To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

SnowDevil - 11-01-2013, 20:09

pompec napisał/a:
SnowDevil, to chyba Twojego Gala [WH...] widziałem dziś zaparkowanego na ul. Środkowej na Pradze? Pozdrawiam :wink: w pierwszym odruchu chciałem powiedzieć: "dziękuję, lustro już mamy..." :mrgreen:

Tak to mój :) odpozdrawiam. Ostatnio w mojej okolicy spotykam 2 Srebrne Avance'y i nawet widziałęm Eurotaxi EA5W.

SWEEPER - 13-01-2013, 19:33

SnowDevil napisał/a:
pompec napisał/a:
SnowDevil, to chyba Twojego Gala [WH...] widziałem dziś zaparkowanego na ul. Środkowej na Pradze? Pozdrawiam :wink: w pierwszym odruchu chciałem powiedzieć: "dziękuję, lustro już mamy..." :mrgreen:

Tak to mój :) odpozdrawiam. Ostatnio w mojej okolicy spotykam 2 Srebrne Avance'y i nawet widziałęm Eurotaxi EA5W.

Jeśli granatowy to EA2 i pół W.

MKV - 13-01-2013, 23:03

yalook napisał/a:
znowu na ul. Bema widziałem dziś rano zaparkowanego białego gala kombi - fajne zielone felgi :-) (m6riano - musisz swoje przemalować :biggrin: ) Pozdrawiam

Często go tu możesz widzieć :P

bongo_22 - 14-01-2013, 10:24

Pozdro dla kierownika granatowej cari na WF z klubowymi podkładkami zaparkowanej wczoraj ok 12 przy Motorowej 1
SnowDevil - 14-01-2013, 15:20

SWEEPER napisał/a:

Jeśli granatowy to EA2 i pół W.

granatowego to widuje na namysłowskiej na przeciwko szkoły elektryka. Ktoś od nas?

m6riano - 14-01-2013, 16:48

SWEEPER, a to jeszcze nie sprzedałeś swojego "przeszczepa"?;-)
SWEEPER - 14-01-2013, 21:53

m6riano napisał/a:
SWEEPER, a to jeszcze nie sprzedałeś swojego "przeszczepa"?;-)

Moja wydumka lata po Wawie od niecałego roku, pod nowym kierowcą a naprzeciwko szkoły na Namysłowskiej parkuje ciemno zielony, od miecha nie ruszany, i to nikt od nas.

m6riano - 14-01-2013, 22:32

SWEEPER napisał/a:
parkuje ciemno zielony, od miecha nie ruszany, i to nikt od nas

zrobie kiedyś fote...
ps.na Myśliborskiej na wysokości nr.93/95 widziany 3kGT

!GRUBY! - 16-01-2013, 10:19

MKV napisał/a:
yalook napisał/a:
znowu na ul. Bema widziałem dziś rano zaparkowanego białego gala kombi - fajne zielone felgi :-) (m6riano - musisz swoje przemalować :biggrin: ) Pozdrawiam

Często go tu możesz widzieć :P

Coś ostatnio długo stoi ;)

SnowDevil - 17-01-2013, 15:31

SWEEPER napisał/a:
... naprzeciwko szkoły na Namysłowskiej parkuje ciemno zielony, od miecha nie ruszany, i to nikt od nas.

ja go tam widuje juz z pół roku, mocno brudny, jakies nalepki chyba ma na klapie z tyłu i wygląda na zaniedbanego przez ten bród i stanie w miejscu.

Na ul. Białostackiej widuje Galanta odkupionego od Waldka z AutoTW na puławskiej. Jakiś czas temu jeszcze oklejony serwisowymi naklejkami. Po usunięciu nalepek, kierowca chyba cofał i nie zauwazył latarni albo drzewa bo bagaznik ma pięknie odcisniety słup/drzewo. Echhh Nie szanują tych miśków...

pompec - 17-01-2013, 16:46

Ja z kolei często widuję zaparkowanego zielonego Gala kombi na ul. Natolińskiej w centrum. Czasem też widuję go jak wyjeżdża z tejże w Al. Wyzwolenia... ciekawe czy to ktoś od nas...
m6riano - 17-01-2013, 16:48

pompec napisał/a:
Gala kombi na ul. Natolińskiej

nie omieszkam sfocić jak będe przejazdem...
ps.jeśli chodzi o te rejony to wcześniej często widywałem wiśniowego przedlifta w kombi na Mokotowskiej między Pl.Zbawiciela a Koszykową

[ Dodano: 17-01-2013, 16:50 ]
Przypomniało mi sie że wczoraj widziałem ecli 3g srebrny lub grafitowy pod mostem Al Armii Krajowej x Gwiaździstej an WD bodajże

pompec - 17-01-2013, 17:23

m6riano napisał/a:
ps.jeśli chodzi o te rejony

Jak by kto pytał, to srebrny Avance kombi parkowany na Wyzwolenia ewentualnie z tyłu na Sempołowskiej to ja :P

m6riano - 17-01-2013, 21:06

ale na pewno nie w takich godzinach jak ja latam..;-)
pompec - 17-01-2013, 21:09

bo Ty latasz jak nietoperz ;) ja staje tam 10-18...