Śląskie - [OT Śląski]
mjsystem - 21-03-2016, 12:55
Cytat: |
O i kto to mówi - prawie lubelak | Jak to prawie
grzesiopol napisał/a: | Słuchajcie u nas jest tak, że raz jest dwa samochody a raz 13 samochodów ale zawsze się dobrze bawimy. | tak, na forum MM a nie gdzieś po kątach
Paweł_BB - 21-03-2016, 12:59
Ja jestem w Lublinie 2x razy w roku więc może kiedyś wpadnę
grzesiopol - 21-03-2016, 13:11
Zapraszamy wszyscy mile widziani, spotykamy się zawsze w pierwszą niedzielę po 10 każdego miesiąca o godz.15.00 w stałym miejscu.
AidsD - 21-03-2016, 13:29
Ale nie ma problemu. Zaraz Bezsen'a wywołamy do tablicy, żeby przedstawił najbliższy harmonogram spotkań w południowej części województwa i będzie ok.
Informacje mogą się pojawiać równolegle na forum i na fb żeby każdy mógł się dowiedzieć.
Chłopaki z Częstochowy robią to prawidłowo - info pojawia się i tu i tu więc nikt nie ma problemu.
grzesiopol - 21-03-2016, 13:47
Tylko przenieście sobie do ważnych tematów wtedy będzie od razu widoczne i nie zginie w nowo powstających postach
Paweł_BB - 21-03-2016, 14:21
Do tej pory głównie Macias z Goldim i Tomkiem się spotowali jak sądzę, teraz jak się zebrała większa grupka to się przyda taki harmonogram
JCH - 21-03-2016, 14:40
grzesiopol napisał/a: | Zróbcie sobie oddzielny temat SPOTY i tam możecie wrzucać zdjęcia lub wstawiać linki do galerii za zdjęciami. | Grzesiu.... Nie trzeba wyważać otwartych drzwi - temat spotowy jak najbardziej istnieje. Nawet dwa. Trzeba tylko chcieć w nim pisać
Perki1985 - 21-03-2016, 15:21
grzesiopol napisał/a: | no właśnie dlatego jestem przeciwnikiem FB, ludzie świata nie widzą poza FB, pisza, wstawiają zdjecia w każdym momencie i zawsze i wszędzie |
Mądrze napisane, polać temu panu Facebook jest do
grzesiopol - 21-03-2016, 16:20
JCH Jacek jakbym go zauważył tobym tego nie pisał, jedyna informacja zawierająca słowo spot lub podobne to:
1. pozycja 10 na 1 stronie Śląskiego (waszego) Cytat: | SPOT Październik 2015 |
2. pozycja 17 na 1 stronie Cytat: | [Zabrze] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W ZABRZU |
a dalej nie jadę bo doszedłem do "ZLOT Firlej" i dałem sobie spokój.
[ Dodano: 21-03-2016, 16:23 ]
Wasze
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=58
Nasze
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=59
nie namawiam was do kopiowania tylko do powielenia tego co jest sprawdzone, tak jest szybciej, i tak będą tacy co tego nie zauważa i bedą pytać w OT ale zwiększy się ilość osób które to przeczytają.
Tyle mojego wymądrzania się.
bezsen - 21-03-2016, 18:56
To może zacznę od pokazania tego, że w naszym regionie jest potenciał i wiele ludzi, którzy poprostu chcą...
I kilka ujęć z największego jak dotąd spotu w naszym regionie, który okazał sie naszym wielkim sukcesem.
Jak widac potenciał jest i sporo świetnych ludzi którzy chcą sie spotykać. Wiadomo o mniejszych lokalnych spotkaniach nie informuje na forum, natomiast o największym spotkaniu jakie do tej pory mieliśmy, które widać na ostatnich zdjęciach informowałem z wyprzedzeniem w temacie [B-B] A może spotkanie w górach??
Proponuje tak:
Aby zacząć wszystko od nowa jeśli mod pozwoli założymy nowy temat w kategori » Śląskie » o nazwie Mitsumaniaki Podbeskidzie i tam będziemy umieszczać wszystkie wszystkie sprawy związane ze spotkaniami w tym regionie. Chyba że użytkownikom z górnego śląska to nie za bardzo odpowiada to oczywiście można stworzyć temat Od Zagłębia do Podbeskidzia Oczywiście piszcie swoje sugestie i myśle, że napewno dojdziemy do jakiegos sensownego rozwiązania.
robertdg - 21-03-2016, 19:41
bezsen napisał/a: | [B-B] A może spotkanie w górach??
Proponuje tak:
Aby zacząć wszystko od nowa jeśli mod pozwoli założymy nowy temat w kategori » Śląskie » o nazwie Mitsumaniaki Podbeskidzie i tam będziemy umieszczać wszystkie wszystkie sprawy związane ze spotkaniami w tym regionie. Chyba że użytkownikom z górnego śląska to nie za bardzo odpowiada to oczywiście można stworzyć temat Od Zagłębia do Podbeskidzia Oczywiście piszcie swoje sugestie i myśle, że napewno dojdziemy do jakiegos sensownego rozwiązania. | To nie jest konieczne, jest temat można w nim pisać, a jak sie nie podoba nazwa tematu to zawsze można to zmienić - wystarczy moderatorowi na to zwrócić uwagę.
bezsen - 21-03-2016, 21:31
No to jeden problem z głowy. Co dalej?
piotr_bb - 21-03-2016, 23:03
bezsen napisał/a: | No to jeden problem z głowy. Co dalej? |
Jak co dalej nic nawet na tak dużą lmprezę i w dodatku na śląsku jak SCP od kilku lat mitsumaniaki nie mogą się zorganizować .
Sorry ale chcąc być na SCP przygarniaja mnie inne kluby i tyle w temacie .
grzesiopol - 22-03-2016, 00:56
Nie poddawajcie się, U nas ludzie jeżdżą i po 100 km aby na spot dojechać. Widzę, że u was jest jeszcze podział na Częstochowski i Śląskie a teraz pewnie i wy w B-B chcielibyście coś swojego zorganizować. Możecie przecież ustalić sobie terminy własnych spotów i założyć sobie własny temat a właściwie jak wskazał robertdg zmienić tytuł tematu i wszystko będzie jasne, jak ktoś będzie jechał w waszą stronę to zajrzy do tematu i może z wami się spotka. Ja idę spaciu więc się zmywam ale jutro postaram się zajrzeć. Ale co wam powiem to wam powiem - najbardziej integruje organizowanie zlotu czego wam i innym życzę.
apg2312 - 22-03-2016, 01:02
grzesiopol napisał/a: | zmienić tytuł tematu |
Przecież temat na ten temat już jest.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53223
grzesiopol napisał/a: | U nas ludzie jeżdżą i po 100 km aby na spot dojechać. |
Tu nie kilometry są problemem.
|
|
|