To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

pamar - 10-01-2011, 19:11

do jednego?
gulgulq - 10-01-2011, 19:24

że pomalutku Ona mnie rozbiera... :oops:

grypka lub inna cholera :twisted:

pamar - 10-01-2011, 19:29

gulgulq napisał/a:
że pomalutku Ona mnie rozbiera...

nie daj się... badź menem gulq :D

sieegurd - 10-01-2011, 20:55

...że po ponad 2 tygodniach urlopu wróciłem do pracy :( Masakra :P
Aga - 10-01-2011, 23:16

pamar napisał/a:
Aga napisał/a:
powrócił mój tatuażysta z zagranicznych wojaży i wreszcie ukończy mój piękny tatuaż

Proszę, tylko nie mów, że ma na imię Przemek!!!

nie mam pojęcia jak on ma na imię :)
wszyscy mówią na niego Gonzo

Morfi - 11-01-2011, 06:54

.. że po nie przespanej nocy jade na pogotowie stomatologiczne. Nawet sliny nie potrafie przełknąć :(
mabda - 11-01-2011, 09:20

Morfi, fajnie masz :/ nie zazdroszcze :/
Yoshiko - 11-01-2011, 10:09

Morfi napisał/a:
. że po nie przespanej nocy jade na pogotowie stomatologiczne. Nawet sliny nie potrafie przełknąć :(

szczerze współczuję - obawiam się że ból uśmierzy tylko narkoza :( zastrzyk znieczulający chyba już sobie z tym nie poradzi

Kaucz - 11-01-2011, 12:42

Po wczoraj mam ochotę mordować. Zawsze uważałem, że Karole to spoko ludzie, bo sam jestem Karolem, ale to co inny Karol odwalił to myślałem, że krzesło na nim połamię :evil: :evil: :evil:
Do kobiety lekkich obyczajów nędzy to imię zobowiązuje !!! :evil: :evil: :evil:

Aga - 11-01-2011, 12:52

Kaucz napisał/a:
Zawsze uważałem, że Karole to spoko ludzie, bo sam jestem Karolem

a cóż to za twór? :shock:
możesz bliżej wyjaśnić?

Anonymous - 11-01-2011, 13:05

Yoshiko napisał/a:
Morfi napisał/a:
. że po nie przespanej nocy jade na pogotowie stomatologiczne. Nawet sliny nie potrafie przełknąć :(

szczerze współczuję - obawiam się że ból uśmierzy tylko narkoza :( zastrzyk znieczulający chyba już sobie z tym nie poradzi

Tramadol sobie świetnie radzi z przeraźliwie silnymi bólami zębów. Dostać receptę na lek typu Tramal czy Zaldiar to zadanie niełatwe - lekarze robią wszystko by takich środków nie przepisywać... nawet osobom, które w trakcie/po przebyciu choroby zaleca się stosowanie tak silnych leków przeciwbólowych.

Morfi - 11-01-2011, 13:08

Dostałem ketanol forte oraz duomox, 5 dni L4 i termin na 24 stycznia.
Rano zupa mleczna a teraz belriso. Nic wiecej nie jestem w stanie przełknąć. :evil:

Kaucz - 11-01-2011, 13:11

Aga, każdy Karol jakiego poznałem w życiu był człowiekiem, którego warto było znać. Sam też nazywam się Karol i nieskromnie powiem, że wiele ludzi ma o mnie bardzo dobre zdanie. Niemniej jednak to co wczoraj się stało wymaga wręcz rozlewu krwi :evil: :evil:
Aga - 11-01-2011, 13:24

Kaucz napisał/a:
Aga, każdy Karol jakiego poznałem w życiu był człowiekiem, którego warto było znać. Sam też nazywam się Karol i nieskromnie powiem, że wiele ludzi ma o mnie bardzo dobre zdanie. Niemniej jednak to co wczoraj się stało wymaga wręcz rozlewu krwi :evil: :evil:

ach, więc to chodzi o imię :badgrin:
to tak proste, że nie przyszło mi do głowy!
sądziłam, że chodzi o "Karole" projekty na Politechnice Szczecińskiej...
tak mi się jakoś skojarzyło...

pamar - 11-01-2011, 13:29

OCH KAROL ;)