Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Uwex - 07-06-2011, 19:27
stary alfer - Ty to masz w ogóle lepiej, bo przez tą lupę to więcej widzisz .
i zgadzam się z stary alfer napisał/a: | przeganianie jest mocno nie na miejscu. |
stary alfer - 07-06-2011, 19:34
Uwex napisał/a: | stary alfer - Ty to masz w ogóle lepiej, bo przez tą lupę to więcej widzisz . |
A wiesz co jest Uwex w tym wszystkim najbardziej zabawne?
Mnie te dziewczyny ze zdjęć naprawdę się podobają i najmniej zwracam uwagę na tatuaże. Zdjęcie często są ciekawsze, a dziewczyny bardziej naturalne i po prostu ładniejsze
Fragu - 07-06-2011, 20:36
stary alfer napisał/a: | Mnie te dziewczyny ze zdjęć naprawdę się podobają i najmniej zwracam uwagę na tatuaże. Zdjęcie często są ciekawsze, a dziewczyny bardziej naturalne i po prostu ładniejsze |
w 101% się z Tobą zgadzam ! <polewa>
islandka - 07-06-2011, 22:36
powiem tak...te kobiety które zamieszczałam były piękne...dla mnie ... i nie ważne czy przy okazji miały tatuaże czy nie...ale ostatnio rzeczywiście zamieszczałam z "freskami" ...choć wcześniej wklejałam "NORMALNE"
sorry...ale w temacie nie było napisane, że nie mają posiadać tego rodzaju ozdób.
Nie podobają mi się np. SZTUCZNE LALE... a mimo wszystko nie głosowałam , żeby nie zamieszczać takich PRZERÓBEK
Jackie - 07-06-2011, 22:50
islandka napisał/a: | Nie podobają mi się np. SZTUCZNE LALE... a mimo wszystko nie głosowałam , żeby nie zamieszczać takich PRZERÓBEK |
Heh od razu przypomniało mi się moje stare powiedzenie, że gdyby dealer samochodowy robił z autami to co kobieta robi ze sobą codziennie rano, poszedłby siedzieć za ukrywanie wad fabrycznych
Co do tatuaży - nie mam nic przeciwko choć sam sobie w życiu bym dziary nie zrobił (no chyba, że z grupą krwi) ale też nie oceniam i w ocenie nie biorę pod uwagę. Ja myślę, że chłopaki mają coś innego na myśli zarzucając Ci "malowanki" Znaczy one mało "piękne" są ( w sensie tego konkretnego wątku a nie w ogóle )
Pazdrawliajem
krzychu - 07-06-2011, 23:06
stary alfer napisał/a: | czy też musiałby zakładać własny temat? |
temat "... Obiektywnie", a jeśli tylko 5 osób jest zwolennikiem takich zdjęć/kobiet z "freskami" to chyba odpowiedź na Twoje pytanie brzmi - TAK.
Ja tam lubię naturalność, "freski" są fffeeeee.
Ostatnio Socha jest coraz bardziej fajna:
Z wiekiem pięknieje?
vendetta - 07-06-2011, 23:14
islandka zakładaj nowy temat, dzięki Twoim propozycjom częściej odwiedzam ostatnio ten męski wątek Ja wybieram ładne z tatuażem od "ładnych" sztucznie napompowanych (a tutaj to większość). Ale tak chyba wszystkim będzie łatwiej, większości Panów co innego odpowiada (i po to mają swój wątek) a Ci co będą chcieli to tam na pewno zajrzą
krzychu - 07-06-2011, 23:18
vendetta napisał/a: | większości Panów co innego odpowiada (i po to mają swój wątek) a Ci co będą chcieli to tam na pewno zajrzą |
Ostatnio zauważyłem że kobiety malują się dla innych kobiet (nie żeby podobać się mężczyzna), teraz widać że tatuaże tez robią dla innych kobiet....
vendetta - 07-06-2011, 23:19
krzychu napisał/a: | Ostatnio zauważyłem że kobiety |
Za dużo patrzysz i nie wnikaj bo wsiąkniesz
islandka - 07-06-2011, 23:23
Uploaded with ImageShack.us
bez "fresków "... ale nie wiem czy ma czyste stopy
gulgulq - 08-06-2011, 06:38
islandka napisał/a: | ale nie wiem czy ma czyste stopy |
nie wiadomo też jak z plecami..
temat jest o pięknych kobietach - więc o gustach się nie dyskutuje
Anonymous - 08-06-2011, 07:15
Katy Perry... nie jestem jakimś wielkim miłośnikiem jej urody, ale w tej sesji zdjęciowej akurat wyszła... mhm... ciekawie.
cns80 - 08-06-2011, 09:39
stary alfer napisał/a: | dopóty jeśli będę mieć na to ochotę będę wrzucać lalki z tatuażami
| Ty się jednak prosisz...
stary alfer - 08-06-2011, 09:41
cns80 napisał/a: | Ty się jednak prosisz... |
O takie właśnie
robertdg - 08-06-2011, 10:00
kuzi napisał/a: | Wolę nie do końca udane operacje plastyczne niż tatuaże | Chyba sobie nie zdajesz sprawy tak do końca, widziałeś J Wildenstein
|
|
|