Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Pexu - 24-11-2012, 20:37
U mnie pod blokiem często paruje granatowy Gal (przy Orlenie na Grenadierów).
Do tego dzisiaj na mie¶cie widziałem dwa piękne Lancery... Zakochać się można
keleron - 25-11-2012, 10:55
Marcelinho, Pozdrawiam m6riano, zamysliłem się sam nie jechałem
yalook - 26-11-2012, 12:58
dzisiaj chwilę po 8:00 mijałem na zjeĽdzie z trasy toruńskiej colta na numerach TOS. pozdrawiam
Minuello - 26-11-2012, 21:46
Na Bemowie koło mojej panny na rozłogi parkuje ciemny Galant rejestracja TOP
Koło mnie na Gocławiu parkuje ciemny Galant WN
Kto¶ z forum ?
cns80 - 26-11-2012, 22:28
Zolar napisał/a: | Który kolega lata w okolicach Grochowskiej na motocyklu (chyba Ducati) oznakowanym logo Mitsumaniaki? Spotkali¶my się na ¶wiatłach przy Kwatery Głównej. Pozdrawiam! | O jak ładnie. Ja swoj± Yamahę z logiem MM wła¶nie sprzedałem
Jaki kolor tego motorka ?
m6riano - 26-11-2012, 22:43
Minuello, foty....;-)
ps. Minuello napisał/a: | a Bemowie koło mojej panny na rozłogi |
to Jelonki..;-)
nabassu - 26-11-2012, 23:56
cns80 napisał/a: | Zolar napisał/a: | Który kolega lata w okolicach Grochowskiej na motocyklu (chyba Ducati) oznakowanym logo Mitsumaniaki? Spotkali¶my się na ¶wiatłach przy Kwatery Głównej. Pozdrawiam! | O jak ładnie. Ja swoj± Yamahę z logiem MM wła¶nie sprzedałem
Jaki kolor tego motorka ? |
Witam i pozdrawiam!
Zapraszamy na herbatę.
p.s. cns80, taki tam, z grubsza czerwony.
cns80 - 27-11-2012, 08:06
nabassu napisał/a: | cns80 napisał/a: | Zolar napisał/a: | Który kolega lata w okolicach Grochowskiej na motocyklu (chyba Ducati) oznakowanym logo Mitsumaniaki? Spotkali¶my się na ¶wiatłach przy Kwatery Głównej. Pozdrawiam! | O jak ładnie. Ja swoj± Yamahę z logiem MM wła¶nie sprzedałem
Jaki kolor tego motorka ? |
Witam i pozdrawiam!
Zapraszamy na herbatę.
p.s. cns80, taki tam, z grubsza czerwony. | Dzięki za zaproszenie. Podaj adres to może kiedys przejazdem skorzystam
A Dukatka będę wypatrywał Monster ?
nabassu - 27-11-2012, 09:13
Serwis MitsuManiakow na koncu Palestynskiej przy cmentarzu bródnowskiem. (albo po prostu nasze www pisane ciurkiem )
Nie, nie monster. Samorobka
KarolS - 28-11-2012, 22:04
Pozdrowienia dla Mi¶ka (jak s±dzę) napotkanego dzi¶ ok. 18:30 na "małej" trasie toruńskiej na dolocie do Łabiszyńskiej.
W sumie miałem zjeżdżać na Marywilsk±, ale jak moja Żonka spytała, a co mu chodziło tymi awaryjnymi, więc powoli ruszyłem za Tob±.
Przy okazji chciałem pozdrowić cały team z Oliwskiej, który mordował się niedawno z moimi starymi Nivo i tylnymi hamulcami Jeszcze raz, Thank You
nabassu - 28-11-2012, 23:06
Alesz prosz bardzo
KarolS - 28-11-2012, 23:08
KarolS napisał/a: | Pozdrowienia dla Mi¶ka (jak s±dzę) napotkanego dzi¶ ok. 18:30 na "małej" trasie toruńskiej na dolocie do Łabiszyńskiej.
W sumie miałem zjeżdżać na Marywilsk±, ale jak moja Żonka spytała, a co mu chodziło tymi awaryjnymi, powoli ruszyłem za Tob±.
Przy okazji chciałem pozdrowić cały team z Oliwskiej, który mordował się niedawno z moimi starymi Nivo i tylnymi hamulcami Jeszcze raz, Thank You |
m6riano - 29-11-2012, 04:41
nabassu napisał/a: | Alesz prosz bardzo |
pińcet sie należy..;-)
SnowDevil - 30-11-2012, 14:19
Besiek napisał/a: | 20 min temu zaobserwowałem srebrnego gala kombi (oczywi¶cie z klubowymi podkładkami) zaparkowanego na ul. Atutowej, pozdrawiam. |
Odpozdrawiam to byłem ja, Jarz±bek
Besiek napisał/a: | Ciemno było a mój aparat w telefonie nie daje rady w takich warunkach. Jak przylukam jeszcze raz to postaram się co¶ wymodzić. |
chwilowo nie przylookasz mnie juz tam. mieszkałem tam kiedy¶ a teraz tylko odwiedziłem "był±"
[ Dodano: 30-11-2012, 14:27 ]
a ja chciałem pozdrowić Lancera niebieskiego z naklejkami MM, którego wyprzedziłem na ul. Młodzieńczej jakie¶ 2 tyg temu.
Również pozdrawiam Colta na WWLach który brał się ze mn± na ¶wiatłach na Radzymińskiej obok koscieliska. Ambicje były ale V6 wzięło górę
m6riano - 30-11-2012, 15:52
SnowDevil napisał/a: | Również pozdrawiam Colta na WWLach który brał się ze mn± na ¶wiatłach na Radzymińskiej obok koscieliska |
Pominmy już aspekt chwalenia sie takimi wyczynami na forum..ale już niedługo co skrzyzowanie będ± czułe fotoradary..a jak nie to co pińcet metrów będzie stała straż wiejska z tymi że...więc jedynie co będzie można napisać to:
"mierzyli¶my kto ma lepsze odej¶cie do 70km/h..";-)
|
|
|