To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

tomasek - 17-01-2011, 18:22

andrew84 napisał/a:
Zauważyłeś :D
Zauważyłem bo mam taką pracę-czyli zboczenie zawodowe :lol: ale dodałeś sobie roboty bo przy montarzu będziesz musiał cały przód odkręcać :P
co do gala troszkę drogi,mało zdjęć,nic w opisie i odstający przedni,lewy migacz :wink: poproś o więcej zdjęć :mrgreen:

bastek - 17-01-2011, 18:30

odnośnie rankingu spotów-mamy chyba 1 miesjce w tym roku :) ?
odnośnie aktywności tematów-nie sprawdzałem

Andrew - 17-01-2011, 18:39

tomasek6 napisał/a:
co do gala troszkę drogi,mało zdjęć,nic w opisie i odstający przedni,lewy migacz :wink: poproś o więcej zdjęć :mrgreen:
Poprosiłem i czekam. A jeśli chodzi o cenę, to może jest adekwatna do stanu :D
Seichan - 17-01-2011, 18:47

grzesiopol napisał/a:
Wrzuciłem zdjątka do "Spotkań" tak jak pisałem trochę słaba jakość ale za późno się wzięliśmy za robienie fotek.
Miłego oglądania.

Pozdrawiam wszystkich.

Zdjęcia fajne ;) Nawet się załapałam w okolicach mojego zaparkowanego po kobiecemu rekina :P

Ale mnie głowa boli. Nadwrażliwość na hałas gorsza niż na kacu :shock:

Andrew - 17-01-2011, 19:29

Co więcej słychać maniaki? :)
21_gram - 17-01-2011, 19:34

Oglądam Gortata na necie i słucham jak Polacy gromią Chile w piłkę ręczną. Mam jeszcze 2 godziny do wyjścia do pracy :(

A spać się chce i w ogóle jakiś leń mi w tyłek wlazł :/

Seichan - 17-01-2011, 19:38

Że już mam dość chorób w domu :evil:
bastek - 17-01-2011, 19:45

cisza, spokój, czyli kolejny dyżur.... jeszcze 15 min, potem teoretycznie mnie nie ma (mam być pod telefonem - takie nowum dyrekcji w ramach oszczędności). tyle, że na noc do lublina nie chce mi się wracać... czyli siedzę w szpitalu jak ten dr judym i jestem gotów nieść pomoc cierpiącej ludności miasta krasnystaw i okolic - społecznie
a moja Magda wojuje z dziećmi....sama... trochę mi jej szkoda ;)

Andrew - 17-01-2011, 19:53

Seichan napisał/a:
Że już mam dość chorób w domu :evil:
A mnie coś głowa boli i zastanawiam się z tym galem z Przemyśla. Gadałem ze znajomym, którym byłem na spocie i uradziliśmy, żeby jeszcze poczekać może coś specjalnie dla mnie się znajdzie, bo teraz martwy sezon :wink: Jak Renatko myślisz? Jeszcze, żeby od Przemyśla był jakiś odzew a tu nic i :butthead:
radek79 - 17-01-2011, 20:14

andrew84 tak to jest jak chce się kupić to przeważnie nie ma co albo daleko a że pora roku taka też nie sprzyja podaży , ale ostatnio przejeżdżałem przez pewną miejscowość i stał galant z 1996r z karteczką sprzedam jak go jeszcze na mierzę togo oblukam bardziej bo z daleka wyglądał nieźle w srebrnym kolorze
Andrew - 17-01-2011, 20:22

Nie wiem bo mi znajomy w głowie namieszał, żeby colta nie sprzedawać, bo wiem co mam itd. A ja sam już nie wiem :) :(
tomasek - 17-01-2011, 20:29

a co z tym galem co Owczar miał zobaczyć :wink:
Andrew - 17-01-2011, 20:32

Za późno wrócił i nie obejrzał :) Trudno. Nie wiem czy czekać spokojnie, aż wóz specjalny się dla mnie znajdzie :D
Seichan - 17-01-2011, 20:45

andrew84 napisał/a:
Jak Renatko myślisz? Jeszcze, żeby od Przemyśla był jakiś odzew a tu nic i :butthead:

IMHO - jeśli nie masz ciśnienia, to poczekaj. Lepiej jest poszukać dłużej, pooglądać, powybrzydzać, niż kupić jakieś kupe złomu i wpakować w niego 2 x więcej pieniędzy niż cena zakupu..
Jeśli to naprawdę nie jest pilne na już, to ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała i poszukała czegoś naprawdę godnego zakupu :)

Andrew - 17-01-2011, 20:47

Seichan napisał/a:
Jeśli to naprawdę nie jest pilne na już, to ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała i poszukała czegoś naprawdę godnego zakupu :)
Właśnie może się na forum coś znajdzie, albo w Lublinie :D

Napisałem usera z Przemyśla, pw odebrał, ale odzewu żadnego trudno :|