To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

JCH - 02-02-2013, 18:06

Mogłoby trochę śniegiem sypnąć.... :mrgreen:
mjsystem - 02-02-2013, 18:19

JCH napisał/a:
Mogłoby trochę śniegiem sypnąć....

...tymczasem pada deszcz... :wink:

misjonarz. - 02-02-2013, 18:35

JCH napisał/a:
tak z pół metra w noc :mrgreen: :twisted:
JCH - 02-02-2013, 18:36

misjonarz. napisał/a:
JCH napisał/a:
tak z pół metra w noc :mrgreen: :twisted:
Nooooo :D :D :D
fergul11 - 03-02-2013, 01:47

śnieg do kolan to mały pikuś , obsługa win8 to jest jazda .
przesiadłem sie xp na vistę i było ok ,na 7 piekna sprawa , ale 8 to jazda bez trzymanki .Ni z tego ,ni z owego wyskakują ikony :evil: jeszcze mnie podkusiło żeby chroma założyć
razem w kupie to wielki szpieg , dopuść tu , pozwól tam , zaczynam być wkurzony .Chyba staję się konserwatystą i chętnie przeinstalowałbym 7 na tego lapka :evil: JAK MI BÓG MIŁY :|
Miłej nocki MM ja uczę się obsługi :roll:

fj_mike - 03-02-2013, 10:41

fergul11, z czasem ogarniesz się i polubisz działanie Win8.
Miałem tak samo po zmianie lapka. Znalezienie "Panelu Sterowania" było największym wyzwaniem :mrgreen:

sveno - 03-02-2013, 11:47

ja miałem win7 przez 3 godziny, nie wytrzymałem i wróciłem do XP.
Do szału doprowadzały mnie ciągłe pytania/okienka w stylu: "otwierasz plik .exe" (moja reakcja: no co ty? Nie wiedziałem) potem "czy na pewno chcesz zainstalować to świństwo od Mozili?" ja: "nie no tak sobie przypadkiem ściągnąłem tą instalkę i chcę mieć Firefoxa" , potem "ale czy napewno chcesz?" itp :)
Punktem kulminacyjnym był problem ze sterownikami i to, że CS się nie uruchamiał :)

fergul11 - 03-02-2013, 12:19

jak na razie widzę same wady 8ki ,chociaż nie ,powiekszanie ekranu jak w smartfonie :mrgreen:
fj_mike napisał/a:
Znalezienie "Panelu Sterowania" było największym wyzwaniem
byłem tam wczoraj :mrgreen: ale dzisiaj zapomniałem jak sie tam wchodzi :wink: :mrgreen:
Tomek - 03-02-2013, 12:46

przetłumaczył by mi ktoś to:

AGG BATTERY/HARM MERCHANT

??

to jest jakies przestepstwo

Juiceman - 03-02-2013, 12:59

Tak jest to przestępstwo. Jeśli kogoś uderzysz/dotkniesz w brew woli tamtej osoby lub jak zrobisz jakąś szkodę na jej zdrowiu xD czy jakoś tak
fj_mike - 03-02-2013, 13:46

fergul11 napisał/a:
byłem tam wczoraj ale dzisiaj zapomniałem jak sie tam wchodzi

Dokładnie :mrgreen:
Użyj skrótu flaga + "X" - pomocny na początek.

tomek84 napisał/a:
AGG BATTERY

Aggravated battery
Kod:
(a) Offense based on injury. A person commits aggravated battery when, in committing a battery, other than by the discharge of a firearm, he or she knowingly does any of the following:
        (1) Causes great bodily harm or permanent disability

or disfigurement.
        (2) Causes severe and permanent disability, great

bodily harm, or disfigurement by means of a caustic or flammable substance, a poisonous gas, a deadly biological or chemical contaminant or agent, a radioactive substance, or a bomb or explosive compound.
        (3) Causes great bodily harm or permanent disability

or disfigurement to an individual whom the person knows to be a peace officer, community policing volunteer, fireman, private security officer, correctional institution employee, or Department of Human Services employee supervising or controlling sexually dangerous persons or sexually violent persons:

Więcej TU

fergul11 - 03-02-2013, 14:58

fj_mike napisał/a:
Dokładnie
...nie no aż takim lamerem to ja nie jestem :mrgreen: podłączyłem myszkę pod USB i juz inaczej , te ułatwienia tylko utrudniają :mrgreen:
ale skrócik super ,dzięki :wink:

mjsystem - 03-02-2013, 16:16

fergul11 napisał/a:

fj_mike napisał/a:
Dokładnie
...nie no aż takim lamerem to ja nie jestem podłączyłem myszkę pod USB i juz inaczej , te ułatwienia tylko utrudniają
ale skrócik super ,dzięki

Dobrze, że mam XP i u mnie to nie działa bo miałem już zakusy :P

fergul11 - 04-02-2013, 23:16

http://mobilevids.org/bro...letters/recents rekreacja :wink:
Sunderland86 - 05-02-2013, 08:43

fergul11 napisał/a:
obsługa win8 to jest jazda .
przesiadłem sie xp na vistę i było ok ,na 7 piekna sprawa , ale 8 to jazda bez trzymanki

Eeee tam... ja nie miałem problemu by się odnaleźć w 8, największą porażką była dla mnie vista: niestabilna, obciążała kompa, co chwila wyskakiwały komunikaty o najmniejszych pierdołach... siara i tyle