie...ale ostatnio rzeczywiście zamieszczałam z "freskami" :p ...choć wcześniej wklejałam "NORMALNE" :D
sorry...ale w temacie nie było napisane, że nie mają posiadać tego rodzaju ozdób.
Nie podobają mi się np. SZTUCZNE LALE... a mimo wszystko nie głosowałam , żeby nie zamieszczać takich PRZERÓBEK :P

Jackie - 07-06-2011, 22:50

islandka napisał/a:
Nie podobają mi się np. SZTUCZNE LALE... a mimo wszystko nie głosowałam , żeby nie zamieszczać takich PRZERÓBEK :P

Heh od razu przypomniało mi się moje stare powiedzenie, że gdyby dealer samochodowy robił z autami to co kobieta robi ze sobą codziennie rano, poszedłby siedzieć za ukrywanie wad fabrycznych :D ;)
Co do tatuaży - nie mam nic przeciwko choć sam sobie w życiu bym dziary nie zrobił (no chyba, że z grupą krwi) ale też nie oceniam i w ocenie nie biorę pod uwagę. Ja myślę, że chłopaki mają coś innego na myśli zarzucając Ci "malowanki" ;) Znaczy one mało "piękne" są ( w sensie tego konkretnego wątku ;) a nie w ogóle )
Pazdrawliajem

krzychu - 07-06-2011, 23:06

stary alfer napisał/a:
czy też musiałby zakładać własny temat?

temat "... Obiektywnie", a jeśli tylko 5 osób jest zwolennikiem takich zdjęć/kobiet z "freskami" to chyba odpowiedź na Twoje pytanie brzmi - TAK.

Ja tam lubię naturalność, "freski" są fffeeeee.

Ostatnio Socha jest coraz bardziej fajna:

Z wiekiem pięknieje?

vendetta - 07-06-2011, 23:14

islandka zakładaj nowy temat, dzięki Twoim propozycjom częściej odwiedzam ostatnio ten męski wątek :) Ja wybieram ładne z tatuażem od "ładnych" sztucznie napompowanych (a tutaj to większość). Ale tak chyba wszystkim będzie łatwiej, większości Panów co innego odpowiada (i po to mają swój wątek) a Ci co będą chcieli to tam na pewno zajrzą :)
krzychu - 07-06-2011, 23:18

vendetta napisał/a:
większości Panów co innego odpowiada (i po to mają swój wątek) a Ci co będą chcieli to tam na pewno zajrzą :)

Ostatnio zauważyłem że kobiety malują się dla innych kobiet (nie żeby podobać się mężczyzna), teraz widać że tatuaże tez robią dla innych kobiet....

vendetta - 07-06-2011, 23:19

krzychu napisał/a:
Ostatnio zauważyłem że kobiety

Za dużo patrzysz :) i nie wnikaj bo wsiąkniesz :P

islandka - 07-06-2011, 23:23

Uploaded with ImageShack.us

bez "fresków "... ale nie wiem czy ma czyste stopy :P

gulgulq - 08-06-2011, 06:38

islandka napisał/a:
ale nie wiem czy ma czyste stopy :P

nie wiadomo też jak z plecami.. :P

temat jest o pięknych kobietach - więc o gustach się nie dyskutuje :P

Anonymous - 08-06-2011, 07:15

Katy Perry... nie jestem jakimś wielkim miłośnikiem jej urody, ale w tej sesji zdjęciowej akurat wyszła... mhm... ciekawie. ;)

cns80 - 08-06-2011, 09:39

stary alfer napisał/a:
dopóty jeśli będę mieć na to ochotę będę wrzucać lalki z tatuażami 8)
Ty się jednak prosisz...

stary alfer - 08-06-2011, 09:41

cns80 napisał/a:
Ty się jednak prosisz...

:D

O takie właśnie :P

robertdg - 08-06-2011, 10:00

kuzi napisał/a:
Wolę nie do końca udane operacje plastyczne niż tatuaże
Chyba sobie nie zdajesz sprawy tak do końca, widziałeś J Wildenstein :?: