Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
volve - 09-03-2012, 07:33
Heloł !
Dzisiaj kolejny test poczty polskiej Zobaczymy, czy paczka wysłana w środę po południu z Sochaczewa priorytetem dojdzie dzisiaj do mnie Niestety nie mam jeszcze numeru nadania, jak nie dojdzie to będę męczył sprzedawcę o niego
Seichan - 09-03-2012, 08:01
Dzień dobry
| volve napisał/a: | Bo oczywiście z zachodniolubelskiego mamy dwie kochane, nałogowe forumowiczki |
Mam tylko nadzieję, że nikt nam nie każe z tym nałogiem wlaczyć
volve - 09-03-2012, 08:08
| Seichan napisał/a: | | Mam tylko nadzieję, że nikt nam nie każe z tym nałogiem wlaczyć |
Nie bój się, my Was całym sercem wspieramy, abyścię pozostały w tym nałogu
Seichan - 09-03-2012, 08:13
| volve napisał/a: | Nie bój się, my Was całym sercem wspieramy, abyścię pozostały w tym nałogu |
Odpowiednie wsparcie i już człowiek się lepiej czuje
szuwar - 09-03-2012, 08:18
stary alfer, gdzieś koło Arkońskiej jest stacja diagnostyczna w sobotę czynna ? prawdopodobnie będę leciał z kolegą po autko
stary alfer - 09-03-2012, 08:42
| szuwar napisał/a: | stary alfer, gdzieś koło Arkońskiej jest stacja diagnostyczna w sobotę czynna ? prawdopodobnie będę leciał z kolegą po autko |
Tomek, tamtejsze rejony to bardziej drugi Tomek
On będzie mądrzejszy
[ Dodano: 09-03-2012, 08:46 ]
| volve napisał/a: | | Zobaczymy, czy paczka wysłana w środę po południu z Sochaczewa priorytetem dojdzie dzisiaj do mnie |
Żeby tylko paczka nie okazała się listem
I żeby nie było tak
Yoshiko - 09-03-2012, 08:56
dzień dobry Misiaki
volve - 09-03-2012, 09:03
| szuwar napisał/a: | | stary alfer, gdzieś koło Arkońskiej jest stacja diagnostyczna w sobotę czynna ? |
Na pewno na ul. Obotryckiej 14b, z tego co pamiętam w soboty jest czynne.
http://www.transbud.biz.pl/skp/index.htm
Jeśli to nie pasuje, to zapytam zaraz jednego z pracowników, który lepiej zna te tereny, bo tutaj robi przeglądy aut służbowych.
Yoshiko - 09-03-2012, 09:11
Aha Marcin u mnie wymiana drążka pomogła tylko na tydzień
wczoraj odebrałam wahacze z renowacji od pana z ul.Rydla
w weekend będzie wymiana
mam nadzieję, że tym razem pozbędę się uciążliwego trzeszczenia
stary alfer - 09-03-2012, 09:13
| Yoshiko napisał/a: | | mam nadzieję, że tym razem pozbędę się uciążliwego trzeszczenia |
U mnie jest to na bank sworzeń górnego wachacza. Wciśnięty doń olej uciszył pacjenta.
szuwar - 09-03-2012, 09:56
| stary alfer napisał/a: | Tomek, tamtejsze rejony to bardziej drugi Tomek
On będzie mądrzejszy |
ale ja wiesz że nawigacji wróg !!! a Ty zawsze mnie doprowadziłeś do celu
| volve napisał/a: | Na pewno na ul. Obotryckiej 14b, z tego co pamiętam w soboty jest czynne.
http://www.transbud.biz.pl/skp/index.htm
Jeśli to nie pasuje, to zapytam zaraz jednego z pracowników, który lepiej zna te tereny, bo tutaj robi przeglądy aut służbowych. |
zerknę na mapkę przed wyjazdem dzięki serdeczne, mam nadzieję, że nie przesunie się wyjazd na niedzielę bo lipa będzie z kanałem i testem
p.s.
ja tam na PP nie narzekam, zresztą mam umowę i jestem zadowolony z usług, jedynie niektórzy listonosze są do bani, ale to czynnik ludzki ....
volve - 09-03-2012, 10:12
| szuwar napisał/a: | | zerknę na mapkę przed wyjazdem |
Mój ojciec akurat tam pracował przez chwilę, ale dokładnie nie pamiętam miejsca. Na pewno za Leroy Merlin na Obotryckiej. Jak będę pamiętał to się spytam, to będziesz mógł dzwonić
stary alfer - 09-03-2012, 10:23
| szuwar napisał/a: | ale ja wiesz że nawigacji wróg !!! a Ty zawsze mnie doprowadziłeś do celu |
I doprowadzę Jeśli przysiądę przy kompie to dojedziesz
Ja nie bardzo kumam te przeprawy Niemierzyn --> Niebuszowo. Sam dojadę, ale jakbym miał tłumaczyć Tobie, który nie zna Szczecina to tak zamotam, że raczej nie ogarniesz
Nie moje rejony
volve - 09-03-2012, 10:32
| stary alfer napisał/a: | | Ja nie bardzo kumam te przeprawy Niemierzyn --> Niebuszowo. |
Do stacji jest bardzo prosty dojazd z Arkońskiej(mam nadzieję, że nie jest zamknięta, ja tamtędy nigdy nie jeżdżę). Ogólnie to można albo pojechać z Arkońskiej we Wszystkich Świętych, dalej w Chopina, następnie w lewo w Krasińskiego(Rapackiego nie polecam, bo ciężko później skręcić w lewo w Warcisława), dalej w prawo w Przyjaciół Żołnierza, następnie w lewo w Obotrycką i tam za Leroy Merlin będzie gdzieś stacja.
Niemierzyńską bezpośrednio nie da się jeszcze pojechać w Krasińskiego, cały czas remont. Można ewentualnie pojechać Lenartowicza i Zamoyskiego
Także w razie czego masz mniej więcej jak prowadzić szuwara, gdyby do Ciebie dzwonił
xylen - 09-03-2012, 12:30
Autoserwis. Stacja kontroli pojazdów
Chorzowska 10, tel +48 91 426 14 48, jedziesz Chopina cały czas prosto, stacja jest tuz przed dojazdem do Osowa, czynna w soboty. Bardzo prosty dojazd od Arkonskiej albo stacje na Os. Zawadzkiego, tam sa dwie i parę mniej oficjalnych, wszystko w jednym miejscu i bliżej niż Niebuszewskie rejony..mapka
|
|
|