Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Jassmina - 17-11-2011, 15:12
koszmarek napisał/a: | że jestem pełnoprawną właścicielką mieszkania |
Aj zazdroszczę!!!!!
Własne gniazdo to podstawa!
I gratuluję oczywiście
I jestem miła niebywale, w razie gdybyś parapetówę robiła
yalook - 17-11-2011, 15:13
gratulacje stałaś się pełnoprawną regulatorką wszelkich rachunków
koszmarek - 17-11-2011, 16:22
yalook napisał/a: | gratulacje stałaś się pełnoprawną regulatorką wszelkich rachunków |
No niestety Ale wreszcie nasze a nie dewelopra
jacek11 - 17-11-2011, 16:35
yalook napisał/a: | gratulacje stałaś się pełnoprawną regulatorką wszelkich rachunków |
nic dodać,nic ująć
tak czy tak,Gratulacje się należą
gigant87 - 17-11-2011, 16:47
Heh, no ja też czekam na akt własności, ale mieszkam już na swoim.
Meble poskręcane, brakuje tylko biurka i szafki pod TV, ale te jednak kupię gotowe. Po samodzielnie robionych meblach kuchennych mam już dość.
Tak czy tak, jeśli ktoś lubi majsterkować i ma trochę czasu, to polecam taką opcję- zaoszczędziłem sporo pieniędzy... no i radość niesamowita!
Efa! - 17-11-2011, 16:50
Kochani, jeszcze raz dziękuję za kciuki!!! A Krzyżakowi i Basi dziękuję za smska
Co do pracy, to nic nie wiem, czy przeszłam, czy nie.
Podobno na to jedno stanowisko zgłosiło się 1500 osób, z tego wybrali 100. Teraz przepytują tę setkę i jutro albo w poniedziałek zadzwonią do wybranych dwudziestu, żeby zaprosić je do udziału w drugim etapie rekrutacji. Myślę, że poszło mi dobrze, ale czy dałam radę z taką konkurencją, to nie wiem... W każdym razie żeby odbyć tę rozmowę, przejechałam w sumie 300km.
Koszmarek, serdeczne gratulacje!
yalook - 17-11-2011, 16:54
Efa! napisał/a: | Podobno na to jedno stanowisko zgłosiło się 1500 osób, z tego wybrali 100. (...) czy dałam radę z taką konkurencją, to nie wiem... | Już na wstępie udało Ci się pokonać 1400 osób, z pozostałymi 99 też sobie poradzisz
koszmarek - 17-11-2011, 16:54
gigant87, w sumie formalność ten akt, ale zawsze to ciut więcej do mocy przeforsowania czegokolwiek
Efa!, na pewno przeszłaś :*
volve - 17-11-2011, 18:50
Efa! napisał/a: | Podobno na to jedno stanowisko zgłosiło się 1500 osób, z tego wybrali 100. |
To na stanowisko prezesa czy jak ? Bo żeby aż tyle osób sie zgłaszalo, to musi być faktycznie być ciekawa oferta. Dobrze, ze póki co nie miałem problemow z pracą i nie musiałem uczestniczyć w takich rekrutacjach. Ale w przyszłym roku czekaja mnie poszukiwania pracy w Niemczech, choc w moim fachu na szczęście jest trochę pracy
Efa! - 17-11-2011, 18:58
volve napisał/a: | Efa! napisał/a: | Podobno na to jedno stanowisko zgłosiło się 1500 osób, z tego wybrali 100. |
To na stanowisko prezesa czy jak ? Bo żeby aż tyle osób sie zgłaszalo, to musi być faktycznie być ciekawa oferta. Dobrze, ze póki co nie miałem problemow z pracą i nie musiałem uczestniczyć w takich rekrutacjach. Ale w przyszłym roku czekaja mnie poszukiwania pracy w Niemczech, choc w moim fachu na szczęście jest trochę pracy |
Hehe, nie. Pierwszej osoby po prezesie. Asystentki zarządu kilku spółek naraz.
mabda - 17-11-2011, 20:04
...ze jutro odwiedzam bytom
JCH - 17-11-2011, 20:14
mabda napisał/a: | ...ze jutro odwiedzam bytom | Po pierwsze: Bytom piszemy z dużej litery tak jak i Częstochowa, moja droga...
Po drugie: gdzie dokładnie i o której.
Jeśli jakoś pod wieczór to zapraszam na
Marcin-Krak - 17-11-2011, 20:28
JCH napisał/a: | moja droga... |
Jak się czepiamy - to się czepiajmy - to też powinieneś napisać z dużych liter
Że oczekuję w lekkim stresie końca miesiąca i wypatruję nowej umowy w pracy
JCH - 17-11-2011, 20:32
Marcin-Krak napisał/a: | JCH napisał/a: | moja droga... |
Jak się czepiamy - to się czepiajmy - to też powinieneś napisać z dużych liter
| ....Magdo
mabda - 17-11-2011, 21:06
na 16:20 musze byc na dworcowej. prawdopodobnie bede nieco wczesniej. i bede miec powiedzmy 30-40min, czyli gdzies do 17
|
|
|