To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

bezsen - 16-03-2016, 16:33

Paweł_BB napisał/a:
Dzięki za spota Panowie :)

Również wielkie dzięki Pawle!!!

apg2312 napisał/a:
Paweł_BB napisał/a:
Kilka fotek ode mnie :)

https://www.facebook.com/...&type=3&theater

Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.

>>Paweł nasza grupa jest grupą zamkniętą. Nikt z poza grupy nie ma dostępu do jej zawartości.
>>Zimnylech podpudruj miśka i zapraszamy znowu w drugi weeknd kwietnia. Więcej info niebawem. Szkoda że nie podjechałes pod nasz sektor, poznałbym czarwonego Gala od razu.
Jeżeli chcielibyście zobaczyć jakies fotki z naszego niedzielnego spotkania to mamy ich sporo i moge je wrzucić na forum. Póki co zahostowane mam tylko foto naszego sektora na spocie i fotke z parkingu pod knajpą gdzie później uczestnicy spotu sie przenieśli:

[ Dodano: 16-03-2016, 16:57 ]
Chociasz szybciej będzie tak:
Artykół Super Nowa

http://www.super-nowa.pl/...cars,4481#tresc

Galeria Maciej Wenda - Fotografia

https://www.facebook.com/...94868938&type=3

Galeria Slawer Photography

https://www.facebook.com/...53488712&type=3

Filmik Mateusz Maroszek

https://www.youtube.com/watch?v=yoA8uU0AVzU

zimnylech - 16-03-2016, 21:42

Aż normalnie umówię miska do lakierni bo odwlekam i odwlekam.
Wracałem z Żywca, nawet nie było kiedy go umyć i tak jakoś wyszło.

AidsD - 17-03-2016, 01:19

bezsen, jakbym wiedzial, ze bedziesz tak sie jaral tym zdjeciem to bym bardziej cofnal zeby kuper mojego busa bylo bardziej widac
bezsen - 17-03-2016, 05:09

Oj jaram sie jaram!! To chyba drugie największe skupisko Miśków w tym regionie od czasu ogólnopolskiego zlotu MM w Zarzeczu w 2009 :mrgreen: A to że Twojego Spejsa zabardzo nie widać to chyba sam widziałeś w obiektywie jak robiłeś to zdjęcie?! :P
mjsystem - 17-03-2016, 13:46

bezsen napisał/a:
Paweł nasza grupa jest grupą zamkniętą. Nikt z poza grupy nie ma dostępu do jej zawartości.
Wobec tego nie publikuj tego typu eventów na forum MM. :?
bezsen - 17-03-2016, 14:29

Nie publikuje ich dla oportunistøw tylko dla miłośników marki chcących się wspólnie spotykać. Publikował nadal będę, a jak się to komuś nie podoba to jego problem.
Paweł_BB - 17-03-2016, 22:40

Spokojnie Panowie, nikt chyba nie będzie sobie wzajemnych problemów robił :) gramy do jednej bramki a że jakaś grupka nie chce wypuszczać w Świat swoich prywatnych fotek to ich sprawa, natomiast tu na forum uważam powinnismy się właśnie zajmować eventami, umawiać się na spoty itd.
bezsen - 17-03-2016, 22:44

Jak najbardziej się zgadzam.
AidsD - 20-03-2016, 20:41

Paweł_BB napisał/a:
Spokojnie Panowie, nikt chyba nie będzie sobie wzajemnych problemów robił :) gramy do jednej bramki a że jakaś grupka nie chce wypuszczać w Świat swoich prywatnych fotek to ich sprawa, natomiast tu na forum uważam powinnismy się właśnie zajmować eventami, umawiać się na spoty itd.

Od tego jest własnie forum, żeby się umówić i spotkać.

Paweł_BB - 20-03-2016, 20:58

AidsD napisał/a:
Od tego jest własnie forum, żeby się umówić i spotkać.

100% racji ;)

marcink - 21-03-2016, 00:22

Odnośnie FB vs. Forum:

Proszę, weźcie pod uwagę osoby, które czasem bywają w regionie i chciałyby wiedzieć, czy nie kroi się jakiś spot.
Dołączanie do zamkniętych grup na FB nie ma sensu, bo przez 99% czasu będą niepotrzebnie zapychać news feed (w sumie już teraz co 3 post u mnie to jakieś pytania o serwisowanie Galanta ;) ).

Jeśli problemem forum jest wolne rozpowszechnianie się informacji - to można stworzyć wątek gdzie wrzucane będą tylko informacje o zaplanowanych spotach. Taki wątek można by śledzić (opcja po prawej, na dole, pod "idź do strony") i dostawać informacje na maila jak coś się pojawi.
Trzeba tylko nauczyć ludzi korzystać z tego dobrodziejstwa.

Aktywni będą mogli brać udział w ustalaniu miejsca i daty, a takie lemingi jak ja ;) dostaną cynk i jak będą w okolicy to wpadną, jak nie to nie.

A dla jeszcze lepszej skuteczności można wrzucić informację w obu miejscach i wszyscy będą zadowoleni.

Paweł_BB - 21-03-2016, 07:42

Jeśli będzie tego więcej i regularnie to ludzie będą zaglądać na forum ;) skoro ktoś nie zagląda na forum to widocznie nie jest zainteresowany tym co się tam dzieje mimo że w tym samym czasie siedzi jednak na Fejsie będąc w toalecie ;)

Zróbmy ciekawe działania na forum to i więcej ludzi będzie chętnych do zaglądnia 8)

grzesiopol - 21-03-2016, 12:09

Jak to mówi Jurek Owsiak - SIEMA
A może po prostu ustalcie sobie terminy spotów miesięcznych, ta jak my to mamy u siebie, na takich cyklicznych możecie też umawiać się na inne spoty. Zróbcie sobie oddzielny temat SPOTY i tam możecie wrzucać zdjęcia lub wstawiać linki do galerii za zdjęciami.
Co do FB to miejcie na uwadze, że niektórzy nie mają FB i nie zawsze mogą odczytać pewne informacje, które mogą być dostępne po zalogowaniu, ja np. nie mam FB i nie zamierzam mieć (przynajmniej na razie). Co do umieszczania informacji na FB i forum to nie jest złe.
Paweł_BB napisał/a:
skoro ktoś nie zagląda na forum to widocznie nie jest zainteresowany tym co się tam dzieje mimo że w tym samym czasie siedzi jednak na Fejsie będąc w toalecie ;)
no właśnie dlatego jestem przeciwnikiem FB, ludzie świata nie widzą poza FB, pisza, wstawiają zdjecia w każdym momencie i zawsze i wszędzie. A wystarczy zapisać sobie w fonie stronę forum w ulubionych i problem z głowy. Na forum można wejść w wolnym czasie, trzeba tylko chcieć.

Sorry, że sie wtrącam ale po prostu tak mam.

mjsystem - 21-03-2016, 12:32

grzesiopol napisał/a:
Sorry, że sie wtrącam ale po prostu tak mam
I słusznie 8)
grzesiopol - 21-03-2016, 12:44

O i kto to mówi - prawie lubelak :wink: :mrgreen:

[ Dodano: 21-03-2016, 12:48 ]
Słuchajcie u nas jest tak, że raz jest dwa samochody a raz 13 samochodów ale zawsze się dobrze bawimy. Nie chcecie spotykać się u siebie to zapraszamy do nas :twisted: :wink: