Śląskie - [OT Śląski]
bezsen - 22-03-2016, 01:18
Piotr mnie znasz i wiesz, że sie staram maksymalnie ile jestem w stanie, żeby nasza bielska grupa się kręciła plus ekipa świetnych ludzi którzy po prostu chcą sie w to angażować co przynosi bardzo pozytywne efekty.
Napisałem "Co dalej?" bo zarówno ja jak i nasza bielska grupa jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie w sprawie czy robimy coś szerzej z Mitsumaniakami z reszty województwa czy każdy robi coś w swoim regionie i tak to zostawiamy.
Oczywiście można sie zgadać, zorganizować i pewnego pięknego dnia spotkać sie np. w Katowicach ekipami z Bielska, Częstochowy i Zabrza np w Dolinie Trzech Stawów. Każdy ma w pół drogi i nie powinno być na tyle uciążliwe aby szukać wymówek. Jeżeli by takie coś wypaliło to myśle, że potem to już było by tylko z górki. Trzeba tylko mieć pozytywne nastawienie, chcieć i nie robić problemów, a sukces będzie murowany. Kto wie może w przyszłym roku na Summer Cars Party nie będziemy musieli sie podpinać pod inne kluby żeby sie wystawić, a będziemy mogli sie wystawić jako Mitsumaniaki...
Paweł_BB - 22-03-2016, 09:14
Nikt się myślę nie poddaje nie od razu musi być 100 aut
Ja bym chętnie spotkał ekipę Bielską + okolice (mogę ze 2-3 Evo też sprowadzić, chłopaki na pewno będą chętni, Cieszyn, Kato i innych chętnych) i pogadał o pomysłach (chociaż oczywiście tu na forum można już zacząć). Ja osobiście poza spotowaniem jestem mega fanem jazdy co oczywiste i byłbym za wprowadzeniem jakichś tripów krajoznawczych (można też rodziny pozabierać ird), pojechać po okolicy, rozpalić jakieś ognicho przy Paprocanach, pojechać na Pogorię, pojechać do Wisły nad Zaporę itd. Po prostu kulnąć się krajoznawczo z przewodnikiem i zaplanować atrakcje a im mniej uczęszczany teren tym lepiej żebyśmy spokojnie mogli sobie w kolumnie jechać Naprawę nie potrzeba do tego sztabu ludzi i spota na 1000 ludzi robić ale spokojnie 40-50 samochodów za każdym razem może się zjechać z rodzinami i na pewno będzie mega sympatycznie
bezsen - 22-03-2016, 09:26
Jestem jak najbardziej za. Terenów Ci u nas dostatek gdzie by można robić przejażdżki więc pomysł świetny na dobre spędzenie czasu.
piotr_bb - 22-03-2016, 10:54
bezsen napisał/a: | Piotr mnie znasz i wiesz, że sie staram maksymalnie ile jestem w stanie, żeby nasza bielska grupa się kręciła plus ekipa świetnych ludzi którzy po prostu chcą sie w to angażować co przynosi bardzo pozytywne efekty. |
Dobrze wiesz że Ciebie to nie dotyczy masz takie pozytywne ADHD i życzę żebyś rozruszał to skostniałe środowisko MM mnie to też dotyczy przede wszystkim z racji na wiek
mjsystem - 22-03-2016, 11:23
To kiedy ten puchar?
Paweł_BB - 22-03-2016, 11:42
piotr_bb napisał/a: | bezsen napisał/a: | Piotr mnie znasz i wiesz, że sie staram maksymalnie ile jestem w stanie, żeby nasza bielska grupa się kręciła plus ekipa świetnych ludzi którzy po prostu chcą sie w to angażować co przynosi bardzo pozytywne efekty. |
Dobrze wiesz że Ciebie to nie dotyczy masz takie pozytywne ADHD i życzę żebyś rozruszał to skostniałe środowisko MM mnie to też dotyczy przede wszystkim z racji na wiek |
Mnie Panowie też bierzcie pod uwagę, chętnie pomogę
EDIT:
Panowie teraz np. w Wielki Piątek co robicie? Wszyscy siedzą w robocie czy możemy się spotkać? Niech przyjedzie jak najwięcej osób i pogadamy o ew. planach w godzinę możemy zrobić taką burzę mózgów co przez tydzień tu na forum próbując się zebrać w 5-6 osób
Co Wy na to? Może na parkingu w Sferze? albo w Gemini Parku?
