Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 04-07-2008, 15:34
londolut napisał/a: | Jeśli to serio ten Colt to tak czy siak nie doprosisz się od kolesia tablic na których tutaj przyjechał |
Tamten miał rocznik 93albo94 a tu 92-też widzę taką różnicę...na moje oko coś podejrzanego się tu dzieje...i proszę nie pomyśleć,że odstraszam konkurencje:)
[ Dodano: 04-07-2008, 15:36 ]
Mateo567 napisał/a: | Ze zdjęć jest spoko, szkoda ze nie jest bliżej pojechałbym zobaczyć czy jeździ tak jak wygląda |
Uwierz,że ten sprzedający to malarz
Tamten nie miał przyciemnianych szybek..więc to chyba jednak nie ten sam Colt...nie mniej jednak sprzedający ten sam i proponuję na niego uważać:)
rosomak1983 - 04-07-2008, 16:11
londolut napisał/a: | eśli to serio ten Colt to tak czy siak nie doprosisz się od kolesia tablic na których tutaj przyjechał. Ramki połamane i tablice z D ? |
Ale to musi byc w karcie pojazdu a to musi Ci dac jak sprzedaje.
[ Dodano: 04-07-2008, 16:14 ]
poztym Czerwien nie szukaj spisku na siłę
docencik87 - 04-07-2008, 18:53
http://www.allegro.pl/ite...i_colt_gti.html To kolejny kwiatek
Widzę już 2 naklejki na szybie. Czyżby była kompletna padlina??
karolgt - 04-07-2008, 18:56
docencik87 napisał/a: | http://www.allegro.pl/item394872567_mitsubishi_colt_gti.html To kolejny kwiatek
Widzę już 2 naklejki na szybie. Czyżby była kompletna padlina?? |
a to nie jest czasem colt "Sajmona" ? Mitsumaniak z Zakopanego,mial czerwonego gti wlasnie w takiej budzie. od pewnego czasu nei widze zeby na forum pisał, wiem ze mial go sprzedawać (z rok temu chyba).
Hugo - 04-07-2008, 20:55
karolgt napisał/a: | a to nie jest czasem colt "Sajmona" ? | Dokładnie to napewno ten. Wymaga polerowania maski? Haha, bo jeb.. A błotnik lewy to co? Nie wymaga tego zabiegu?
Anonymous - 04-07-2008, 21:03
Czerwien napisał/a: | Tamten nie miał przyciemnianych szybek..więc to chyba jednak nie ten sam Colt...nie mniej jednak sprzedający ten sam i proponuję na niego uważać:) |
folia kosztuje 30 zl wiec co za problem przyciemnic??
Anonymous - 04-07-2008, 21:12
SlaVkoEg napisał/a: | folia kosztuje 30 zl wiec co za problem przyciemnic?? |
Wpadaj jutro na Trójmiejskiego spota to obgadamy sprawe:D
Anonymous - 04-07-2008, 22:08
Ja sie w to nie bawie bo to zaduzo je***** i nie ma takiego efektu jakby sie przyciemnialo w punkcie gdzie sie tym zajmuja na codzien ale kiedys przyciemnialem z kumplem w Escorcie i wyszlo naprawde dobrze. Sadzac po bablach na krawedziach w tym Colcie to jest duze prawdopodobienstwo ze robil to sam zwlaszcza ze sa one na wszystkich szybach
chociaz w sumie moze to moze sprobuje sobie i w Colcie zrobic ale to dopiero po nastepnej wyplacie bo przez zakup felg kompletnie sie splukalem i 30 zl teraz to dla mnie duzo hehe
Hubeeert - 05-07-2008, 00:20
Ten COLT C58A to na 100% poSajmonowy.
Ale
maska jest wyblakła tak samo jak błotnik (lewy)
malowany był jej prawy narożnik i chyba prawy błotnik
lewe drzwi są wgięte
Bóg raczy wiedzieć co jeszcze
Sajmon ręczył, że samochód był bezwypadkowy i ja mu wierzyłem. Jego konto powinno być jeszcze na Forum - można zapytać komu sprzedał i czy wie co się z samochodem działo.
Anonymous - 10-07-2008, 21:57 Temat postu: [CAX 92-96] porownanie
Czerwien napisał/a: | sprawdzic date kupna, na jakich tablicach byl przywieziony do polski i porownac czy te same, jesli dobrze pamietam to to wszystko jest w papierach. |
Blachy byly inne sam popatrz
Obecny
i ten poprzedni malarz
Anonymous - 11-07-2008, 13:08
Browar napisał/a: | Blachy byly inne sam popatrz |
To akurat nie jest dowód-mogę zaraz zrobić Ci zdjęcia mojego na Niemieckich blachach..chcesz?
londolut - 11-07-2008, 13:17
Browar napisał/a: | Blachy byly inne sam popatrz |
Czerwien napisał/a: | To akurat nie jest dowód |
A czy żadne z was nie wpadł na to, ze koleś mógł przywieść 2 różne, czarne GTI z niemcowa i oba fotografować na tym samym podwórku ?
Mnie się wydaje, że to 2 różne samochody i niema się czym przejmować. A choćby nawet to ten samo to jeśli koleś go odświeżył, dopasował szpary i lampy, zerwał te tandetne naklejki i starał się przykleić znaczek mitsu z przodu to chwała mu za to
Anonymous - 11-07-2008, 13:22
Na zdjeciach sa dwa rozne auta nie wiem po co na sile szukac spisku
mkm - 11-07-2008, 13:24
londolut, odwrotnie to "pierwszy" nie mial naklejek i szyb przyciemnionych. Fakt, ze jest cos dziwnego, bo porownuje te auta i teoretycznie ten sam, ale... I w tym ale jest pare punktow. Roznice miedzy pierwszym, a drugim. Przybyly felgi, folia na szybach, naklejki, nakladki na wydech i pekniecie na tylnej lampie. Zniknal natomiast znaczek z maski. Oczywiscie, ze moglo sie zdarzyc, ze gosc przywiozl dwa, ale trafic jeden ciezko...
Ps I tylna wycieraczka nabrala koloru.
Anonymous - 11-07-2008, 13:38
londolut napisał/a: | koleś mógł przywieść 2 różne, czarne GTI z niemcowa i oba fotografować na tym samym podwórku ? |
Może, ale to mało prawdopodobne bo uplować jednego GTi jest ciężko a co dopiero mówić o dwóch identycznych sztukach...
Najprościej byłoby porównać numery nadwozia - przy oględzinach zapytać się wprost gościa o drugie GTi. Kręci wiadomo że coś nie tak, mówi prosto to poprosić o umowę sprzedaży i porównać numery z papierów.
|
|
|