To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

pakas - 28-05-2010, 18:04

Witam wszystkich serdecznie.
Paweł :mrgreen:

MAR - 29-05-2010, 15:10

Witam wszystkich...przed zakupem space star'a 1.8...MAR
ozzy89 - 31-05-2010, 00:00

Witam!

Odkąd mam małe problemy z moim Miśkiem często zaglądam na te forum i zazwyczaj znajduję odpowiedź na moje pytania, więc od razu dzięki za pomoc :D dziś postanowiłem się tutaj zarejestrować. Zrobiłem to samo na coltmanii. Jednak tutaj myślę, że pozostanę na dłużej, bo za parę lat chciałbym się przesiąść na Eclipse :D

Dodam coś o sobie:

Mam na imię Piotr. Jestem młodym kierowcą. Niedawno skończyłem technikum samochodowe. (Jednak niestety ciężko dostać pracę w moim zawodzie bez doświadczenia i aktualnie zarabiam na myjni w ASO Renault, Nissan, Dacia w Zabrzu). Colcik jest moim drugim samochodem. Pierwszy był Maluszek '88, do którego mam ogromny sentyment! :D

zunmen - 31-05-2010, 11:42

Witam wszystkich
Mam na imię Krzysiek. Ocenie nie jestem jeszcze posiadaczem samochodu marki Mitsubishi ale w bardzo niedalekiej przyszłości planuje zakup Pajero II.

mismen1980 - 31-05-2010, 14:23

Witam serdecznie,

po raz drugi zostałem szczęśliwym posiadaczem Miśka 8) po tym co kilka lat temu ciekawski kierowca Skody :evil: zajrzel dosć konkretnie do bagażnika mojego Colta :cry: tym razem nabyłem ładnego czarnego Galanta E34. Uważam iż wbrew swojemu wieku jest to świetna i elegancka bryka. Co do forum już tutaj znalazłem kilka cennych porad i pomysłów, więc z góry dziękuję wszystkim na MitsuManiaki. Mam nadzieję że z czasem też doloże kilka swoich "groszy" wiedzy na temat tego samochodzików.

adamek Space - 31-05-2010, 20:20

Witam wszystkich posiadaczy mitsubishi
fj_mike - 31-05-2010, 21:29

mismen1980, adamek Space, witamy na forum :wink:
VirusTI - 01-06-2010, 13:57

Witam wszystkich! Za ok rok planuję kupić Outlandera. Do tego czasu poczytam i przemyślę. I albo będę zdecydowana na tak albo nie :)
ferol - 05-06-2010, 19:01

witam wszystkich na forum
po pięciu latach spędzonych w astrze coupe i na forum www.astracoupe.pl przesiadłem się do lancera GTS 2008 i stąd moja osoba tutaj

xyz44 - 05-06-2010, 23:18

:)kulturka wymaga przedstawić się:) jestem Piotruś!
na co dzień poruszam się raczej w większych autkach, ale cywilnie GDI 1,8

od 6 latek preferuję "japończyki" i chociaż moja obecna CARI (ze mną już 3-rok) to raczej japoński holender... to narzekać na nią nie mogę:) ... w planach jakiś ładny Galancik lub Lancerek najlepiej w kombi:) zależy na co finanse pozwolą (only benzin!)
pozdrawiam, szczególnie BARTKA, bo już mi troszkę pomógł:) :mrgreen:

mario mario - 06-06-2010, 08:44

\witam, ładnie powiększa się rodzina MM. Pozdrowionka wszystkim.
wieczoras1 - 06-06-2010, 10:41

Witam wszystkich fanów marki MITSUBISHI , przywędrowałem tu z forum mercedesa i nosze się z zamiarem kupna galanta :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich
John - 06-06-2010, 20:27

Witam Wszystkich. Co prawda MSW 2,4 GDI mam już ponad dwa lata i jakoś sobie radzę. Ale z uwagi na duże prawdopodobieństwo zakupu kolejnego Miśka - Carismy,
postanowiłem dołączyć do forum. Na imię mam Janek. :mrgreen:

MITSI - 06-06-2010, 20:55

WITAM!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH MANIAKOW NIE TYLKO LANCER-ków..... :mrgreen:
CZY PRZYJMIECIE DO SWOJEGO GRONA SKROMNA KOBIETE??

mikolaj2306 - 06-06-2010, 21:19

Witam.Pozdrawiam z Pabianic.
Jeszcze nie jestem niestety posiadaczem tego fajnego autka ,ale właśnie dlatego tutaj jest bo chciałbym być.Szukam autka albo Carismy lub Galanta,na co zwrócić uwagę.
Interesuje mnie przedział 96 -97 .