Lubelskie - Lubelskie OT VIII
grzesiopol - 02-08-2013, 10:58
A opał to pewnie jakiś groszek
Andrew - 02-08-2013, 11:01
Nie kupuję drewno
grzesiopol - 02-08-2013, 11:14
To tylko samym drewnem jedziesz, czyżby kominek czy masz dodatkowo piec
[ Dodano: 02-08-2013, 12:17 ]
Dobra ja na razie sie zmywam zajrzę dopiero wieczorem, mam lota na działkę parę rzeczy wywieźć.
Nasi chyba już do jechali do Krakowa bo to już południe. Dałem Renacie baner co by dobrze nas prezentowali, skromna ale zawsze delegacja z lubelskiego.
Andrew - 02-08-2013, 11:43
| grzesiopol napisał/a: | To tylko samym drewnem jedziesz, czyżby kominek czy masz dodatkowo piec |
Tylko piec C.O.
[ Dodano: 02-08-2013, 23:30 ]
Dziś mnie z lekka pobrała grypa. Gardziołko bolało i ogólnie byłem osłabiony. A że trafiła się okazja skręcania u kolegi grilla gazowego, to na razie bóle minęły
radek79 - 03-08-2013, 06:29
powitać aby do 14-ej i weekend
grzesiopol - 03-08-2013, 09:28
Dzień dobry
Aby do 14.00 i na ranczo popracować.
Wczoraj pożyczałem przyczepkę i stwierdziłem, że musze poprawić instalacje gniazda a właściwie zrobić na nowo bo normalnie co podłączenie to inaczej światła świecą w przyczepce, wczoraj miałem brak prawego kierunku w przyczepce a na testerze gniazda pokazywało, że wszystko jest OK. Wcześniej jak brałem to najpierw nic nie było świateł a po naprawie instalacji miałem wszystko ale paliło bezpiecznik od kierunków. Najpierw jednak podłącze jeszcze jedną przyczepkę ale od kogoś innego.
Andrzej załatwione, napisane to z PW.
Andrew - 03-08-2013, 10:18
| grzesiopol napisał/a: | | Andrzej załatwione, napisane to z PW. |
Ok. Ja przywiozłem materiał na garaż, a nie dawno brat dzwonił, że będzie dostawa drewna w większej ilości
Seichan - 03-08-2013, 12:13
Dzień dobry
Dojechaliśmy (my z małymi przygodami, ale dzięki pomocy już się udało wszystko naprawić - szczególne podziękowania dla Jarka), godnie reprezentowaliśmy Lubelszczyznę (Zachodniopomorskie i Wielkopolskie już nie chce z nami pić, twierdząc, że Lubelskie to zło ), zwiedziliśmy Kraków mając Maćka za przewodnika (wielki szacunek dla Mkm za wiedzę i wytrwałość) i ogólnie jest super
Gorąco pozdrawiamy
Andrew - 04-08-2013, 08:53
Dzień dobry. | Seichan napisał/a: | | Dojechaliśmy (my z małymi przygodami, ale dzięki pomocy już się udało wszystko naprawić - szczególne podziękowania dla Jarka) |
Dobrze, że udało się ogarnąć temat
| Seichan napisał/a: | godnie reprezentowaliśmy Lubelszczyznę (Zachodniopomorskie i Wielkopolskie już nie chce z nami pić, twierdząc, że Lubelskie to zło ) |
No to fajnie
A ja w środku lata przeziębiony
tomasek - 04-08-2013, 11:02
Czołem
Ja niestety nie dałem rady wyskoczyć na Zlot
matunio20 - 04-08-2013, 13:25
siemka
Pochwale sie, a Co
Teoria za pierwszym na maxa 74/74, praktyka za pierwszym z jednym z gorszych, jeżeli nie najgorszym egzaminatorem u nas w piątek, jak zdawałem, uwalił baardzo dużo osób
Seichan - 04-08-2013, 16:46
Dzień dobry
Matunio, gratulacje
My już w domu i pojawiła się nowa koncepcja - ale o tym będzie w oddzielnym wątku.
Lubelskie uzyskało puchar przechodni za najliczniejszy spot w sezonie 2012-2013. GRATULACJE
Niestety nie dane nam było odebrać pucharu w imieniu naszego regionu, bowiem cały czas ma go Forest. Dzięki uprzejmości Pamara, puchar ma być do nas przez niego wysłany
Pogoda dopisała, wróciliśmy opaleni, jakbyśmy co najmniej tydzień siedzieli na plaży
MitsuManiacy również stanęli na wysokości zadania i zabawa była pierwszej klasy
Szkoda tylko, że w tym roku od nas była tak nieliczna grupka, niemniej - jak już pisałam - godnie reprezentowaliśmy nasz region
Jaro1974 - 04-08-2013, 17:11
Dzień dobry. I ja już melduję się w domu. Po drodze odbył się mały nalot na " Biedronkę " w Puławach. Dobrze że Sławek czuwał w piątek za co ku dziękuję. Gdyby nie on to pewnie nie trafiłbym do pokoju.
matunio20 - 04-08-2013, 18:53
| Seichan napisał/a: | Matunio, gratulacje |
Dziękuje stres był ogromny noga skakała:D
mjsystem - 04-08-2013, 19:18
Dzięki kochani,że byliście na zlocie.
Wygraliście puchar przechodni za największą frekwencję na spocie. O jeden punkt ale zawsze (Sylwia Wam nie wybaczy ). Gratulacje w imieniu organizatorów.
Po rozmowie z Pamarem wiem, że postara się go odebrać od Foresta i wyśle na ręce Renatki. Będę nad tym czuwał.
|
|
|