bezsen - 22-03-2016, 11:46
Heh dzięki wielkie Piotr za pozytywne słowa! Nie ważny jest wiek, a zajawka;] a Tobie akurat jej nie brakuje
Wyciągałem już kilka razy ręke i dawałem propozycje spotkań na forum. Jak narazie spotkałem sie tylko z negatywnym odzewem lub z kompletnym brakiem odzewu. Mimo wszystko staram sie nadal myśleć pozytywnie i wrzucać propozycje spotkań, ale inni też musza tego chciec bo sam świata nie naprawie.
Paweł jestem za!! mów tylko kiedy i gdzie i jestem.
Paweł_BB - 22-03-2016, 12:44
W kilka osób łatwiej będzie ogarnąć sprawy
Umawiamy się wstępnie na 18.00 w piątek, w Gemini będzie pewnie najwygodniej
Zapraszamy!
bezsen - 22-03-2016, 12:54
Niebieski sektor A5 tam gdzie ostatnio dozobaczenia.
Paweł_BB - 22-03-2016, 12:56
OK
JCH - 22-03-2016, 15:03
bezsen napisał/a: | Aby zacząć wszystko od nowa jeśli mod pozwoli założymy nowy temat w kategori » Śląskie » o nazwie Mitsumaniaki Podbeskidzie i tam będziemy umieszczać wszystkie wszystkie sprawy związane ze spotkaniami w tym regionie. | Nie widzę problemu
Możesz założyć nowy temat o nazwie takiej jak podałeś lub możemy zmienić nazwę tego o spotach w górach.
W ogóle można zakładać nowe tematy (chyba nie ma żadnego limitu na Forum ) a nie pisać wszystko w OT
bezsen - 22-03-2016, 15:37
Zmiana nazwy to jest akurat najmniej istotna rzecz. Narazie nasza ekipa wychodzi z propozycją zorganizowania czegoś wspólnie z resztą województwa, a po naszym piątkowym meetingu opublikujemy nasze propozycje.
grzesiopol - 22-03-2016, 17:27
tak ale ja go przeoczyłem, patrzyłem za takimi wyrazami jak spot, spotkanie bo akurat to mnie interesuje, bezpośrednia nazwa mówi za siebie, a w takim sensie czyli pytania troche mnie zbiło z tropu tym bardziej z tym dopiskiem B-B (może też być Biała Podlaska, Brigitte Bardot)
apg2312 napisał/a: | Tu nie kilometry są problemem. | domyślam się
bezsen napisał/a: | nie będziemy musieli sie podpinać pod inne kluby żeby sie wystawić, a będziemy mogli sie wystawić jako Mitsumaniaki.. | i właśnie o to chodzi, jak tak nie będziemy robić to to forum w końcu padnie, a przecież nie oto chodzi, chyba teraz pora aby młodzi troche sie wykazali, a nie tylko kupić samochód, popytać na forum i potem miec w lub popytać na forum kupić samochód a potem mieć w .
Czasami mam takie wrażenie, że duża część nowych forumowiczów własnie w ten sposób robi, a może po prostu sie wstydzi odzywać, spotykać. Sam kiedyś sie wstydziłem ale przyjechałem pierwszy raz na spota a potem to chyba tylko kila razy nie byłem na tych pare lat kiedy przyjeżdżam.
Pozdrawiam
JCH - 22-03-2016, 21:51
grzesiopol napisał/a: | tak ale ja go przeoczyłem, | Nie mierz innych swoją miarą....
Grzesiu....
Jeśli ludzie będą się chcieli spotkać to się spotkają. Nie problem w nazwie tematu, nie problem czy to będzie jeden temat, czy dwa..... To jest sprawa drugorzędna.
Spoko, "damy radę"
grzesiopol - 22-03-2016, 22:14
JCH napisał/a: | Nie mierz innych swoją miarą.... | nie mierzyłem ale twierdziłem, że takie nierozgarnięte jak ja mogą nie zobaczyć takiego tematu.
|
|
|