To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Rafal_Szczecin - 08-01-2009, 14:06

spiryt napisał/a:
nastała moda na zakładanie złotych alusów do czego popadnie....Najciekawsze ktore dzis widziałam to bordowa Mazda 6 oraz brudnogranatowe Renault. Do Subaru to im daleko.....;)

NA FORUM NIE UŻYWAMY SŁÓW WULGARNYCH!!!!!!! :( kopiuja moj pomysl :( :( ja tez chcialem zlote alusy do mojego colciaka :(

Anonymous - 08-01-2009, 14:57

kurde coś w kulki lecą u mnie na uczelni :evil: jeszcze nie przelali mi stypendium :twisted: :twisted:
sruba - 08-01-2009, 15:19

spiryt napisał/a:
...

ech... niezmiennie piękna

Grześku - 08-01-2009, 16:14

... od 11 zeszły z placu 3 ostatnie 'szampańskie' Outlandery a ja spóźniłem się na rezerwacje i jestem zły jak pies :evil:
Anonymous - 08-01-2009, 16:26

ja nie mam z tym nic wspólnego :lol:
Gene - 08-01-2009, 17:07

Grześku, nie rozdrabniaj sie bierz od razu czwarta Pojarke. :mrgreen:
Grześku - 08-01-2009, 17:46

Grześku napisał/a:
spóźniłem się na rezerwacje i jestem zły jak pies

Ha! A jednak - stał się cud i znaleźli jeszcze jednego! 8) :lol:

Gene napisał/a:
Grześku, nie rozdrabniaj sie bierz od razu czwarta Pojarke. :mrgreen:

next time, muszę do niej 'dorosnąć' :wink:

Gene - 08-01-2009, 17:52

Grześku napisał/a:
'dorosnąć'
:shock: Ty stara duuu... jestes :mrgreen:
Ciesze sie, ze cuda sie zdarzaja! :wink:

sruba - 09-01-2009, 01:04

idę spać.
a golfik na pełnym chodzie po wymianie rozrządu, rolek, pasków, termostatu, filtra powietrza i pompy wspomagania :D
zaczął się trzeci dzień bez papierosa.

Piwor - 09-01-2009, 01:05

Sruba, dasz radę. :)
Anonymous - 09-01-2009, 07:59

Sruba napisał/a:
idę spać.
a golfik na pełnym chodzie po wymianie rozrządu, rolek, pasków, termostatu, filtra powietrza i pompy wspomagania :D
Zacznij ćwiczyć to najlepszy moment..... Chęć palenia zamienisz w wysilek i będzie Ci latwiej.
Kibloo - 09-01-2009, 09:05

Śrubciu ja nie palę już od 6 lat... na początku było trudno, potem było trudno, a potem juz nie... a teraz to spoko...

pozdro i trzymaj się

warto!!!

rosomak1983 - 09-01-2009, 20:07

Sruba napisał/a:
Sruba napisał/a:
idę spać.
Zacznij ćwiczyć to najlepszy moment..... Chęć palenia zamienisz w wysilek i będzie Ci latwiej.

ja rzuciłem niecałe 2 lata temu i od razu zaczałem cwiczyc na siłowni i biegac... Dzis nie pale dalej cwicze i czuje sie swietnie.... 8) Podkrece niedługo to wszystko jakas sztuka walki. Sruba zycze powodznia pomysl ile juz zyskujesz...

siwek - 09-01-2009, 21:45

Sruba napisał/a:
też już nie palę dwa lata :D

właśnie dziś zarezerwowaliśmy z Patrycją sale na wesele a ślub będzie 08.08.2009r. na który z góry wszystkich serdecznie już zapraszam bo nie wyobrażam sobie by Was mogło zabraknąć na nim :D

Grześku - 09-01-2009, 22:47

Sruba napisał/a:

7 grudnia minęło 3 lata jak nie pale (15 lat z dymkiem)

Jak pamiętnego dnia na forum napisałem, że rzucam to Huuubert mnie wyśmiał, że nie dam rady.
Dałem radę i Ty też dasz - łysy :D W Żywcu postawimy sobie z tej okazji piwko (wreszcie), albo i dwa ;)

BTW - kupiłem dziś Outlandera ! :mrgreen: