To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

mjsystem - 23-03-2016, 11:21

grzesiopol, tego już nie da się naprawić :?
bezsen - 23-03-2016, 12:51

Mjsystem to może oswiecisz nas wszystkich jaki Ty i Twój kolega Agp macie problem zamiast wrzucać tu jakieś żałosne ochłapy. Bo jak narazie to z tych waszych daremnych postów nie wynika nic konstuktywnego. Ludzi z takim podejściem napewno nam w tym temacie nie potrzeba.
grzesiopol - 23-03-2016, 14:59

mjsystem Sławek cza chcieć, a chcieć to móc.
bezsen o chyba zaraz ci się dostanie :wink:
Cytat:
Bo jak narazie to z tych waszych daremnych postów nie wynika nic konstruktywnego.
w końcu to OT czyli pierdu pierdu o niczym i o wszystkim. Chyba nie przeczytałeś wszystkich 169 stron, jak tak to przeczytaj jeszcze raz zwracając uwagę na osoby.
A jak uważasz, że tutaj tylko ochłapy to zajrzyj do naszego lubelskiego OT zresztą nr 13, tam tylko spam, spam i spam.
Sorry, że cie pouczam ale konstruktywnych tematów nie porusza się w dziale OT tylko w odpowiednich tematach tematycznych (głupio zabrzmiało przepraszam). Nikt nie będzie czytać 170 stron aby dowiedzieć się na stronie 153 że np jutro się spotykamy. Tutaj wszystko ginie w niepamięci tak jak czacie na stronie głównej.
Dobrze, że chcecie rozruszać tutaj towarzystwo ale nie rób tego w ten sposób, że niektórzy mogą to odebrać jako obelgę. Wystudź swoją krew i działaj trochę spokojniej a zobaczysz, że odniesie to lepszy skutek.

JCH - 23-03-2016, 15:04

grzesiopol napisał/a:
w końcu to OT czyli pierdu pierdu o niczym i o wszystkim
Tak, Jednak jak mówili WOP-ści "są granice" :evil:
grzesiopol napisał/a:
Wystudź swoją krew i działaj trochę spokojniej a zobaczysz, że odniesie to lepszy skutek.
Myślę, że nie ma takiej potrzeby. bezsen, masz ochotę - działaj :)

Grzesiu.... prosiłem już o coś..... :?

Paweł_BB - 23-03-2016, 15:07

Panowie dajcie spokój ;) spotkamy się w piątek i pogadamy 8)
grzesiopol - 23-03-2016, 15:11

JCH napisał/a:
Możesz założyć nowy temat o nazwie takiej jak podałeś lub możemy zmienić nazwę tego o spotach w górach.
W ogóle można zakładać nowe tematy (chyba nie ma żadnego limitu na Forum ;) ) a nie pisać wszystko w OT ;)
sam tak pisałeś, ja tylko biore przykład. :roll:

Aaaaa o to ci chodzi,
JCH napisał/a:
Nie mierz innych swoją miarą.... :wink: :p
ja nic nie mierzę, takie jest po prostu moje zdanie, którego nikt mi nie zabroni wypowiadać. A tak przy okazji nie ma takiej miarki która by mnie mogła zmierzyć :P :mrgreen: :twisted:

[ Dodano: 23-03-2016, 15:17 ]
Zresztą próbuje jak zwykle wywołać jakąś dyskusje, bo poprzez dyskusje ludzie sie poznają i bardziej się otwierają :shock:
Nie zachowujmy sie jak niektórzy z innego forum (o nazwie którego nie wspomnę :twisted: ) i mówmy wszystko to co myślimy bo jak nie to skończymy jak oni w nienawiści, obłudzie, kłamstwie i udawanej przyjaźni. To tez jest moje skromne zdanie.

A jak nie chcecie abym tutaj pisał to napiszcie "WON grzesiopol" i już. :butthead:

bezsen - 23-03-2016, 15:24

Ale co to ma być?! My traktujemy omawiany obecnie temat na poważnie, a oni tylko sieją niepotrzebny ferment. Po co to komu?? Czemu to ma służyć?? Bo napewno nie służy to omawianej sprawie...
Morfi - 23-03-2016, 15:45

mjsystem wszystko się da naprawić tylko trzeba.
Czasu
Chęci
Otwartości
To, że region ślask został zwalony to już wiemy i co mamy dalej płakać nad rozlanym mlekiem lub wspominac jak to kiedyś się żyło w "przyjaźni i szczerości", trzeba działać.
W Częstochowie sie mobilizują w Bielsku też i chwała im za to :wink:

apg2312 - 23-03-2016, 15:46

bezsen napisał/a:
My traktujemy omawiany obecnie temat na poważnie

"My, z łaski bożej król Polski, Wielki Książę Litewski, et cetera, et cetera..." - sorry, kolego, ale nie wypada w ten sposób pisać o samym sobie przez "MY". Nie te czasy. To raz.
Dwa - już kiedyś proponowałem ci, żebyś udał się do okulisty, skoro masz problemy ze wzrokiem.
bezsen napisał/a:
Ty i Twój kolega Agp

Na tym forum mam nick "apg2312", dokładnie tak, jak jest napisane. Więc albo pisz prawidłowo, albo nie pisz do mnie ani o mnie.
Trzy :
bezsen napisał/a:

Kpisz, czy pytasz o drogę ?
Bez urazy, ale dla mnie nie byłeś i raczej dłuuuuuuuuuugo jeszcze nie będziesz poważną osobą. Po tym poście :
bezsen napisał/a:
Spot jest dzisiaj na parkingu pod gemini w B-B od 18tej. Jak wypali to bedziemy robic czesciej. Chetnych na dzis zapraszam.

http://forum.mitsumaniaki...1450636#1450636
w którym 3 godziny przed spotem miłościwie nam panujący w Bielsku-Białej (chyba stąd to "My") i okolicach bezsen przypomniał sobie o tym, że istnieje forum Mitsumaniaków, i że może jednak wypada tam wstawić info o spocie. A dopiero po dłuższych tłumaczeniach dotarło do ciebie (a przynajmniej mam taką nadzieję), że wbrew twoim wyobrażeniom nie wszyscy mają konta na Mordospisie, i że tutaj też trzeba i co ważniejsze wypada podawać info o spotach.

Żeby nie było nieporozumień - nie mam nic przeciwko, organizuj sobie spoty, zloty i co tylko chcesz. Jestem wręcz pełen podziwu, że ci się chce. Jestem na Podbeskidziu dość często, więc może kiedyś nawet kiedyś podjadę...

grzesiopol - 23-03-2016, 15:46

Ale czytałeś (nie przeleciałeś) wszystkie strony tego tematu czy nie, tak z reka na sercu. :?:
Wcale ich nie bronie ja tylko wskazuje ci, że tym tonem to nie załatwia sie spotkań tylko powoduje sie kłótnie. Uwierz mi wszelkiego rodzaju spoty i spotkania powinniście omawiać w tematach do tego przeznaczonym (tutaj tylko można wspomnieć, dotyczy to również relacji fotograficznych z tych spotkań) a nie w tym temacie gdzie mowa jest o wszystkim i o niczym, o przepraszam o niczym nie wolno tutaj rozmawiać.
bezsen napisał/a:
Po co to komu??
wam wszystkim
bezsen napisał/a:
Czemu to ma służyć??
wywołaniu dyskusji ale nie kłótni.

Zresztą podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie i uwierz mi w wieku 40 lat będziesz miał dwa zawały i jeden zator jak będziesz tak dalej podchodził.

Zapomniałem to wcześniej wkleić taki jakiś nieogar jestem. :rolleyes:
JCH napisał/a:
Tak, Jednak jak mówili WOP-ści "są granice" :evil:
obrona granic nie płaci za nic :P
Paweł_BB - 23-03-2016, 16:27

Czy któryś z Modów mógłby tu czyszczenie zrobić?
grzesiopol - 23-03-2016, 16:34

A co masz na myśli pisząc "czyszczenie zrobić" posty pousuwać mają modowie :mrgreen: czyżby cenzura całkowita nastała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jak pousuwać to które są prawidłowe a które nie :shock: :mrgreen: kto ma to rozstrzygać 8) 8)

To powyżej nie jest oznaką mojej frustracji, zdenerwowania, wkurzenia czy też innym objawem odmiennego zachowania (napisałem to aby nikt nie posadził mnie o takie coś.) :lol:

apg2312 - 23-03-2016, 16:37

Paweł_BB napisał/a:
Czy któryś z Modów mógłby tu czyszczenie zrobić?

A nie zauważyłeś przypadkiem, jaki tytuł ma ten wątek ?
Przypomnę : [OT Śląski] :P

bezsen - 23-03-2016, 17:49

Cytat:
[quote="apg2312"]
bezsen napisał/a:

"My, z łaski bożej król Polski, Wielki Książę Litewski, et cetera, et cetera..." - sorry, kolego, ale nie wypada w ten sposób pisać o samym sobie przez "MY". Nie te czasy. To raz.

"My"!! gościu bo bo reprezętuje nasza bielską grupe i pisze w naszym imieniu.

Cytat:
Dwa - już kiedyś proponowałem ci, żebyś udał się do okulisty, skoro masz problemy ze wzrokiem.
bezsen napisał/a:
Ty i Twój kolega Agp

Na tym forum mam nick "apg2312", dokładnie tak, jak jest napisane. Więc albo pisz prawidłowo, albo nie pisz do mnie ani o mnie.

Faktycznie tragedia na skale światową sie stała

Cytat:
Trzy :
bezsen napisał/a:

Kpisz, czy pytasz o drogę ?
Bez urazy, ale dla mnie nie byłeś i raczej dłuuuuuuuuuugo jeszcze nie będziesz poważną osobą. Po tym poście :
bezsen napisał/a:
Spot jest dzisiaj na parkingu pod gemini w B-B od 18tej. Jak wypali to bedziemy robic czesciej. Chetnych na dzis zapraszam.

http://forum.mitsumaniaki...1450636#1450636
w którym 3 godziny przed spotem miłościwie nam panujący w Bielsku-Białej (chyba stąd to "My") i okolicach bezsen przypomniał sobie o tym, że istnieje forum Mitsumaniaków, i że może jednak wypada tam wstawić info o spocie. A dopiero po dłuższych tłumaczeniach dotarło do ciebie (a przynajmniej mam taką nadzieję), że wbrew twoim wyobrażeniom nie wszyscy mają konta na Mordospisie, i że tutaj też trzeba i co ważniejsze wypada podawać info o spotach.

Faktycznie mój błąd. Powinienem nic nie napisać. Przynajmniej jakiś prawilny, pamiętliwy forumowicz nie wypominał by mi takiego strasznego przestępstwa sprzed +/- 6 tygodni.
Jakoś później informowałem na forum z wyprzedzeniem o spotkaniu w Pszczynie i potem z dwutygodniowym wyprzedzeniem o kolejnym spotkaniu w B-B to nawet nie raczyłeś pierdnąć postem.

Cytat:
Żeby nie było nieporozumień - nie mam nic przeciwko, organizuj sobie spoty, zloty i co tylko chcesz. Jestem wręcz pełen podziwu, że ci się chce. Jestem na Podbeskidziu dość często, więc może kiedyś nawet kiedyś podjadę...

Chociarz jakaś odrobina pozytywu z Twojej strony więc chociarz tyle dobrze.

grzesiopol - 23-03-2016, 18:00

Morfi napisał/a:
W Częstochowie sie mobilizują w Bielsku też i chwała im za to :wink:
o właśnie, Sławek nie marudź tylko do roboty. Pokaż młodzieży jak to się robi :wink: :mrgreen:
A tak przy okazji przypominam zainteresowanym o wpłacie za Spot w Suścu :P :P :P bo termin już się zbliża